Koliko spolnih partnerjev šteje za veliko?
zeloodvisno02, 16.08.2025 ob 09:30
Seksat z nekom ,ker ima isti stil za muziko lepe oči ,dober stil oblačenja ,lepo tetovažo, ne vem, to je res mimo ,tudi seks za eno noč …Število spolnih parterjev je odvisno od starosti,ker zmeraj mora bit neka zveza ,z leti se jih lahko nabere nekaj ,recimo za prste na eni roki…Kot pravi Navajo ,zakaj bi bila razlika med žensko in moškim,če ,sta oba zamenjala na primer 6 spolnih partnerjev?
Če bi na podlagi muzke seksala,bi blo pa res lh vsak dan drug.. lol!
Monklja, 16.08.2025 ob 09:17
Številčnica, 16.08.2025 ob 08:44
Ko me tip vpraša po številki spolnih partnerjev ga vprašam koliko ima denarja na računu in koliko v nepremičninah. Ko me vpraša zakaj mu rečem številka je številka.
??
Nekoč sem enemu rekla, da se število mojih ljubimcev ujema z njegovimi centimetri, pa ni več bilo podvprašanj….
Škoda, verjetno bi izpadla devica ?
Ja, so ženske, ki so prepričane da so device, pa imajo otroka…
Monklja, 16.08.2025 ob 08:35
Navajo
Wtf je Karen? Tale se ti je pa morala globoko zasidrati, da si se tako potrudil z odgovorom, kaj?
A veš, pri moških sem vajena direktnih, kratkih in jedrnatih pogovorov, take neskončne traktate z veliko besedami in malo vsebine pa običajno srečam pri kakih gejih ali pridigarjih. Ti kot pravi moški me tozadevno presenečaš.
Vsekakor se ti zahvaljujem za trud, vložen v odgovor.
Menda ne bova odkrila nič novega, če sodim po dosedanjem dialogu. Nič hudega, nismo na strokovnem posvetovalnem forumu kakih silnih sociologov ali antropologov.
Se je pa težko tvorno pogovarjati, če vedno izhajaš iz nekih stereotipov, povrhu pa si privoščiš to aplicirati na osebno raven in me po vsej sili nekam spredalčkati. Morda pobližje poznaš tisto Karen in od tam pridejo nekatere tvoje trditve. Nisem nobena Karen, prav?
Dopuščam možnost, da iz mojih doslej zbranih izkušenj nimam celovite slike, tudi možno, da so se mi moji moški kdaj prilagodili v kakšni malenkosti z namenom prijetnejšega sobivanja, zatrdno pa vem, da nobenemu ni bilo potrebno klečeplaziti. Taki pri meni odpadejo v momentu. Sem torej imela srečo, da sem naletela na same primerke iz tistih 5% samozavestnih čistokrvnih moških, ki jim ni smiselno prati možgan in hoditi po karakteru?
Nikogar ne ponižujem in se zelo strinjam, da naj se moški utrdijo z vsakovrstnimi napori in izkušnjami, je pa zaželjeno, da se znajo iz tega tudi dograditi, oblikovati in stopiti korak dalje. Kdor obtiči, pa po moje ni ravno hvale vreden. Če se pa počuti napadenega ali ogroženega zato, ker se ga ne občuduje, pa to kaže na njegov primanjkljaj, ne na nesramnost opazovalca. Se ne strinjaš?
Ne pristanem na neko imaginarno tekmovanje, to bi rabil nekdo, ki mu je lastno zavedanje premalo in potrebuje zunanje potrditve. Velja za oba spola.
Branje med vrsticami? Maksimalno sem se trudila brati tvoj zapis z izklopljeno intuicijo, pa mi tvoja obrambna drža vseeno ni mogla uiti. Še posebno, ker je tvoj zapis naravnan v kritiko žensk bolj, kot bi bilo za moj okus potrebno za argumentiranje.
Kdor se mora braniti, se čuti napadenega. Se strinjava? Torej je prisoten strah, ta je pa značilen za tiste, ki se zavedajo svojih šibkih točk.
Kul je. Vsi jih imamo in v imenu napredka je dobro, da smo nanje opozorjeni, potem vemo, kje kaj popravljati. Če pa je edina posledica užaljenost, pa to ni dober znak in pelje le v še večje frustracije.
