Koliko spolnih partnerjev šteje za veliko?
Navajo, 14.08.2025 ob 09:39
Jah idealno bi bilo, da je pri ženski število 0, ker pa živimo v ”moderni (sicer hitro propadajoči) družbi” pa se je potrebno sprijazniti z realnostjo. Čisto znanstveno, ženske v povprečju izgubijo sposobnost pair bondinga, ko jo napičijo štirje bumbarji, seveda pa je odvisno od posameznice, povprečja so le povprečja.
Torej je realnost, da bo vsaka po 25em letu prišla v novo razmerje z mentalno prtljago/bo poškodovana oz. defektna roba. Potem je pa veliko odvisno od tipa, če je sposoben percipirati njene navade, tendence in mentalne poškodbe (velik del NPC normi tipov tega ni sposobna, ker so brezupni sanjači/spranci/blue pillerčki) ter tako ločiti tiste bejbe, ki so le za zabavo in na tiste resnično redke, ki imajo potencial. Pametno se je ravnati po tem izreku, ki še posebej velja za ženske; ”the best predictor of future behavior in past behavior”!!!
Veliko je seveda odvisno tudi kakšen je tip, ker ob ženski, ki je imela prejšnje partnerje, v njeni glavici podzavestno sedanji tip vedno tekmuje z bivšimi na vseh področjih, ki so njej pomembna (različne ženske dajejo različno težo različnim kvalitetam/karakteristikam moških). Težava je tudi v tem, da se bejba tistega bivšega, ki ga je imela ”najraje” spominja skozi rožnata očala.
Potem je pri bejbah tudi stvar v tem, da v vsakem desetletju življenja podzavestno postavijo druge stvari kot prioritete, seveda odvisno od tega, kakšne mentalne sposobnosti in kakšno vzgojo ter okolje odraščanja je imela posameznica in koliko je naivna pri nasedanju na destruktivno propagando. Dobro je razumeti, da ženske podzavestno in zavestno čutijo ”staranje” ter imajo zelo kratko dobo ”uporabnosti”.
Pri moških je pa situacija malce drugačna in sicer bi jih lahko na grobo razdelili v tri skupine oz tretjine.
V prvi tretjini je prvih 15% moških, ki so genetsko zmagali. Takim padajo ženske v naročje skorajda brez truda tam nekje do 35ega. Taki moški ne razvijejo znanj in talentov in ponavadi končajo nekje v srednjih mestih administracije, ker je njihov mentalni domet kratek, rešuje jih vizualnost. Tudi ženske s takimi moškimi v razmerju izgubljajo živce, ker navkljub temu, da je lep, ona nori ob tem kako zabit, sebičen, aroganten in neprilagodljiv je. Pri tej skupini moških število partneric ne igra velike vloge.
Druga polovica prve tretjine smo genetsko malce manj kvalitetni moški, pa vendar nadpovprečni, smo tisti, ki vlagamo vase in smo superiorni v inteligenci. Poznamo žensko naravo in smo skozi izkušnje z ženskami po naravni poti postali red pill oz. smo sprejeli žensko naravo tako kot je. Šele kasneje smo tudi intelektualno postali red pill, saj smo edina skupina moških, ki smo celotno življenje dominantni. To je ta skupina tipov, ki je ženskam ”catch” oz. nagrada, ne glede na bivše tipe, mi smo tisti, ki nadgradimo vsako njeno izkušnjo v življenju.
