Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko stane, da predsednik pošlje pismo vsakemu državljanu??

Koliko stane, da predsednik pošlje pismo vsakemu državljanu??

Razburjate se glede naslova (kje ga je dobil) ne moti vas pa sledece, vsak xy student 3 letnika vam pogleda osebno ko greste po nogavice v trgovino.

Zaboli me kje je jansa dobil moj naslov, verjetno mi ne bo pozvonil na vrata.  Raje se vprasajte da za ene stumfe osebne kazete nekim xy studentom 3 letnika. To pove vse o zabitem narodu, jansa bi moral v bistvu postnino zracunat kar prejemnikom pisma,  udri po naivcih.

Vsako nesmiselno trošenje davkoplačevalskega denarja, privede do  trajne socialne izključenosti, oziroma revščine določene populacije. Lahko je z tujim spolnim organom opletati po koprivah!

Odgovor na objavo uporabnika
bravo bravo, 20.12.2021 ob 17:57

Meni je všeč njegova poteza, da je pisal osebno po navadni pošti in še zaželel lepe praznike ???. Pohvalno. Toliko se nekateri jezijo, da samo preko tviterja obvešča državljane in sedaj jim spet ne odgovarja. Še noben predsednik mi ni pisal. ? Lepa gesta.

Ti je vsaj prišlo?

Saj ni samo to metanje denarja stran. Kje so še poneumljeni reklamni panoji za ceplhenje po celotni Sloveniji, ki niso imeli učinka.

mentalna sirota, 20.12.2021 ob 18:41

Vseeno pa bi me zanimalo, koliko je to “koštalo”. Če pišeš vsakemu gospodinjstvu v državi. Menda jih je okoli 850,000. Znamka za pismo 0,55, torej brez kuvert in ostalega, je račun za to recimo 400.000. Nekaterim “zanemarljivo”, drugim pač ne (jaz osebno si kaj takega “tudi pod razno” ne bi mogel privoščiti). A on je menda uspešen pisatelj, to lahko plača. Oz. bo to “svojo prijazno gesto” lepo plačal iz nekega državnega fonda. Verjetno bi temu zlahka rekli “nenamensko” (če ti kaj podobnega storil kdo drug, bi SDS kamarila poskočila do neba).

A kakor so rekli stari latinci – “Kar je dovoljeno cesarju ni dovoljeno volu”.

Pa lep pozdrav vsem njegovim občudovalcem.

Ni pisal vsakemu gospodinjstvu, pisal je vsem polnoletnim osebam v teh gospodinjstvih.

yram, 20.12.2021 ob 20:56

Razburjate se glede naslova (kje ga je dobil) ne moti vas pa sledece, vsak xy student 3 letnika vam pogleda osebno ko greste po nogavice v trgovino.

Zaboli me kje je jansa dobil moj naslov, verjetno mi ne bo pozvonil na vrata.  Raje se vprasajte da za ene stumfe osebne kazete nekim xy studentom 3 letnika. To pove vse o zabitem narodu, jansa bi moral v bistvu postnino zracunat kar prejemnikom pisma,  udri po naivcih.

zakva ne študent druzga letnka? ?

Včeraj sem ga dobila. Preletela. Povsem stran vržen denar. Janševci so ga bili morda veseli – ne zaradi vsebine (ker je ni), ampak zato, ker so dobili domov pismo svojega velikega vodje. Ostalim nam je vseeno.

Torej, pismo je bilo res brezvezno. Neberljivo. Romalo direkt v smeti, od vseh petih v naši hiši stanujočih, ne samo moje. Za ta denar bi lahko zdaj, ko  se toliko donacij zbira, strašansko več dobrega lahko naredili. Ali pa če bi tistim na covid oddelkom kupuli malo več zaščitne opreme ali pa…karkoli že. Drugače pa je to vsekakor samo predvolilna poteza. Kar se mene tiče- slaba.

Če je navadno pismo 62 centov, pa če samo milijon prebivalstva vzameš?

Pol se gremo pa e poslovanje ?☺☺☺

Če so poslali 1.000.000 pisem, so samo za papir in kuverte-brez tiska in zgibanja -dali okrog 28.000€.

znamka je 70 centov, pošta je kar draga ratala in bo tud zaračunala ta denar državi.., tako, da bi vsaj tistih 250 tisoč evrov neznanega izvora pri pacientu njemu osebno zaračunali za to sranje, ki ga je poslal.