Kako jih premagujemo? Nekateri s kamuflažo (to bi bili tisti, ki jim je pomembno priznanje okolice), nekateri pa z napadalnostjo (potreba, da druge ponižaš, če sebe ne moreš dvigniti).
Dobro, da tukaj vzganjava zgolj smal talk, kajne? Sicer bi znalo kje boleti…
Monklja aka Karen…
Kot vedno je z 98% žensk realen pogovor nemogoč, kadarkoli jih soočiš z dejstvi se nemudoma zatečejo k logičnim zmotam, prezentacijo poslušalcem čustveno in družbeno neprijetnih dejstev kot ”osebnih mnenj” govorca, okarakterizacijo govorca dejstev/resnice kot hudobnega ali človeka s slabimi nameni, ker se dejstva ne skladajo s propagandnim narativom ter nenehna uporaba sramotilnih taktik za ponižanje govorca dejstev in poizkus njegovega utišanja.
Dejsteva NPC normiji redko naslavljajo z nasprotnimi argumenti (ker jih ni, nekateri poizkusijo uporabiti standardne propagandne floskule, ki nemudoma padejo, ker ne vsebujejo resnice/dejstev), večinoma znajo le napadati z naučenimi (prozornimi) taktikami v obrambi sistema življenja na katerega so navajeni. Propagandna mašinerija je v to indoktrinirala ljudi preko manipuliranja njihovih primarnih bioloških odzivov (primitivnih evolucijskih preživetvenih strategij) in čustvene manipulacije.
Pojdiva po vrsti:
1.) Tvoj poizkus demaskulizacije mene s tem, kako pravi moški razložijo kompleksna dejstva človeške narave (ki jih ti na tvoji trenutni ravni nisi sposobna niti racionalno dojeti niti razumeti) na ”kratek in jedrnat način”, jaz pa ne ter napad s sramotilno taktiko, da na dolgo razlagajo le ”geji in pridigarji” je patetičen/amaterski poizkus diskreditacije takoj na začetku tvojega komentarja.
2.) Ti sama izhajaš iz ”stereotipov”, kajti ti si tista, ki uporabljaš vcepljeno razmišljanje in kontriraš dejstvom, ki sem jih povedal. Seveda so ljudje preko propagande naučeni, da napadajo tistega, ki izstopa ter podzavestno obtožujejo tistega, ki jim povzroči kognitivno disonanco za stvari, ki jih dejansko sami počno. Primer; glej tvoj zgornji poizkus sramotilne taktike aka proekcija.
3.) Zelo očitno je, da nisi bila s top 5% moških ali pa so te imeli le za zabavo. Moški v top 5% bo dresiral tisto svojo žensko, ki mu nekaj pomeni, da izloči iz njene glavice strupeno propagando ter jo natrenira v sposobnost nadzora primitivnega dela možganov, katere cilja in manipulira propaganda, ker so reakcijski in ne logični. BTW so top moški lahko izključno red pill moški in ne blue pill beli vitezi, kajti pravi moški ni SIMP.
4.) V razlago, da ti niti ni jasno, kako ves čas uporabljaš sramotilne taktike niti ne bova vstopala. Dejstvo je, da so sramotilne taktike naraven obrambni mehanizem za nadzorovanje ljudi in njihovega govora. Tako pač ženske nezavedno nadzorujejo člane svojega plemea/dandanes svojo okolico (otroke v ubogljivost, druge ženske v enako komunitarno razmišljanje ter moške v servilnost in slepo žrtvovanje). Sramotilne taktike so velik del ženske ”mehke moči” v družbi od nekdaj. Ženske so vedno morale uporabljati svojo mehko moč (manipuliranje), da so dosegle svoje cilje. Ker so moški večinsko vedno bili beli vitezi (posledica evolucije/ženske rojevajo naslednjo generacijo) so ženske vedno preko svoje mehke moči manipulirale moške v uporabo njihove moči v korist žensk.
