Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko ste se zredila med nosečnostjo

koliko ste se zredila med nosečnostjo

One samo misljo, da nič ne jejo:)

Minimalno obakrat pod 10 kil, 3 dni po porodu sem mela 2+kili skupaj 50(kg). Pol leta po porodu 38 kg plus. Med dojenjem sem bila tako lačna, da enostavno nisem mogla več nosramlono funkcionirat, vsak dan vrtoglavica, tresenje, samo če sem se najedla je bilo boljše. Vsi zdravnisški testi bp. Po prvem dojenju sem kile hitro sparvila dol (v trenutku), nič mi ni viselo, vse sem imela lepo napeto. Po koncu drugega dojenja nikoli nisem več spravila kil dol niti ob strokovni prehrani in 2x aerobiki, 1x plavanje. Plus porušil se mi je cel sistem v telesu. Moje telo je postalo tujek dobesedno, poraščenost, glas, kravavitve, psiha, pigmentni madeži, alergije na vse mogoče,…. vsi testi bp. Pač neka preobčutljivost na bogsigavedi kaj. Celo ena najbolj priznanih zdravnic je obupala nad mano. In RES ne goljufam nič!!!!

16 kil. Iz 48 na 64, ko sem šla iz porodnišnice sem jih imela 11 manj. Je bila sama voda v meni.

Prvo nosečnost startala z 48 kg. Zredila sem se za deset. Drugo startala z 52. Prišla sem na 72!!!

Jedla sem kot obsedena – samo nezdravo. Verjetno podzavestno zato, ker sem prvega otroka rodila prezgodaj, brez da bi našli kakšen fiziološki vzrok. In ginekolog je omenil, da bi se lahko malo bolj zredila. In potem sem se v drugo zredila enormno, da bo ziher. 🙂

Danes jih imam 55.

Jesti toliko, kot telo potrebuje – mislim, da je to koncept, ki mu 90 % žensk ni kos.

kje piše, da mečem vse v isti koš?

jaz sem napisala, da se drobne ženske – ne vse in ne tiste, ki že začnejo z 80 ali 100 kilami lahko normalno zredijo tudi do 20 kilogramov, pa to ni nič nenavadnega, medtem, ko ti goniš svojo osem kil (plodovnica + otrok), kar še zdaleč ni res.
normalno je, da v nosečnosti pridobiš tudi dodatno maščobo, tudi pušenjak govori o tem, če se ti da sploh kliknit na tisti link, ki sem ti ga prilepila.

ravno tako, kot v vsej literaturi piše, da je normalno, da se najstnice in presuhe ženske morajo zrediti v času nosečnosti za več in tako, kot je priporočljivo, da se prekomerne težke ženske sploh ne zredijo. in dosti prekomerno težkih žensk se dejansko v nosečnosti ne zredi.

in ne razumem, kako je tako težko razumet dejstvo, da vsi ne delujemo po istih principih, in da zato, ker jih nekaj (da ne boš samo ti tista izpostavljena) funkcionira na en način, ne moreš tega posplošit na vse.

če je po tvoje, ne vem zakaj obstajajo ljudje, ki so presuhi in se ne morejo zrediti, če je vse, kar je potrebno to, da prilagodijo vnos hrane.

vse, kar jaz trdim je to, da nismo vsi enaki. ti pa goniš svoje, da na podlagi tega, ker je bilo s tabo in par drugimi, ki jih poznaš tako, mora veljati to za vse.

16, 14, 12.
Prvič po pol leta na stari teži, drugih in tretjič po štirih mesecih na stari teži.

ja,tako kot ti misliš da vse znaš in si najpametnejša 😉

Vidim da ne znaš razložit oz .tvoja teorija no go .Prazno slamo mlatiš

Nikjer nisem napisala 8 kg, ampak 10. S tem da skoraj noben otrok nima 5 kg.

Ti pa si se vtaknila vame z nekim “back off” in s takim tonom, kot da sem izjavila ne vem kakšno neumnost. Obenem pa praviš, da se drobne ženske lahko zredijo DO 20 kg. Do!

In z nekim herbalife-om, kot da bi ga jaz propagirala, pa še vem prav ne, kaj sploh to je.

Dejstvo je, da ne znaš debatirati v noramlnem tonu, si napadalna in nesramna.