V drugi tretjini so povprečneži, tisti blue pill obupanci, ki piedastalizirajo ženske. To so moški, ki so jih skozi vzgojo, pravljice, risanke in filme vzgojili/zlomili v mentalne bele viteze. Izredno karakterno/značajsko šibki moški, ki komajda dobi žensko (by the skin of his teeth) v katero vloži enormno količino truda, ona pa ga vzame iz kroga svojih orbiterjev, ponavadi, ko zaključi vezo in mu da priložnost, ker počne vse zanjo, ji namenja vso pozornost in je njena emocionalna blazina aka papčina. Tak pezde kresne frendu bejbo ali ženo, če se mu ponudi priložnost. Primer belega viteza; Leonardo je v filmu zmrznil, da je Kate preživela namesto, da bi kozo glupo vrgel v vodo in preživel sam ter si potem našel drugo, tako bo pa to storila ona in se nasajala na druge. To so bedaki, ki se slepo žrtvujejo in to zahtevajo tudi od drugih. Golobček, ki je vzel Tinco po tem, ko je bila port-a-potty Arabcem v zameno za Gucci torbico. Beli vitezi imajo velikokrat ”oneitis” in skačejo za žensko tudi več let (t.i. beta orbiterji oz. tisti, ki velik del življenja preživijo v coni prijateljstva). V 30ih se poročijo, vzamejo tudi samohranilke, nesrečni in zlomljeni v 40ih in 50ih visijo v gostilnah in težijo 20 letnim kelnercam. Delovni konji, ki skozi predajo materialnih sredstev kompenzirajo karakterne, fizične, vizualne primanjklane ter odsotnost karizme. V tej skupini belih vitezov so velikokrat tudi nabildanci na stercih.
Zadnja tretjina so tisti moški, ki jim mati narava ni dodelila dobrih vizuelnih genetskih kart in jim posledično ženske ne dajo niti priložnosti, da bi odkrile njihov ”karakter”, kot ženske trdijo, da jim je to najpomembnejše hahahahaha, seveda ne povedo, da ”karakter” pride na vrsto po tem, ko moški zadovolji njene parametre fizičnega izgleda in uspreha. To so spregledani moški, tisti ob katerih žensko zmrazi, ob katerem se počuti užaljeno, če ji pristopi. Osamljeni moški, velikokrat inteligentni in izredno dobri po srcu, dobri in zvesti prijatelji. Tisti, ki vedno potegnejo kratek konec izključno zaradi kakega vidnega ”defekta”.
Torej je menjavanje partnerjev izredno psihološko (lahko tudi fizično) škodljivo za skorajda vsako žensko, pri moških pa je drugače. Torej sta si v tudi v tem aspektu (kot v vsakem drugem) spola skorajda diametralno nasprotna.
Ja tako pač je. Tud osli v zadnji skupini obstajamo z namenom..ne vem pa s kakšnim.
Hej Navajo
Druga polovica prve tretjine smo genetsko malce manj kvalitetni moški, pa vendar nadpovprečni, smo tisti, ki vlagamo vase in smo superiorni v inteligenci.
Dovoli, da prevedem tole, kar si zgoraj napisal, v realni jezik:
Snobi, ki so po treh prebranih brošurah o moški nadvrednosti trdno prepričani o svojih umskih sposobnostih za razliko od sebi enakih čisto nepismenih, ki razen emodžijev ne berejo ničesar.
Zaradi pomanjkanja naravne samozavesti si ego napumpajo po instant receptu hkrati z bicepsi na fitnesu ali kar gradbišču in svoj veledosežek neumorno razkazujejo anonimni publiki, ki jih itak ne prenaša.
In zdaj mi ti Übermensch povej, zakaj tvoj superiorni možgan zapravljaš na takem zabačenem forumu med socialci, psihičnimi bolniki in starimi babami?
Resno, fantek, tole je za tebe nirvana? Za pol kocine boljši od najglobljega socialnega dna?
No, toliko o superiornem umu in kako ti je vse jasno.
Pa lep dan!
Srce125, 14.08.2025 ob 10:12
Ne vem, zakaj bi bilo moškemu v plus, če pogosto menjava partnerice. Gre za babjeka, z narcisistično osebnostno motnjo, kompleksi in SPB. Od takega čim dlje stran.
