Koliko ste se ženske res pripravljene potrudit v življenju?
Resnica je tole….
Ja kaj pa preostane drugega moškim, neveščim dobiti žensko bodisi za seks, bodisi za resno zvezo, kot da same sebe prepričujejo, da so vsi, ki živijo drugačen življenjski slog, neresni mamini sinčki, ki so dobili vse podarjeno…Potrebno je uspešnejše od sebe diskreditirati in svoj lasten trpeč način večnega čakanja poskusiti ustoličiti kot edini kredibilen. Takšen večni čakalec kakopak komaj čaka, da mu “ena pride nasproti”, da se bo lahko pretegnil od prilagajanja. Tiste, ki jih dojema kot uspešnejše konkurente, bo zato prvo poskusil prepričati, da je njegov način pravi, njihov pa napačen. Ko to ne bo uspelo, pride na vrsto zmerjanje in nato bahanje z lastnimi dosežki, ki jih pa nikakor ni. Ženskam na forumu bo takšen kritik moških nonšalantnežev izpadel simpatičen, ampak ne tako, da bi imele kaj z njim. Dobil bo nekaj vljudnostnih puhlic, da je “fant na mestu”, ali kaj podobnega. Kemije bo kar nekako zmanjkalo, oz., v praksi bodo ženske kemijo še naprej doživljale ob takih, kakršne na forumih skupaj s t.i. pridnimi fanti kritizirajo. Sem in tja bo nastal kakšen online parček iz dveh, ki sta dovolj dolgo drug drugega čakala na kakšni strani za zmenke. Tipi, nevešči osvajanja žensk, bodo to jemali kot kronski dokaz zmage “dobrega nad zlim”, obenem pa bentili, zakaj se njim ne zgodi kaj takega. Nonšalantneži bodo tam zunaj, kjer poteka življenje, še naprej pobirali najlepše sadove ženskega rodu.In svet se bo vrtel naprej, po ustaljenih tirnicah..[/quote]
spidr tvoje trditve ne pijejo vode, ti lahko prperičuješ sebe in svojo družbo o takih floskulah, ne pa mene, in razlogov je več, ker imam več izkušenj v življenju kot si misliš….sem pa prepričan da si ti nekoč gradil na teh prmisah ki jih izpostavljaš in govoriš iz lastnih( osebnih) izkušenj…lej vedno se ti pač ne izide in dojemi že, na svetu je 4.5 miljarde žensk in vsejh ne moreš poseksati…..uspeh bo, če jih boš 4 ali pet…kvalitetno
Resnica je tole….
Ja kaj pa preostane drugega moškim, neveščim dobiti žensko bodisi za seks, bodisi za resno zvezo, kot da same sebe prepričujejo, da so vsi, ki živijo drugačen življenjski slog, neresni mamini sinčki, ki so dobili vse podarjeno…Potrebno je uspešnejše od sebe diskreditirati in svoj lasten trpeč način večnega čakanja poskusiti ustoličiti kot edini kredibilen. Takšen večni čakalec kakopak komaj čaka, da mu “ena pride nasproti”, da se bo lahko pretegnil od prilagajanja. Tiste, ki jih dojema kot uspešnejše konkurente, bo zato prvo poskusil prepričati, da je njegov način pravi, njihov pa napačen. Ko to ne bo uspelo, pride na vrsto zmerjanje in nato bahanje z lastnimi dosežki, ki jih pa nikakor ni. Ženskam na forumu bo takšen kritik moških nonšalantnežev izpadel simpatičen, ampak ne tako, da bi imele kaj z njim. Dobil bo nekaj vljudnostnih puhlic, da je “fant na mestu”, ali kaj podobnega. Kemije bo kar nekako zmanjkalo, oz., v praksi bodo ženske kemijo še naprej doživljale ob takih, kakršne na forumih skupaj s t.i. pridnimi fanti kritizirajo. Sem in tja bo nastal kakšen online parček iz dveh, ki sta dovolj dolgo drug drugega čakala na kakšni strani za zmenke. Tipi, nevešči osvajanja žensk, bodo to jemali kot kronski dokaz zmage “dobrega nad zlim”, obenem pa bentili, zakaj se njim ne zgodi kaj takega. Nonšalantneži bodo tam zunaj, kjer poteka življenje, še naprej pobirali najlepše sadove ženskega rodu.In svet se bo vrtel naprej, po ustaljenih tirnicah..[/quote]Spider, to je tvoja resnica!