5.) Oh te logične zmote pri tebi, ena za drugo se vrstijo (kot pri veliki večini drugih žensk in moških). Karen ups, Monklja, meni ni nikoli potrebno biti v obrambni drži, ker so dejstva/resnica na moji strani. Ogroženo se počutiš ti, ker poznam resnico o ženskem vedenju in vnaprej vem kakšna bo reakcija ter si ti posledično (pričakovano) napadla mene, ti se počutiš klicano braniti stališča, ki so tebi vcepljena preko propagande. Dejstvo je, da je resnica izven parametrov ”dovoljenega” v tej fejk družbi in vas resnica o ženskah (in tudi večini moških) pač vrže iz tira ter pričnete s klasičnimi vzorci napadov na karakter govorca dejstev. Sami se lovite v lastne pasti in zanke, saj zagovarjate laži, ki so pač trenutno ”družbeno sprejete”, da ne prizadenejo čustev šibkih snežinkic (tako žensk kot moških).
6.) Nato nadaljuješ z napadi na moj karakter, ko trdiš, da je pri meni prisoten ”strah”, ”užaljenost”, ”frustracije” itn., kar je le klasična projekcija in nadaljevanje sramotilnih taktik, tudi napadla si prva in še nadaljuješ s tem brez zavedanja.
Dejansko nisi uspela nasloviti niti eno dejstvo povedano z moje strani, le nenehno ponavljanje identičnih floskul ter preko propagande naučenih napadov (Pavlov reflex).
Je pa resnično to, da je pogovor z NPC normiji lahko izredno frustrirajoč, kajti prav vsi imate identične odzive (tako psihološko/evolucijsko, kot posledično preko vcepljene propagande/vašega operacijskega sistema), ne glede na vsa dejstva se v pogovoru z NPC normiji vedno vrtimo v začaranem krogu vaših identičnih komentarjev/sramotilnih taktik/vcepljenih odzivov, ki so kontradiktorni realnosti, ki jo lahko opazujemo/logičnih zmotah itn. No saj razumem nivo na katerem je večina, da lahko fejk družba nekako funkcionira. Zato je tako lahko trolat in trigirat snežinkice, le poveš dejstva.
Zartrose, 14.08.2025 ob 12:59
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 22:44
Zartrose, 13.08.2025 ob 22:29
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 22:25
Zartrose, 13.08.2025 ob 22:17
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 21:36
Zartrose, 13.08.2025 ob 21:26
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 21:21
Zartrose, 13.08.2025 ob 21:18
večinoma so skupi zaradi finančno materialnega stanja. zato pa potreba po drugih, eni z seksanjem, drugi pa z naskakovanjem v virtuali za drugimi… tam kjer sta si dva zadosti tega pač ne počnejo saj svoj čas radi delijo drug z drugim, ne pa ga pršijo na druge moške/ženske v iskanju tako potrebne pozornosti, ki je pri svojem ali ne dobijo ali je pa nočejo (ekonomski odnosi)
imas prav, sploh pri zenskah je materialnni status na prvem mestu , potem je moski kot trofeja, ljubezen, seks…tam nekje v pozadini
no, saj pri moškem je pa fizični izgled ženske na prvem mestu, potem kak pološžaj ima v družbi itd..
mi taredki, ki nas dejansko zanima ljubezen z določenim človekom, pa pač.. lutamo sami po svoje kaj te češ hehe… in to je tudi odgovor, zakaj jo nekatere “šparamo”- ker nam ni do nekih tujcev v našem telesu, ki je dom našega uma, srca, duše in za tis fuk z nekom, ki mu nič nismo ne oni nam.. no, jaz sem itak demiseksualka in ni v moji naravi prosto fukarjenje naokoli ali biti v vezi radi keša, materialnega…
seveda fizicni izgled pritegne, odvisno katere fizicne atribute preferiras…obraz, joski, boki, visina, tip postave, rit itd…ampak mene je vedno bolj privlacil pri zenski intelekt, denar me ni nikoli zanimal in financni status…je pa dejstvo , kot ti pravis…ce sem osten..od vseh je bila prva najbolj.po mojem okusu…ampak kaj ko namesto pameti poslusas …tk da..kr se tice partnerstva je menjavanje brezpomena ker je trava vsepovsod zelena …
intelekt ampak zgleda tudi ta status v družbi- služba, nazivi itd (tvoja bivša) , ker če je zgolj čistačica, kljub diplomam in intelektu a smoli v lajfu, te verjetno ne bi zanimala..