Saj mu ni v plus. Odnos do sveta in žensk ima ravno tako spačen kot ženske. Probleme bo raševal, kot jih je do sedaj. Sebi ne moreš ubežati
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 22:44
Zartrose, 13.08.2025 ob 22:29
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 22:25
Zartrose, 13.08.2025 ob 22:17
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 21:36
Zartrose, 13.08.2025 ob 21:26
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 21:21
Zartrose, 13.08.2025 ob 21:18
večinoma so skupi zaradi finančno materialnega stanja. zato pa potreba po drugih, eni z seksanjem, drugi pa z naskakovanjem v virtuali za drugimi… tam kjer sta si dva zadosti tega pač ne počnejo saj svoj čas radi delijo drug z drugim, ne pa ga pršijo na druge moške/ženske v iskanju tako potrebne pozornosti, ki je pri svojem ali ne dobijo ali je pa nočejo (ekonomski odnosi)
imas prav, sploh pri zenskah je materialnni status na prvem mestu , potem je moski kot trofeja, ljubezen, seks…tam nekje v pozadini
no, saj pri moškem je pa fizični izgled ženske na prvem mestu, potem kak pološžaj ima v družbi itd..
mi taredki, ki nas dejansko zanima ljubezen z določenim človekom, pa pač.. lutamo sami po svoje kaj te češ hehe… in to je tudi odgovor, zakaj jo nekatere “šparamo”- ker nam ni do nekih tujcev v našem telesu, ki je dom našega uma, srca, duše in za tis fuk z nekom, ki mu nič nismo ne oni nam.. no, jaz sem itak demiseksualka in ni v moji naravi prosto fukarjenje naokoli ali biti v vezi radi keša, materialnega…
seveda fizicni izgled pritegne, odvisno katere fizicne atribute preferiras…obraz, joski, boki, visina, tip postave, rit itd…ampak mene je vedno bolj privlacil pri zenski intelekt, denar me ni nikoli zanimal in financni status…je pa dejstvo , kot ti pravis…ce sem osten..od vseh je bila prva najbolj.po mojem okusu…ampak kaj ko namesto pameti poslusas …tk da..kr se tice partnerstva je menjavanje brezpomena ker je trava vsepovsod zelena …
intelekt ampak zgleda tudi ta status v družbi- služba, nazivi itd (tvoja bivša) , ker če je zgolj čistačica, kljub diplomam in intelektu a smoli v lajfu, te verjetno ne bi zanimala..
meni osebno druzbeni status ne igra vloge, marsikomu se zalomi v zzvljenju, ko glih omenjas cistilko…poznam par…on je IT in eden vaznih ljudi na eni od slo bank, ona poklicna sola in je cistila na os, zdaj ima cistilni servis, par zaposlenih ampak se vedno cisti…in jima laufa ….zivljenje je polno cudnih zgodb…i
no okej, ona ima le poklicno.. govorim o izobraženi intelektualni ženski, ki je imela veliko smole v lajfu.. sicer pa ja, življenja nosijo ene čuda zgodb takih in drugačnih.. mene sicer od nekdaj zanimajo življenjske zgodbe, se poglobim v ljudi, jih vidim, slišim, mnogi le obsojajo..
tud take poznam…farmacevtka ki….je zabluzila…zdaj dela v proizvodnji…redko kdo ve da ima diplomo…..potem en moj letnik…v 4 letniku pustil veterino, in sel delat kot trgovski potnik…fotru se je skor utrgalo…zena je financnica v eni velikih firm…polozaj, denar pa furata….al pa moj soselc iz srednje….mati je bila zdravnica fotr pa kovinar…ampak dobro to ni glih primer ki ga ti izpostavljas…hocem povedat da ce stacdva kompatibilna nima veze druzbeni status
naj bi tako bilo.. a v realnem svetu prevladuje sram, kaj bodo drugi rekli, ne razum in logika kamoli čutnost, srce..
Monklja, 14.08.2025 ob 10:16
Hej Navajo
Druga polovica prve tretjine smo genetsko malce manj kvalitetni moški, pa vendar nadpovprečni, smo tisti, ki vlagamo vase in smo superiorni v inteligenci.