Adijo.

ti se pa postavljaš nad druge s svojo vzvišenostjo, češ,
ne razumem, zakaj se je treba zredit,
kaj ne morete kontrolirat svojega vnosa potrebnih kalorij,
vse, kar je več, kot to, kar so tvoje izkušnje, je nažiranje,
ti ješ le toliko, kolikor porabiš (očitno ostale tega niso sposobne)
ženske z zdravim odnosom do hrane se ne morejo zredit
če se nočeš zredit je treba samo ustrezno spremeni vnos hrane

in podobne nebuloze.

to je bil tvoj message v celotni temi. ena sama vzvišenost in prepotentnost in prepričanost v to, da tebi to uspeva le z lastno voljo, ne pa mogoče tudi s pomočjo takšnega metabolizma in predispozicij.

13 kg gor, po porodu 10 kg dol :)))

Sem bla kr neučakana in takoj ko sem prišla domov stopila natehtnico predvsem zarad firbca :)))

No ko je že govora o herbalifu,sama ga uporabljam,kot nadomestni obrok ampak samo F1,drugače pa ga med nosečnostjo sploh ne upam niti ga ne priporočam!Na živce pa mi grejo vsiljivci herbalife.Moj znanec mi ga je na lep način predstavil,povedal da ni 100%,kot tudi druge stvari v trgovinah in živilah niso 100% zdravi.Ko je enkrat kemija vnešena,pol veste kaj to pomeni.Ampak nekateri distributerji ste za odstrel.Med nosečnostjo pa se mi zdi normalno da se nosečnica redi in da rada je,seveda ne za 2,ampak glavno je da plod dobi vse hranilne stvari,kar za herbalife menim da sploh ne.
Herbalife uporabljam,ker zaradi moje službe žal nimam časa jest.Če bi vsi ostali distributerji bili prijazni,povedali po resnici in ne bili vsiljivi,bi vam mogoče kaj ratalo!

Ja, in to za polnih 11 kg sem bila na koncu lažja kot na začetku nosečnosti. Diabetes in oooooobiiiiiilno bruhanje. Zagotovo nikoli v življenju mi ni bilo huje kot tistih 9 mesecev.

kaj ste vse male da imate po večini 48-55 kil??? 48??

jaz sem tik pred porodom, zanosila pri 45, zdaj jih imam dobrih 51. med nosečnostjo nobenih slabosti, bruhanja, jem normalno, sem pa dosti aktivna. problem pri nosečnicah je, ker se ene čisto zapustijo, jemljejo nosečnost kot bolezen in pojedo ogromno sladkega. nekaj tudi hormoni naredijo. dejansko se nobena ne bi smela zrediti za več kot 8, 9 kg. je pa res, da ene zelo odtekajo in voda v telesu doda še dodatne kile. jaz tudi odtekam ne, oz noge malce v zadnjem mesecu, kar je normalno.

Ne hvali dneva pred večerom. Jaz sem se zredila za zglednih 11 kg (kar je bilo za mojo težo in višino kar nujno potrebno…). Ko sem prišla iz porodnišnice sem imela +2kg. Po enem mesecu dojenja sem bila na teži pred nosečnostjo. Po štirih mesecih dojenja sem imela 5 kg več in sem se namučila – res namučila, da sem se jih znebila. Pa mi prej ni bilo nikoli nobena težava se znebit kg, z malo športa in brez diet. Med dojenjem sem bila lačna kot volk. Jedla sem kot kanta za smeti in če sem se poskusila obvladovati, sem bila ves čas bolna in na robu živčnega zloma. Čeprav sem 8 mesecev po porodu bila na isti teži kot pred zanositvijo, sem šele dobro leto po porodu imela isti obseg bokov kot pred porodom. Razlika je bila dobrih !0 cm!!!! Tako da tisti bebci, ki razlagajo, da porod že ne more biti tako hud, naj si predstavljajo, kaj pomeni, da se v par urah kosti tam spodej premaknejo za toliko cm, da se potem eno celo leto “štimajo” nazaj.

Pa tudi gre za vprašanje, kaj si želiš jesti med nosečnostjo. Jaz sem prve mesece sanjala (in jedla) samo zrezke (sicer jih jem bolj za vzorec). Naslednje tromesečje pa sem sanja zgolj o kislih kumarcah pa jabolkah granny smith. Si predstavljam, da če sanjaš tortice, čokolado in sladoled vendarle ni tako ensotavno…

V prvi 21 kg, da sem spravila dol je trajalo skoraj dve leti, v drugi štartala s 73 na 87, prišla po porodu v enem mesecu na 76, zdaj mi je pa skočila nazaj na 80. 4 mesece po porodu in sem prav žalostna, tole dojenje ne hujša ampak redi. Pri prvem je bilo isto.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Ijooooo…a jst pol zastavo nosim??? Reci piši zredila se za 30 kg….štartala z 68….ko sem prišla 6 tednov po porodu h ginekologinji na pregled pa 75….se je čudila…ampak vsak organizem je drugačen…ene prej shujšajo, ene kasnej…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close