meni osebno druzbeni status ne igra vloge, marsikomu se zalomi v zzvljenju, ko glih omenjas cistilko…poznam par…on je IT in eden vaznih ljudi na eni od slo bank, ona poklicna sola in je cistila na os, zdaj ima cistilni servis, par zaposlenih ampak se vedno cisti…in jima laufa ….zivljenje je polno cudnih zgodb…i
no okej, ona ima le poklicno.. govorim o izobraženi intelektualni ženski, ki je imela veliko smole v lajfu.. sicer pa ja, življenja nosijo ene čuda zgodb takih in drugačnih.. mene sicer od nekdaj zanimajo življenjske zgodbe, se poglobim v ljudi, jih vidim, slišim, mnogi le obsojajo..
tud take poznam…farmacevtka ki….je zabluzila…zdaj dela v proizvodnji…redko kdo ve da ima diplomo…..potem en moj letnik…v 4 letniku pustil veterino, in sel delat kot trgovski potnik…fotru se je skor utrgalo…zena je financnica v eni velikih firm…polozaj, denar pa furata….al pa moj soselc iz srednje….mati je bila zdravnica fotr pa kovinar…ampak dobro to ni glih primer ki ga ti izpostavljas…hocem povedat da ce stacdva kompatibilna nima veze druzbeni status
naj bi tako bilo.. a v realnem svetu prevladuje sram, kaj bodo drugi rekli, ne razum in logika kamoli čutnost, srce..
tk bom rekel….kjer je ljubezen ni sramu, kjer je oportunizem, egoizem , preracunljivost je vse to kr ti nastevas…in seveda tega je dosti….vcasih gledam shorts ko recimo pride moski na zmenek pa je zenska na vozicku…kao skrita kamera…zdaj je vse igrano al ne ne vem in me ne zanima….ampak so res reakcije nekaterih moskih res gnusne….ti pa dodam se tole…enako gnusno je etikiranje ljudi po pridobljeni stopnji izobrazbe, to kar ti izpostavljas….in to je v slo bolezensko stanje…..kot ptimer kr vzami plejado nasoh politikov…goloba, janso, pirc musarjevo, fajonvo, bratuskovo ki je notoricna launivka….sami kategorizirani debili z diplomo….insitucionalizirani prevaranti….in biti v vezi z temi kujoni?hvala lepa
crazyfrog, 14.08.2025 ob 06:24
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 22:18
cf…seveda imas prav da ti rokovanje in seks ni primerljivo, ampak ko clovek dozori postane marsikaj nepomembno in sploh ni vredno razmisljanja…kot je to kok spolnih partnerjev je nekfo imel…ga to definira kot osebnost?bos zavrnil njegovo pomoc ce se bos recimo utapljal?…glede te ex pa ja…nisem te razumel…sem mislil da si predstavljas kot da sem imel eno mlajso tonto ki bi ji delegiral kako in kaj…nikoli si nisem izbiral mlajsih.. od mene..al istih let al par let starejsa…se vedno mislim da je najboljsa kombinacija nekje ista leta
Takrat stabla oba mlajša, neposrečen hec očitno?.