Dovoli, da prevedem tole, kar si zgoraj napisal, v realni jezik:
Snobi, ki so po treh prebranih brošurah o moški nadvrednosti trdno prepričani o svojih umskih sposobnostih za razliko od sebi enakih čisto nepismenih, ki razen emodžijev ne berejo ničesar.
Zaradi pomanjkanja naravne samozavesti si ego napumpajo po instant receptu hkrati z bicepsi na fitnesu ali kar gradbišču in svoj veledosežek neumorno razkazujejo anonimni publiki, ki jih itak ne prenaša.
In zdaj mi ti Übermensch povej, zakaj tvoj superiorni možgan zapravljaš na takem zabačenem forumu med socialci, psihičnimi bolniki in starimi babami?
Resno, fantek, tole je za tebe nirvana? Za pol kocine boljši od najglobljega socialnega dna?
No, toliko o superiornem umu in kako ti je vse jasno.
Pa lep dan!
Monklja… aka Karen hahahaha
A zakaj??? Če zaradi ničesar drugega, že zaradi tega, da trigiram take snežinkice kot si ti Karen hahahahah. Saj same skupaj z belimi vitezi z vašimi odzivi pokažete, da ne prenesete dejstev, ki se ne skladajo z lažnim narativom, ki vam ga je vsadila nenehna propaganda.
A zakaj??? Ker je potrebno kazati na retardirane laži, sprejete med starejšo populacijo in delom spranih mladih žensk ter soy boyčkov. Ker razbijamo lažne iluzije in ne dovolimo popolnega potopa ”zahodne civilizacije”.
A zakaj??? Ker večina mladih moških 18-40 v Z. Evropi, Rusiji in USA razmišlja tako. V Poljski, Češki, Slovaški in Mađarski tako razmišlja 80% mladih moških. Mi smo prihodnost, ti Karen si preteklost.
A zakaj??? Ker niso vsi starejši in ženske nasedle propagandi v popolnosti in jih še lahko rešimo.
Dobro te je zmetalo, ko si bila sočena z moškim, ki se ceni. Celotno življenje ste premnoge ujčkane in prepričavane, da ste oh in sploh ter v to, da se morajo moški sami poniževati. Eeeee, ne živimo vsi moški v iluziji čaščenja povprečnic, ki imajo tako spačeno delulu razmišljanje kot ti hahahah.
In kaj je narobe, če moški nekaj časa v mladosti dela na gradbišču, ti Monkljica aka Karen??? Vsak moški bi moral vsaj dve leti garati v krovstvu, montaži oken, polaganju ploščic, direktni građevini itn., da dobi občutek kaj je tisto pravo težaško fizično delo, le kdo od naju je resnično nadut in ”snobovski”!?! Pljuvaš in zaničuješ poštene in delovne ljudi, ki gradijo in vzdržujejo infrastrukturo s krvjo in znojem v težaških razmerah, da si ti lahko tako delulu razvajena, ti ti ti nehvaležna snobovka! Poglej koliko razvajenih, mehkih, mimozastih soy boyčkov je vsepovsod, odkar so pravi moški izumili in nesebično izgradili udoben svet za razvajene salaste in strijaste ženske ter šibke moške. Ustvarili smo 85% nesposobnega in pomehkuženega ter lenega prebivalstva, prežetega z lažno propagando in verujočega v prepričanja udobja/luksuza (luxury beliefs) i.e verujočega v čiste bedarije.
Klasična logična napaka, ki si jo naredila je, da si name aplicirala vaše žensko razmišljanje in iz mojega komentarja izvzela en stavek ter ga nato prevedla v womanese, ker miopično misliš, da moški govorimo kot ženske i.e. je potrebno brati med vrsticami. Moški, ki se zavedamo svoje vrednosti govorimo direktno in nam ni potrebno lagati ženskam ali biti kot ženska in govoriti tja v tri dni ter pričakovati od sogovornika, da bo bral med vrsticami ali še huje ”nam bral misli”. To je ženski princip razmišljanja.
