Koliko spolnih partnerjev je preveč/premalo?
Ja maš načeloma prav…. samo če pride do mene ženska stara 28 let in reče da je mela 2 spolna partnerja ji bom zaupal in verjel da nima bolezni ko se bom nekaj časa družo z njo…. pač vprašal jo bom in to mi bo dovolj…
če pa bo prišla pa bo rekla pri 28tih da se je z 25 dala dol, pa bom reko HOP pokaži teste lubica….
In tu je bistvena razlika kaj je za mene preveč in kaj sprejemljivo.[/quote]
razumem razliko, hotel sem samo povedat kar sem pač rekel. Na žalost ni varno nič več in v tem je jeba vsega skupaj. Še nedolžna ni pogoj da je zdrava… absurd :([/quote]
jap na žalost res….
ja nekako takole… za mene….
Je pa res da se potem pri 35 letih oz. pri številki nekje 18-20 za mene to ustavi…. [/quote]
A je vsak, ki je spal z njo, začrtal črtico na njeno zadnjico, da veš številko? 😀
Aja, iskrenost… hehe[/quote]
Prej al slej se zve… mogoče ne točnega števila…. ampak čim prideš preko števila ki ti ga je povedala jaz kar naredim X3 in izgubi vso verodostojnost… je pa res da sem ženske imel izključno štajerke iz bližnjih krajev ali mesta in tukaj sem vse zvedel prej ali slej … najbolša je bla ena ko mi je rekla da je bla samo z enim pred mano pol pa sem še v istem tednu zvedo da je mela 2 ziher…. PO SLIKAH!
Vse se zve samo omrežje moraš imet 🙂
Popolnoma nepomembno vprašanje. še vsaka spretna manipulatorka, za katero Spider ve, si je našla, če si je želela, enega naivnega tepca, da skrbi zanjo. Njena pisana zgodovina gor, ali dol. Ob takem tepcu seveda ne more biti nikoli popolnoma zadovoljna, zato včasih pride kakšen Spider popravit situacijo.
To se tu gor samo eni luzerji tolažite, kako preveč promiskuitetne ženske ne dobijo dedca. Dobijo ga, za kar hočejo, tudi za resno zvezo. Lolekov je vedno dovolj.
Saj si je sploh ne. Govoril sem v množini ( nasmejimo ). Preveč si gobčna prek PCja, samo to je.[/quote]
Saj res, imaš kar nekaj somišljenikov tu gori in se čutite močno povezani:). Lahko pa objaviš kaj svojega, osebnega in mi podariš nasmešek:). V reali sem neustavljiva, imaš prav. Tukaj se zadržujem:).
Ne, narobe, ve babe ste meni druga violina, pa tretja, pa četrta…pa peta…šesta…mene ne morete zajebavat s temi vašimi forami, ker nočem zveze.[/quote]
Tako je! Nočeš je posledica večletnega “ne morem”. Ni vsakemu dano uživati v vlogi prve violine. No, si vsaj druga, tretja…whatever. Ne domišljaj si nasprotno, ker nekje globoko v sebi veš, da temu ni tako. Odtujuješ se od lastnih čustev:))).
Saj si je sploh ne. Govoril sem v množini ( nasmejimo ). Preveč si gobčna prek PCja, samo to je.[/quote]
Saj res, imaš kar nekaj somišljenikov tu gori in se čutite močno povezani:). Lahko pa objaviš kaj svojega, osebnega in mi podariš nasmešek:). V reali sem neustavljiva, imaš prav. Tukaj se zadržujem:).[/quote]
Ni se ti treba tok predvidljivo obnašat veš, sem že v naprej vedel, da boš na tak način odpisala nazaj. Prov Senza 2ka si. Obe glasni, v reali pa rdeča lička, pa glas se trese. Whatever res, bla, bla, bla,…
Saj res, imaš kar nekaj somišljenikov tu gori in se čutite močno povezani:). Lahko pa objaviš kaj svojega, osebnega in mi podariš nasmešek:). V reali sem neustavljiva, imaš prav. Tukaj se zadržujem:).[/quote]
Ni se ti treba tok predvidljivo obnašat veš, sem že v naprej vedel, da boš na tak način odpisala nazaj. Prov Senza 2ka si. Obe glasni, v reali pa rdeča lička, pa glas se trese. Whatever res, bla, bla, bla,…[/quote]
Glej tutti frutti, nimam te namena prepričevati. Meni je vseeno, kaj si misliš, kakšne scene si ustvarjaš v glavi, kako je v moji reali:). Kolikor vem, smo tukaj v virtuali…zakaj ti sanjaš o reali?:) Pa ne da bi me rad spoznal hohohohohohoho…evo, brez slike sem se nasmejala:).
Ni se ti treba tok predvidljivo obnašat veš, sem že v naprej vedel, da boš na tak način odpisala nazaj. Prov Senza 2ka si. Obe glasni, v reali pa rdeča lička, pa glas se trese. Whatever res, bla, bla, bla,…[/quote]
Glej tutti frutti, nimam te namena prepričevati. Meni je vseeno, kaj si misliš, kakšne scene si ustvarjaš v glavi, kako je v moji reali:). Kolikor vem, smo tukaj v virtuali…zakaj ti sanjaš o reali?:) Pa ne da bi me rad spoznal hohohohohohoho…evo, brez slike sem se nasmejala:).[/quote]
Tudi to sem vedel, da boš napisala. Đizskrajst kok ste nekatere predvidljive, prav žalostno že izpade vse skupaj…
Glej tutti frutti, nimam te namena prepričevati. Meni je vseeno, kaj si misliš, kakšne scene si ustvarjaš v glavi, kako je v moji reali:). Kolikor vem, smo tukaj v virtuali…zakaj ti sanjaš o reali?:) Pa ne da bi me rad spoznal hohohohohohoho…evo, brez slike sem se nasmejala:).[/quote]
Tudi to sem vedel, da boš napisala. Đizskrajst kok ste nekatere predvidljive, prav žalostno že izpade vse skupaj…[/quote]
Ne kliči boga, ker ti ne more pomagat:)). Hmm, veš v čem je keč tvojega predvidevanja? Preveč me bereš:)))). Ne se tolk ukvarjat z mano, pliiiiz:).
Če me že ravno omenjaš, ti namenjam en sramežljiv pozdravček z zardelimi lici… Če sem se zatipkala, je to samo zato, ker se mi ne trese samo glas, ampak tudi roke. Saj veš, me tihe punce se hitro prestrašimo, ko je v naši bližini en tako hud tip, kot si ti.
Zdaj pa hitro pred ogledalo, lepotane!
Forum je zaprt za komentiranje.