Zorjenje doprinese tut zmožnost pametnejših, preudarnejših odločitev. Seveda je nuja po pomoči, ko si v zagati lah specifična. Načeloma ne boš testiral folka o tem kok jih je skoz dal, če si v stiski. Niti ni nujno, da je oseba, ki je 10 let nazaj pofukala vse kar je lezlo, danes enaka tisti osebi. Res je v splošnem to ni pomembno. Je pa nek pokazatelj. Kot pr avtu kilometri. Pr hrani rok trajanja, pr pranju čas pranja, pr britju ostrina britvice, pr juhi koloćina soli. V lajfu štejejo tut male zmage. Vse šteje in nas dela to kar smo. Torej, če je tvoj prvi izbor slaba britvica, iztrošen avto, pokvarjena hrana, je to tvoja pravica. Nekdo drug pa malo premisli o kvaliteti tej, če ima možnost izbire. In ni nekih skrajnih okoliščin, kot daješ skrajn primer potrebe po pomoči. Je pa res, da zns bit velik kvalitete v obnovljenem starem avtu, ki je dobil novo priložnost in se razkošno kaže na kakšnem festivalu. Je dozorel? tk, da ja saj v bistvu ni nič pomembno samo tukaj in zdaj ane. Lepo bodi
zato pa pravijo….ce bi pri 18 imel izkusnje ki jih imam zdaj bi bilo marsikajj lazje in drugace….cher ima dober komad….if i could turn back time hehe
Julij Cezar, 17.08.2025 ob 11:21
tk bom rekel….kjer je ljubezen ni sramu, kjer je oportunizem, egoizem , preracunljivost je vse to kr ti nastevas…in seveda tega je dosti….vcasih gledam shorts ko recimo pride moski na zmenek pa je zenska na vozicku…kao skrita kamera…zdaj je vse igrano al ne ne vem in me ne zanima….ampak so res reakcije nekaterih moskih res gnusne….ti pa dodam se tole…enako gnusno je etikiranje ljudi po pridobljeni stopnji izobrazbe, to kar ti izpostavljas….in to je v slo bolezensko stanje…..kot ptimer kr vzami plejado nasoh politikov…goloba, janso, pirc musarjevo, fajonvo, bratuskovo ki je notoricna launivka….sami kategorizirani debili z diplomo….insitucionalizirani prevaranti….in biti v vezi z temi kujoni?hvala lepa
ja, saj se strinjam, jaz itak gledam iz vidika ljubezni.. mnogi pa materializma, preračunljivosti, posledično pa tudi sram lastnih partnerjev (saj ga ima radi keša ne njega ane) oz že pri samem parčkanju..
no tole z invalidi, ja je svinjsko, očitno je to človeška, tudi moška narava.. koliko jih zbeži že zaradi bolezni, kamoli nesreče, ali da dobi raka na prsih, pa grejo stran.. no, malo za hec na to temo .https://www.youtube.com/shorts/MMPBCPIFrbY?feature=share
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 18:18
dbos, 13.08.2025 ob 17:44
Preveč seveda ni dobro, ker je lahko to znak neželjenih lastnosti. A vseeno je pa dobro, da jih je bilo nekaj. Če govorimo o zrelih posameznikih in posameznicah, recimo 40+. Za moškega menim, da so to vsaj tri partnerice. Za žensko pa, da je imela nekje pet partnerjev. Ker so tako bili in bile izpostavljene različnim karakterjem, različni spolnosti, nenazadnje fetišem in to vse dela sedanjo zvezo toliko bolj sočno. Izkušnje so pomembne!
kere budalastine….zdaj pa povej debil….ce ena fuka 1x s sto moskim ali 100x z enim?v cem je razlika…tako alu drugace je 100x fukala….da o tem da fuk zgolj 2% partnerskega odnosa …ampak debili tako kot pedrovsko leglo vse zreducirate na fuk…butci
V prvem primeru lahko prenese 100 primerkov živalic v svoj živalski vrt.
Po moje tam do ene 5 do poroke nobenmu ne dvigne preveč obrvi, nad 10 začne nervozno s prsti tapkat po mizi in zahteva dodatna pojasnila, nad 20 začne pa barvo spreminjat in skensla vse skupi.
To nas moti, jebiga, nima veze kok si razumevajoč, neki biološkega je to, ni ti prav, tipi pišejo, če te prevara, je občutek kot da ti je “vzela moškost”, točno s temi besedami opisujejo, fizična, ne samo psihična bolečina, in bolj kot je bila živahna, bolj te je strah, da bo prevarala, nek prastrah, v DNK zapečen, v evolucijskem smislu je največji poraz, da ti podtakne od enga druzga otroka, da nameniš vse svoje resurse, tvoj genetski material pa sploh ne gre naprej, pa sploh veš ne.
Tko da če jih je bilo velik, je vprašanje, a pogoltneš svoj ponos, pogledaš stran in daš takoj za tri maše vnaprej, fingers crossed.
Odvisno o kakšni starosti govorimo. Včasih so mladi seksali kot zajci, danes se meja dviguje in imaš veliko 30-letnikov, ki še nikoli niso. Že zaradi tega lahko nastopi velika razlika.