Potemtakem zdaj ti uspešnejše od tebe diskreditiraš al kaj?
prvo moraš sploh poznati pojem časti..potem lahko govoriš o časti Sadni…..kako ti gledaš na ženske , zgolj kot na spolni objekt….srečna tista ki te zamudi[/quote]
Hoces reci, da si v zivljenju 2, ampak castno. :)[/quote]
izpod katerega kamna si pa ti prilezel? ..ti kar sanjaj števile dater, mogoče celo zadaneš na lotu
Hoces reci, da si v zivljenju 2, ampak castno. :)[/quote]
izpod katerega kamna si pa ti prilezel? ..ti kar sanjaj števile dater, mogoče celo zadaneš na lotu[/quote]
Lahko bi bil bolj izviren, kot da si sposojas moje besedne zveze, lol.
Pa tudi sicer si sam s stevilkami zacel. In cast je bila poleg. Bi bilo lepo, da pojasnis, koliko jih se smes, da bo s castjo. lol
X6 in skromniT, tako dolgo že gonita tole virtualno vojno proti nam “čudnim”, pa še vedno se vaju ni usmilila nobena uporabnica. Mogoče, če še 100-krat napišeta, da sta pridna, urejena, počesana…mogoče potem kakšna pade..Škoda, če bi vajina angažiranost šla v nič..
ne sodi drugih po sebi….ampak ti ne zamerim,saj veš, mastrbejšn liberejšn))[/quote]
Tako zelo si se zaljubil v njo, da si moral posebej za njo odpret novo temo na forumu. Se ti pozna, da si vernik, že na podlagi vseh teh laži, ki si jih sproti zmišljuješ o sebi…
ne sodi drugih po sebi….ampak ti ne zamerim,saj veš, mastrbejšn liberejšn))[/quote]
Tako zelo si se zaljubil v njo, da si moral posebej za njo odpret novo temo na forumu. Se ti pozna, da si vernik, že na podlagi vseh teh laži, ki si jih sproti zmišljuješ o sebi…[/quote]
🙂 ja to bo sadni,..pa kje ti spiš da te ne ukradejo?)))
Podobno si ti predstavljaš tradicionalsta. In ni čudno, da te potem ne vleče tja, če imaš tako zblojeno predstavo. 🙂
izpod katerega kamna si pa ti prilezel? ..ti kar sanjaj števile dater, mogoče celo zadaneš na lotu[/quote]
Lahko bi bil bolj izviren, kot da si sposojas moje besedne zveze, lol.
Pa tudi sicer si sam s stevilkami zacel. In cast je bila poleg. Bi bilo lepo, da pojasnis, koliko jih se smes, da bo s castjo. lol[/quote]
se opravičujme, nisem vedel da imaš pri patentnem uradu patentirane besedne zveze? mi boš lahko oprostil OVeliki Dater?))
časten človek točno ve koliko je je ravno prav, da je častno….si časten človek Dater? potem veš …če nisi , nisi vreden razlage))
Ena tema od 50 ni nič..
Pa tudi sicer, ti in X6 sta vso stvar v bsitvu sprožila.:)
Glej, lahko me žalliš, kolk hočeš, pljuvaš po meni, kolk hočeš, zato ne boš ženskam nič bolj zanimiv…[/quote]A sem ti jaz tebi od ženske povedal? Sem, torej??? kaj si dojenček da ne razumeš ali spet špilaš Denisa pokoro??
skromniT, glede na ta stavek, ki si ga uspel spraviti skupaj, si dojenček kar sam. “A sem ti jaz tebi od ženske povedal?
Ostani skromen še naprej, pljuvaj po meni, kolikor hočeš, misli si, kar hočeš, piši, kar hočeš. Ne boš pa me prepričeval, da si srečen.
Srečno vezan tip, skromen, prijeten, ki se tukaj dribla s samskimi ciniki? Nak, ne obstaja. In tvoje žaljivke povedo vse o tebi, kot tudi tvoji resnični sreči.
Forum je zaprt za komentiranje.