Koliko spanja je še normalno za najstnika
Naš 15-letnik zadnje mesece zaspi cca 2x na teden ob 3-eh ali 4-ih popoldne in spi do zjutraj. Za vikend spi od 22h do 11h ali 12h naslednji dan. Dogaja se mu nič posebnega. Ni v fazi intenzivne rasti, je pa v fazi intenzivnega razvoja. Še kdo tako? Je to normalno? Počasi me začenja skrbeti kaj mu je.
Enako pri nas – 16 letnik pride iz šole, ko nima treninga zaspi in dela za šolo zvečer in še to komaj. Pol gre spet spat. Jaz sumim, da je to posledica teg glupih ukrepov, da morajo 8 ur nosit masko, plus še ena ura na busu. Pa 3x tednsko so testirani, Pri nas v službi, pa do sedaj vsi skoz brez mask, ta tedn smo jih uvedli, pa še to ne ves čas. Norost, brez primere, kaj delmo z otroci!!!
Anonimno 8378, 13.01.2022 ob 09:33
Pa še to, pri starejšem otroku je bila okužena sošolka (cepljena, ki se ne testira), vsi nosili maske v razredu in so prav tako nekateri zboleli po nekaj dneh. Torej – zdrav pamet – maska pri tem virusu ni zaščita, če si ti z nekom 7 ur v skupnem prostoru!
Ljudje, a je blo to vprašanje? Zakaj takoj zavijete v (anti)cepilstvo in ukrepe? Plus: da bi najstnik toliko spal, ker mora nositi masko? Resno?
h. jobert, 13.01.2022 ob 09:36
Ljudje, a je blo to vprašanje? Zakaj takoj zavijete v (anti)cepilstvo in ukrepe? Plus: da bi najstnik toliko spal, ker mora nositi masko? Resno?
Meni je to povsem logična posledica zato sem tudi to komentirala – kako bo enako ali 8 ur dihaš svež zrak ali izdihanega?? Daj no!
Pa po resnici povej, kdaj si nazadnje imel/imela 8 ur gor masko v enem dnevu? Jaz in moj mož še nikoli, oba ves čas hodiva v službe. Otroci pa to nosijo že skoraj eno leto.
Forum je zaprt za komentiranje.