Treba pa je gledati tudi spol in povprečje glede na starost. Eni so ves čas obdani z nasprotnim spolom, drugi ga sploh ne spoznavajo. Zato ima eden pri isti starosti že 5 spolnih partnerjev, drugi je še popolnoma neizkušen.
Bi pa rekel, kar od povprečja odstopa za več kot 25% so že robni primeri. Je pa še zmeraj boljše imeti premalo spolnih partnerjev (bolje samo eden in pravi) kot pa preveč.
odvisno, 28.08.2025 ob 21:26
Odvisno o kakšni starosti govorimo. Včasih so mladi seksali kot zajci, danes se meja dviguje in imaš veliko 30-letnikov, ki še nikoli niso. Že zaradi tega lahko nastopi velika razlika.
Treba pa je gledati tudi spol in povprečje glede na starost. Eni so ves čas obdani z nasprotnim spolom, drugi ga sploh ne spoznavajo. Zato ima eden pri isti starosti že 5 spolnih partnerjev, drugi je še popolnoma neizkušen.
Bi pa rekel, kar od povprečja odstopa za več kot 25% so že robni primeri. Je pa še zmeraj boljše imeti premalo spolnih partnerjev (bolje samo eden in pravi) kot pa preveč.
To mi je vedno bizaren izgovor, “ne spoznavajo žensk”, ni jim dano, eni so pa kao skoz obdani z nasprotnim spolom, kot da si od neke višje sile odvisen, a jih spoznavaš ali ne. Pa ajde na stara leta jih mogoče res ne moreš skupinsko po cesti spoznavat, ampak v mladih letih smo pa točno to počeli, šli ven in spoznavali punce, zato smo sploh hodili ven, nihče ni razmišljal fatalistično, a mu je dano ali ne, noben se ni vdal v usodo, ampak je bil svoje sreče kovač. Punce imajo pa itak rade pozornost, nobena se ni nikoli pritoževala.
To mi je vedno bizaren izgovor, “ne spoznavajo žensk”, ni jim dano, eni so pa kao skoz obdani z nasprotnim spolom, kot da si od neke višje sile odvisen, a jih spoznavaš ali ne.
Glej, ti bom razložil na nebizaren način: Imaš ljudi, ki lahko spoznavajo že med delovnim časom. Vsak dan. Razni hotelirji, natakari in kup drugih poklicev imaš. No, zdaj pa mi povej, koliko žensk bi lahko med svojim delovnim časom spoznal upravljalec žerjava ali neke druge težke mehanizacije. No, koliko? Je pa res, da si poklic sami izbiramo – ampak to je druga tema.
Aja, vi bi, da te v službi šefi trepljajo po ramenih, keš služiš pa še bejbe vsak dan spoznavaš, okej, plemenit cilj, ampak po moje ni velik takih služb, dvomim da receptorji po hotelih pecajo gostje.
Kaj pa prosti čas npr., da bi takrat kakšno probal spoznat, če vam že v službo ne prihajajo?
Oni dan sem gledal v Tivoliju, 5-6 luštnih bejb na kupu na travi neke vaje delajo, nedaleč stran grupa fantov, malo dlje še ena, oboji zatopljeni v telefone, najbrž so jadikovali po netu, da jim ne pridejo ženske v službo se pokazat.
Za 8409:
Pa ti veš, koliko je takih primerov, ko se na šihtu splete neka veza? Ne gre za to, da bi uslužbenec pecal ženske (ali obratno). Dovolj je, da imaš mešani kolektiv z večjo izbiro. Nekateri se niti domov ne morejo pobrat po koncu šihta, ampak se strastem v dvoje predajajo kar na delovnem mestu. Saj tudi na SČ lahko beremo take teme.
V bistvu so takšne situacije, kjer nekoga spoznavaš po naravni poti še najboljše. Oprezanje, kje je kakšna potencialno samska in kako bi prišel z njo v stik, pa deluje umetno. Brez nekih pravih razlogov in skupnih točk, da jo spoznaš, to redkokdaj kam pripelje.
8409, 29.08.2025 ob 16:42
Aja, vi bi, da te v službi šefi trepljajo po ramenih, keš služiš pa še bejbe vsak dan spoznavaš, okej, plemenit cilj, ampak po moje ni velik takih služb, dvomim da receptorji po hotelih pecajo gostje.