Ko bi bilo napisano vsaj na toalet papir z njegovo sliko gor bi to bilo odlično…

Dobil sem na začasni naslov. Slučajno sem bil tam. Kako je vedel, kje sem?  In kam poslati))

ah ah, 20.12.2021 ob 16:16

A je to sploh pomembno. Koliko nerganja in spotikanja ampak res ob vse, kar vidimo, preberemo, slišimo. In kaj bomo s cifro?

Sicer pa ni vse v denarju. Mnogih stvari ne naredimo zaradi denarja…

Ja, nekaj listov papirja je šlo v zabojnike direkt. Veliko manj kot jih gre od reklam, ki jih nikoli ne pogledamo in gredo prav tako v zabojnik… če je že vprašanje o papirju???

Ne moreš primerjat reklam s tem, a ne. Za reklame plačujejo trgovci, ne pa vsi mi državaljani. Poleg tega pa reklame lahko odpoveš, pisma enega avsglajzanga predsednika pa pač ne. Ali morda obstajajo nalepke, ki prepovedujejo predsedniška pisma????

ne morš, 21.12.2021 ob 08:36

Ne moreš primerjat reklam s tem, a ne. Za reklame plačujejo trgovci, ne pa vsi mi državaljani. Poleg tega pa reklame lahko odpoveš, pisma enega avsglajzanga predsednika pa pač ne. Ali morda obstajajo nalepke, ki prepovedujejo predsedniška pisma????

Odlična ideja. Upam, da jo bo kdo uresničil (meni se ne da) in bomo nalepili na naše nabiralnike nalepko, ki prepovedujejo predsedniška pisma.

Veliko nas tega ne kaže, saj ne hodimo na takšna mesta, kjer bi bilo to potrebno, se da tudi drugače živeti, samo na žalost nekateri tega ne razumejo.

Vsele praznike in srečno!!

Milijon vsaj, 21.12.2021 ob 08:38

Odlična ideja. Upam, da jo bo kdo uresničil (meni se ne da) in bomo nalepili na naše nabiralnike nalepko, ki prepovedujejo predsedniška pisma.

Resnično super ideja 🙂 🙂

Lej, včeraj se jih je 500 cepilo prvič – to je gotovo zasluga srce parajočega pisma!

To pa res, dobra ideja, isto kot za reklame tista nalepka za na kaselc.  Prečrtana slika po diagonali z njegovo faco.

h. jobert, 21.12.2021 ob 08:50

Resnično super ideja 🙂 🙂

Šla sem mimo blokov v bližini. Kontejer za papir je bil do vrha poln. Zgoraj je bilo par teh pisem neodprtih.

V življenju (v 55 letih) mi se nikoli noben predsednik ni poslal pisma. To je zame velika cast.

Kronist, 20.12.2021 ob 18:25

Stane pol manj kot je stal vsak od brezzveznih referendumov katerih se nihče več ne spomni in katerih rezultati se niso nikoli upoštevali: npr nekaj o osemenjevanju žensk, nekaj o rudnikih, nekaj o RTV, pa še enkrat nekaj o RTV, nekaj o delovnem času trgovin, nekaj o železnicah, nekaj o arhivih in podobne neumnosti.

Jasno, levaki še vedno ne morejo preboleti poraza in dejstva, da so odrinjeni od korita. Potem pa producirajo viharje v kozarcu vode na temo Simičevega vabila na kosilo ali Janševega pisma.

Veš, da je večino teh referendumov sproduciral Janša? :==

Kronist, 20.12.2021 ob 19:06

h. jobert, 20.12.2021 ob 18:44

h. jobert, 20.12.2021 ob 18:44

Ja? Se ti zdi ok, da Simič lahko kuka v dohodninske odločbe? Meni ne.

Spet isto … ne dela … tole je blo za Kronista.

Hm, ne vem kako je s tvojo dohodninsko odločbo, ampak pod mojo stoji Simičev podpis.

Pod tvojo lansko odločno NI odtisnjen Simičev podpis, ker takrat (še) ni bil na FURS-u!

Jajotu pošiljajo zastonj, hi,hi,hi…..

Kdo vse so prejemniki pisma?

Vse odrasle osebe s stalnim ali začasnim naslovom v Sloveniji?
Vsi odrasli slovenski državljani s stalnim ali začasnim naslovom v Sloveniji?
Vsi slovenski državljani, vključno s tistimi, ki živijo v tujini?

Popay npr, 21.12.2021 ob 09:05

To pa res, dobra ideja, isto kot za reklame tista nalepka za na kaselc.  Prečrtana slika po diagonali z njegovo faco.

Ja, ja, personalizirane nalepke bi morale biti! Čeprav – faco potem vseeno gledaš 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close