Koliko sploh uporabljate Mercatorjevo foro …
Jah, odvisno kaj je v taki akciji, ampak redko kdaj kupim kaj s tem popustom na kolicino.
Praski in cistila mi trajajo res dolgo, da kopicim doma 3 praske, mi je nesmiselno, saj so kdaj tudi v akciji posamicno.
Sadje in zelenjava sta pokvarljiva roba, da imam doma 6kg pomaranc, mi je tudi brez veze, ker jih bim pol stran vrgla, sploh jer v takih akcijah vse pakirajo po kilo ali dve in si ne mores sam nabrat, v pakiranjih pa vemo, da je 30% gnilih, vsaj kar zadeva Mercator, je to kar njihova stalnica.
No, maslo bi pa kupila recimo 2+1, ga redno uporabljamo, nima tako zelo kratkega roka uporabe in ce res ne gre drugace, ga lahko zamrznes.
Roxi, 04.11.2021 ob 09:23
Sem imela enake probleme, dokler nisem domov privlekla prvega moskega, ki sem ga srecala na avtobusu. Sedaj ko kuham za dva teh problemov nimam vec.
Jaz kuham za dva, pa vseeno ne ponucam treh polkilskih paketov šampinjonov ali pa treh brokolijev…
through this forum page i know a lot more things, thank you for sharing great knowledge here moto x3m
This is a great thing, I think everyone feels this information is very valuable, thank you atari breakout
Lolololololo lo lo lololololo, 04.11.2021 ob 07:20
Koliko vas izkoristi Mercatorjevo foro “ob nakupu več kosov … ceneje”?
Meni se zdi, da če toliko več kupim, bi morala metat hrano stran. Po navadi jem sama. Kam ciljajo, na velike družine? Ker drugače se mi zdi brezveze in že malo nadležno. Razen, če kupiš to in potem cel teden isto ješ.
Pri nakupu mandarin, jih vedno vzamem vsaj 5 kil, da je za cel teden
Drugače me pa to pri drugih izdelkih odvrne od nakupa. Jih ravno zato ne kupim.
Vprašanje630, 04.11.2021 ob 14:32
Ne uporabljam v xy. Pri kavi Bar pa, preračunam in imam kakšno v dobrem. Za ostalo pa glih ne, če ne rabim.
No, pa Faks prašek je bil XY, pa pol za 50 posto, bom prala v nedogled :))))))))))))
Take stvari ponavadi. Za pol leta vsaj pranja, mislim praška. :)))) Za male pare.Faks mi pere odlično, diši odlično, od kar ga imam, ne uporabljam mehčalca, morda kdaj za bele cunje, zgolj plavi Silan. Vse mediteran.
So se pa stvari podražile. Pa ja, vzemam kaj za kupon izdelek ceneje. Zakaj bi dražje, če lahko ceneje. Ko bom bogata, bom pa mogoče kako drugače, ampak iz navade še vedno kak kupon vnovčila. Zakaj bi plačeval več, če lahko manj. Če preračunaš. Pri kavi res, dobila še 10 dek, kot če bi redno ceno plačala v istih dkg.
Forum je zaprt za komentiranje.