Naslednja napaka, ki si jo storila je, da si mislila, da lahko s prozornimi sramotilnimi taktikami dosežeš svoje, v tem dotičnem primeru ”ponižaš mene kot moškega”. Hahahahah ne bo šlo Karen. Sramotilne taktike so namenjene nadzoru ljudi v kardelu, da ne prestopajo ”družbenih norm” t.i. ”prijazne družbe”, kjer je lažen ugled oz. percepcija vse aka fejkanje in igranje nečesa kar nisi. Moški, ki smo izven modernih prizadetih družbenih norm, ne moremo biti kontrolirani preko sramotilnih taktik, ker so le te preprosto namenjene nadzoru šibkih ljudi, ki želijo biti del kardela ter ne moškim, ki so slobodni.
In to je tisto kar te žulji, tisti moški, ki ne fejkajo in jih ni možno kontrolirati aka svobodni moški, ker taki moški upajo govoriti resnico in razbijati mehanizme nadzora uma ter obnašanja v vaši fejk družbi, prepojeni z lažmi za varovanje vaših občutljivih malih v razvoju zaostalih osebnosti in vaših čustev na nivoju užaljenih najstnic.
Hahahaha kako je Monkljo zmetal ob soočenju z dejstvi in resnico, ki ni vprogramirana v njen operacijski sistem, ki ji ga je vcepila propaganda. Pa take vedno najbolj vreščijo o pomembnosti raznolikosti in različnosti v družbi hahahaha. Razvajenka, ki ji še noben moški v življenju ni povedal resnice v obraz, nezmožna prenesti dejstev, obkrožena le s kimavci, ki tulijo v njen rog, vse ostalo je čisto vrže iz tira.
Najlepše pri vsem je, da te moderne ”močne in neodvisne” Karenke dokazujejo, da niso zmožne soočenja z dejstvi in postanejo žaljive in histerične hreščačice ter dokažejo točno to o čemer govorim hahahaha.
Monklja aka Karen… Današnje spropagandizirane feministke in beta soy boysi boste govorili kaj je moški??? Pojma nimate razvajeni loleki, pripadniki najšibkejše generacije vseh časov, tako mentalno kot fizično hahahaha. Vaša mehkužnost je že zapečatila usodo Evrope in njen skorajšnji bankrot in kolaps. Brez skrbi, bomo sposobni mladi iz pepela zgradili boljše, kot je bilo to kar ste vi dobili v roke in zafučkali. Ženske bodo zopet ženske in moški zopet moški.
WPWW!!!
lloyd, 15.08.2025 ob 06:31
Ne vem, kako da nisi opazil, ampak vidva z zartroze bi bila idealen par. Karakter, odnos do sveta imata ravno dovolj različen da bi vama klapalo.
Odnos do sveta in moralne vrednote morajo biti enake, da dvema klapa. Pa ja ne misliš, da je pri paru pomembno to, da oba igrata šah ali vozita motor?
Srce125, 15.08.2025 ob 07:50
Odnos do sveta in moralne vrednote morajo biti enake, da dvema klapa. Pa ja ne misliš, da je pri paru pomembno to, da oba igrata šah ali vozita motor?
Napisal sem isto, samo na drug način. Ta dva sta popolnoma ista, razen kar se razlikujeta. 😀
Zartrose, 15.08.2025 ob 10:03
dobro vprašanje, ampak so tudi pari, kjer se sramujejo svojih partnerjev/partnerk, pač so skupi zaradi materialnih ugodnosti, moti jih pa videz partnerja recimo, ali kakšne navade, vonj itd.. leporečnike pač moti marsikaj, važno da so oni popolni.
za julija..
Navajo
Wtf je Karen? Tale se ti je pa morala globoko zasidrati, da si se tako potrudil z odgovorom, kaj?
A veš, pri moških sem vajena direktnih, kratkih in jedrnatih pogovorov, take neskončne traktate z veliko besedami in malo vsebine pa običajno srečam pri kakih gejih ali pridigarjih. Ti kot pravi moški me tozadevno presenečaš.
