Koliko spolnih partnerjev je preveč/premalo?
Ne, narobe, ve babe ste meni druga violina, pa tretja, pa četrta…pa peta…šesta…mene ne morete zajebavat s temi vašimi forami, ker nočem zveze.[/quote]
Nočeš zveze, ker te ne morejo zajebavat? To se malo čudno sliši. Če te ne morejo zajebavat, česa se pa pol bojiš? 🙂
Glej tutti frutti, nimam te namena prepričevati. Meni je vseeno, kaj si misliš, kakšne scene si ustvarjaš v glavi, kako je v moji reali:). Kolikor vem, smo tukaj v virtuali…zakaj ti sanjaš o reali?:) Pa ne da bi me rad spoznal hohohohohohoho…evo, brez slike sem se nasmejala:).[/quote]
Tudi to sem vedel, da boš napisala. Đizskrajst kok ste nekatere predvidljive, prav žalostno že izpade vse skupaj…[/quote]
To je samo zato, ker se ti tako predvidljivo obnašaš in na to predvidljivo obnašanje dobiš vedno enako predvidljive odgovore. Ogledalo. Da ne boš slučajno mislil, da si zaradi tega že pameten. 😉
Kako pa ti veš kaj meni paše ? Meni so npr. kul ljudje, ki me ne prcajo po nepotrebnem, pa kako se obnašajo do ostalih mi tudi pove veliko o njih. Od ženskih uporabnic tu gor so mi vredu : Antilopa, Bikini_, Katenjka, Gupi, it, pa mogoče se še kira najde. Tvojega vzdevka ni vmes.
Si ti končal osnovno šolo? Ne morejo me zajebavat KER nočem zveze. Ti rad mešaš vzroke in psoledice? Imaš probleme z branjem, razumevanjem?[/quote]
Kaj to pomeni, da če bi pa šel v zvezo, bi te pa lahko zajebavale? Si drug človek, ko greš v zvezo?
Si ti končal osnovno šolo? Ne morejo me zajebavat KER nočem zveze. Ti rad mešaš vzroke in psoledice? Imaš probleme z branjem, razumevanjem?[/quote]
Kaj to pomeni, da če bi pa šel v zvezo, bi te pa lahko zajebavale? Si drug človek, ko greš v zvezo?[/quote]
Človek je seveda isti, le znajde se v drugačnih okoliščinah.
Na primer, če ne znaš plavati, ne boš skakal v vodo, ker se lahko zajebeš. 🙂
Kaj to pomeni, da če bi pa šel v zvezo, bi te pa lahko zajebavale? Si drug človek, ko greš v zvezo?[/quote]
Človek je seveda isti, le znajde se v drugačnih okoliščinah.
Na primer, če ne znaš plavati, ne boš skakal v vodo, ker se lahko zajebeš. :)[/quote]
A tisti, ki ste v vezah, mislite, da samo vi znate plavati? Malo se postavljam na Spiderjevo stran, je pač moj “poklicni kolega”. 🙂
Čeprav znam plavati, ne bom skočila v umazano, onesnaženo ali drugače problematično vodo.
Forum je zaprt za komentiranje.