Kaj pa prosti čas npr., da bi takrat kakšno probal spoznat, če vam že v službo ne prihajajo?
Oni dan sem gledal v Tivoliju, 5-6 luštnih bejb na kupu na travi neke vaje delajo, nedaleč stran grupa fantov, malo dlje še ena, oboji zatopljeni v telefone, najbrž so jadikovali po netu, da jim ne pridejo ženske v službo se pokazat.
DAnes je tako spoznavanja precej manj in posledično je fantov pri 30 nedolžnih veliko. Včasih je bilo drugače. SVOJE je naredila tehnologija.Danes greš ven zvečer pa vidiš skupino punc posebi pa descev posebi pa nobem ne bo nobenega ogovoril . Tudi mlade frajle se mnoge nosijo in fanti ne pristopijo potem. TISTI pa kateri ma redno službo tako da ni žensk v kolektivih pa star od 25-40 bo pa težko izven časa delovnega kaj spoznal danes. Sploh poznam nekaj fantov strojnikov pa inženirjev . Samski čez 30 let v kolektivu sami moški.
Šihtar, 29.08.2025 ob 22:33
Za 8409:
Pa ti veš, koliko je takih primerov, ko se na šihtu splete neka veza? Ne gre za to, da bi uslužbenec pecal ženske (ali obratno). Dovolj je, da imaš mešani kolektiv z večjo izbiro. Nekateri se niti domov ne morejo pobrat po koncu šihta, ampak se strastem v dvoje predajajo kar na delovnem mestu. Saj tudi na SČ lahko beremo take teme.
V bistvu so takšne situacije, kjer nekoga spoznavaš po naravni poti še najboljše. Oprezanje, kje je kakšna potencialno samska in kako bi prišel z njo v stik, pa deluje umetno. Brez nekih pravih razlogov in skupnih točk, da jo spoznaš, to redkokdaj kam pripelje.
Se strinjam ,poznam firmo ,kjer se je večina dobila tam ,skupaj kjer delajo ,mešan kolektiv z veliko ljudmi različnih starosti.Mladina ,vidim pri nečaku ,se spozna preko prijateljev ,dobesedno si povejo kdo je komu všeč,če zgledaš ok in si malo normalen imaš ponudbe kolikor hočeš…ni nekega ogovarjanja na slepo…ko pa si malo starejši ,pa moraš bit dobrega videza ,znat ogovarjat ,bit komunikativen,da ti kaj rata…Potem nekateri na študiju ,tam je itak najlažje ,se družiš in spoznavaš…po 26 letu ,če ostaneš samski ,se pa možnosti krčijo ,posebno če si v manjšem kraju in delaš v moških kolektivih. Kolk spolnih partnerjev…čim manj ,najbolje da takoj zadeneš pravega…
crazyfrog, 13.08.2025 ob 18:45
dbos, 13.08.2025 ob 18:20
A lej ga, se je že oglasil en, ki še ni namočil. Če ne razumeš razlike, potem je to jasno kot beli dan.
Seveda je razlika. Hallo. Šele po slabem seksu ceniš dobr seks. 100slabih. Ni enakovrednu enmu vrhunskemu. Take kemije ne dobis povsod. Zato pa fukat vsepovprek je zguba energije. Brezvezna tombola. Bolš bit bolj preudarn in manj tipat -tipat omejeno in z občutkom, da se teh nekaj fukov splača. Kvakiliteta je vedno nad kvantiteto, vsaj v mojem lajfu. Če te en butne 100x v enakem al podobnem položaju, z enako al podobno vzdržljivostjo, enakim al podobnim filingom. Je tist 1 čutn strastn fuk lh 100000000000x nad tem zajčjim kavsom, ki ni vredn, da daš noge narazn.
Se strinjam. Kvaliteta nad kvantiteto. Izkušnje se tukaj merijo v znanju, občutenju, ne nekaj na brzino, brez občutka.
Eden pa tisti taprav in 100% soul mate ki ve kaj hoče in kaj jaz hočem, je tisto tapravo tu, vse drugo je zajclji f*k, ki nima veze z ničemer razen potešitvijo na hitro.
Forum je zaprt za komentiranje.