Vsekakor se ti zahvaljujem za trud, vložen v odgovor.
Menda ne bova odkrila nič novega, če sodim po dosedanjem dialogu. Nič hudega, nismo na strokovnem posvetovalnem forumu kakih silnih sociologov ali antropologov.
Se je pa težko tvorno pogovarjati, če vedno izhajaš iz nekih stereotipov, povrhu pa si privoščiš to aplicirati na osebno raven in me po vsej sili nekam spredalčkati. Morda pobližje poznaš tisto Karen in od tam pridejo nekatere tvoje trditve. Nisem nobena Karen, prav?
Dopuščam možnost, da iz mojih doslej zbranih izkušenj nimam celovite slike, tudi možno, da so se mi moji moški kdaj prilagodili v kakšni malenkosti z namenom prijetnejšega sobivanja, zatrdno pa vem, da nobenemu ni bilo potrebno klečeplaziti. Taki pri meni odpadejo v momentu. Sem torej imela srečo, da sem naletela na same primerke iz tistih 5% samozavestnih čistokrvnih moških, ki jim ni smiselno prati možgan in hoditi po karakteru?
Nikogar ne ponižujem in se zelo strinjam, da naj se moški utrdijo z vsakovrstnimi napori in izkušnjami, je pa zaželjeno, da se znajo iz tega tudi dograditi, oblikovati in stopiti korak dalje. Kdor obtiči, pa po moje ni ravno hvale vreden. Če se pa počuti napadenega ali ogroženega zato, ker se ga ne občuduje, pa to kaže na njegov primanjkljaj, ne na nesramnost opazovalca. Se ne strinjaš?
Ne pristanem na neko imaginarno tekmovanje, to bi rabil nekdo, ki mu je lastno zavedanje premalo in potrebuje zunanje potrditve. Velja za oba spola.
Branje med vrsticami? Maksimalno sem se trudila brati tvoj zapis z izklopljeno intuicijo, pa mi tvoja obrambna drža vseeno ni mogla uiti. Še posebno, ker je tvoj zapis naravnan v kritiko žensk bolj, kot bi bilo za moj okus potrebno za argumentiranje.
Kdor se mora braniti, se čuti napadenega. Se strinjava? Torej je prisoten strah, ta je pa značilen za tiste, ki se zavedajo svojih šibkih točk.
Kul je. Vsi jih imamo in v imenu napredka je dobro, da smo nanje opozorjeni, potem vemo, kje kaj popravljati. Če pa je edina posledica užaljenost, pa to ni dober znak in pelje le v še večje frustracije.
Kako jih premagujemo? Nekateri s kamuflažo (to bi bili tisti, ki jim je pomembno priznanje okolice), nekateri pa z napadalnostjo (potreba, da druge ponižaš, če sebe ne moreš dvigniti).
Dobro, da tukaj vzganjava zgolj smal talk, kajne? Sicer bi znalo kje boleti…
Številčnica, 16.08.2025 ob 08:44
Ko me tip vpraša po številki spolnih partnerjev ga vprašam koliko ima denarja na računu in koliko v nepremičninah. Ko me vpraša zakaj mu rečem številka je številka.
??
Nekoč sem enemu rekla, da se število mojih ljubimcev ujema z njegovimi centimetri, pa ni več bilo podvprašanj….
Škoda, verjetno bi izpadla devica ?
Seksat z nekom ,ker ima isti stil za muziko lepe oči ,dober stil oblačenja ,lepo tetovažo, ne vem, to je res mimo ,tudi seks za eno noč …Število spolnih parterjev je odvisno od starosti,ker zmeraj mora bit neka zveza ,z leti se jih lahko nabere nekaj ,recimo za prste na eni roki…Kot pravi Navajo ,zakaj bi bila razlika med žensko in moškim,če ,sta oba zamenjala na primer 6 spolnih partnerjev?
Forum je zaprt za komentiranje.