Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Koliko stalnih še tu?

Koliko stalnih še tu?

Sem si rekel, da moram malo pogledat na mon. Ne da se.mi sicer brat, zato bom tu vprašal, kateri stalni ste še tu?

Naj vas potolažim, nisem nehal zajebavat, le na monu me ni več ampak kar direktno javno pod pravim imenom in priimkom, udri po tupi ničvrednosti in puhloglavosti.?

Je pa res, da se ene niso zadržale in so se takoj zaletele v mene nekatere iz mona, tudi kaka taka, ki je tudi šla z mona.?

Povozil te je čas, stari. Zdaj nisi več relevanten. Kar lepo spokaj 😀

A nimaš dovolj dela na FB, kjer zmerjaš pod imenom Modri Val?

Odgovor na objavo uporabnika
Viharni jezdec, 27.01.2022 ob 19:15

Sem si rekel, da moram malo pogledat na mon. Ne da se.mi sicer brat, zato bom tu vprašal, kateri stalni ste še tu?

Naj vas potolažim, nisem nehal zajebavat, le na monu me ni več ampak kar direktno javno pod pravim imenom in priimkom, udri po tupi ničvrednosti in puhloglavosti.?

Je pa res, da se ene niso zadržale in so se takoj zaletele v mene nekatere iz mona, tudi kaka taka, ki je tudi šla z mona.?

O kreten v selu.  Imaš še redne tukaj so Meri, Rok, Darko, Robi, Wd, Popay, Zartrose, Replika koga najbolj pogrešaš?

Glej ga vraga, tokrat se oglašaš pod “svojim” nickom, primanjkljaj pozornosti? Še maš dovoljšno kondicijo? Treningov ni blo? sj eni te pa pogrešajo, tvoje pikantne vložke!

Ni viharni avtor, en ga slabo posnema

Ni viharni, 28.01.2022 ob 07:39

Ni viharni avtor, en ga slabo posnema

Škoda

CrazY FroG ?, 28.01.2022 ob 07:47

Škoda

paaa, niti ne 😉

-misst-, 28.01.2022 ob 07:52

paaa, niti ne 😉

?

Kak pa tebe skeli? Ena zgoraj je že čivknila, da jih dobi po skafandru na fb.? Nekdanja Yo z mona tudi ni ogla, da ne bi nosu nastavla.???

o lej lej ti si tisti ki bo slike monovk limal. potemtakem ti mone po fejsu loviš in ne obratno?

Anonimno 6714, 27.01.2022 ob 23:55

A nimaš dovolj dela na FB, kjer zmerjaš pod imenom Modri Val?

Zakaj pa laziš za mano po fb, če veš da jih boš dobilo po šnoflu?? Na fb je šele greznica drhali, jaz to nič ne šparam, kot tu nisem……pffffjjjj jebemti.?

Anonimno 5318, 28.01.2022 ob 11:45

o lej lej ti si tisti ki bo slike monovk limal. potemtakem ti mone po fejsu loviš in ne obratno?

Zakaj bi jaz lepil, saj vas tam vidim to širno lepoto?? Saj je logično, da je zmešanka, ki desetletja nori, tudi na zunaj zanemarjena in  grda kot ptičje strašilo, ne?

Tako Viharni  al Vijarni, daj jim vetra  ?

monmonci, 28.01.2022 ob 13:36

Tako Viharni  al Vijarni, daj jim vetra  ?

Vinarni

Dej fejsa od replike in meri d’ pišm puvabm na čaj ?

CrazY FroG ?, 28.01.2022 ob 13:39

Vinarni

Kaj pa Wd je še tu? Pa hohštapler balkanac, ki se je samo hvalil, tako kot grda?

Ti si pa še zmeraj prizadet.

Viharni jezdec, 28.01.2022 ob 15:02

Kaj pa Wd je še tu? Pa hohštapler balkanac, ki se je samo hvalil, tako kot grda?

Veš da. Wd se je poparčkal – s korono, baje mu ni hudga. Lepa je mogla delat it – zrt korone, manjko kadra. Čefoor pa prau bogu hvala, da je cepljen, ker ga je korona ornk zdelala – v mili obliki?

CrazY FroG ?, 28.01.2022 ob 15:14

Veš da. Wd se je poparčkal – s korono, baje mu ni hudga. Lepa je mogla delat it – zrt korone, manjko kadra. Čefoor pa prau bogu hvala, da je cepljen, ker ga je korona ornk zdelala – v mili obliki?

Ah, potem je še vse kot je bilo. Meni ne sede nikakor, ni pregledno in brez veze potem, rabiš preveč časa, moraš vsako temo odpret, pogledat, kdo je zadnji pisal… Tako da ne več, včeraj sem se spomnil po dolgem času, drugače pa na fb tako ene dvakrat na dan pod nekaj članki spustim rafal, da malo sodrgo v luft vržem – za dušo?, ker nima smisla viset na netu.

Viharni jezdec, 28.01.2022 ob 15:42

Ah, potem je še vse kot je bilo. Meni ne sede nikakor, ni pregledno in brez veze potem, rabiš preveč časa, moraš vsako temo odpret, pogledat, kdo je zadnji pisal… Tako da ne več, včeraj sem se spomnil po dolgem času, drugače pa na fb tako ene dvakrat na dan pod nekaj članki spustim rafal, da malo sodrgo v luft vržem – za dušo?, ker nima smisla viset na netu.

Je pa prav dolgočasno odkar te ni. Babe do čist podivjale.

Anonimno 3356, 28.01.2022 ob 18:03

Je pa prav dolgočasno odkar te ni. Babe do čist podivjale.

*babe so čist podivjale in pedri se množijo.

Občasno kaj preberem tukaj na monu. Žal se je forum spridil, pravzaprav se je vse spridilo. Moralne vrednote propadajo, vse gre nekam…

men pa fukat

Samo odpaden material.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close