Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko spolnih partnerjev je preveč/premalo?

Koliko spolnih partnerjev je preveč/premalo?

Matjažko, logično, da tebe še ni nobena, če si pa že od rojstva samski, hahaha 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pa tud, če ti podari AIDS. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Opa, ima monovca nagledanega, pa se pripravlja na naskok. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, narobe, ve babe ste meni druga violina, pa tretja, pa četrta…pa peta…šesta…mene ne morete zajebavat s temi vašimi forami, ker nočem zveze.[/quote]
Nočeš zveze, ker te ne morejo zajebavat? To se malo čudno sliši. Če te ne morejo zajebavat, česa se pa pol bojiš? 🙂

Glej tutti frutti, nimam te namena prepričevati. Meni je vseeno, kaj si misliš, kakšne scene si ustvarjaš v glavi, kako je v moji reali:). Kolikor vem, smo tukaj v virtuali…zakaj ti sanjaš o reali?:) Pa ne da bi me rad spoznal hohohohohohoho…evo, brez slike sem se nasmejala:).[/quote]
Tudi to sem vedel, da boš napisala. Đizskrajst kok ste nekatere predvidljive, prav žalostno že izpade vse skupaj…[/quote]
To je samo zato, ker se ti tako predvidljivo obnašaš in na to predvidljivo obnašanje dobiš vedno enako predvidljive odgovore. Ogledalo. Da ne boš slučajno mislil, da si zaradi tega že pameten. 😉

Nisem pameten, sem pa vseeno pametnejši od tebe.

Dva petelina na kupu…fight:).

It will never happen, ker imam več kot očitno opravka z moško pi*ko.

Ampak očitno ti tko paše, ker si v igri:). Pa ja ne misliš, da si s kuro?:)))

Kako pa ti veš kaj meni paše ? Meni so npr. kul ljudje, ki me ne prcajo po nepotrebnem, pa kako se obnašajo do ostalih mi tudi pove veliko o njih. Od ženskih uporabnic tu gor so mi vredu : Antilopa, Bikini_, Katenjka, Gupi, it, pa mogoče se še kira najde. Tvojega vzdevka ni vmes.

Ne vem zakaj mi to praviš? Si pozabil, da mi je vseeno. Mi je pa všeč, da ti je sploh kdo všeč na forumu, dons je to res že redkost:).

Saj ni po nepotrebnem. Je bilo potrebno. :))

Saj ni po nepotrebnem. Je bilo potrebno. :))[/quote]

O hudoooo:)).

Seveda, da je bilo potrebno, beli vitez bo storil vse, da pridobi žensko naklonjenost.

Kr neki, na pamet, ko bi bilo vsaj s pametjo.

Pa tud, če ti podari AIDS. :))[/quote]
ah marko, na koncu ti je vedno žal za tistimi ki jih nisi pa bi jih lahko kot za tistimi ki si jih, življenje je bolezen in smrt je zdravilo,…

Ti pa vse, da jo odženeš. :))

Si ti končal osnovno šolo? Ne morejo me zajebavat KER nočem zveze. Ti rad mešaš vzroke in psoledice? Imaš probleme z branjem, razumevanjem?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tako je, ni vsakemu dano vsak dan žret postane sarme. Eni jemo včasih ribe, včasih dunajca, včasih kalamare, potem divjačino….

Si ti končal osnovno šolo? Ne morejo me zajebavat KER nočem zveze. Ti rad mešaš vzroke in psoledice? Imaš probleme z branjem, razumevanjem?[/quote]
Kaj to pomeni, da če bi pa šel v zvezo, bi te pa lahko zajebavale? Si drug človek, ko greš v zvezo?

Še enkrat, za ljudi s posebnimi potrebami:

ZATO ker nočem, da me nekdo zajebava, ne grem v zvezo.

Zdaj razumeš, ali je še vedno pretežko?

Si ti končal osnovno šolo? Ne morejo me zajebavat KER nočem zveze. Ti rad mešaš vzroke in psoledice? Imaš probleme z branjem, razumevanjem?[/quote]
Kaj to pomeni, da če bi pa šel v zvezo, bi te pa lahko zajebavale? Si drug človek, ko greš v zvezo?[/quote]
Človek je seveda isti, le znajde se v drugačnih okoliščinah.
Na primer, če ne znaš plavati, ne boš skakal v vodo, ker se lahko zajebeš. 🙂

Spider, nikoli ne moreš vedeti ali ima nekdo disleksijo. :)))

Kaj to pomeni, da če bi pa šel v zvezo, bi te pa lahko zajebavale? Si drug človek, ko greš v zvezo?[/quote]
Človek je seveda isti, le znajde se v drugačnih okoliščinah.
Na primer, če ne znaš plavati, ne boš skakal v vodo, ker se lahko zajebeš. :)[/quote]

A tisti, ki ste v vezah, mislite, da samo vi znate plavati? Malo se postavljam na Spiderjevo stran, je pač moj “poklicni kolega”. 🙂

Čeprav znam plavati, ne bom skočila v umazano, onesnaženo ali drugače problematično vodo.

Od zgoraj ponavadi voda zgleda čista…Saj veš, da se umazanija skriva bolj v globini in pride na površje, ko malo razburkaš vodo. 🙂

Če nekdo noče v vodo, ima verjetno za to dobre razloge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close