koliko so plačana javna dela?????????????
Koliko pa dobijo nekvalificirani delavci? ( po možnosti obe številki, bruto in neto :).)
Ker grem z novim letom na zavod me zanima. Pred leti mi je svetovalka že omenjala javna dela, pa sem potem dobila delo. In kakšna dela opravlja prek javnih del delavec?
Ker vem da je dela malo bi se potegovala pač za javna dela, glede na invalidnost imam mogoče kaj več šans.
Najlepša hvala za odgovor.
Koliko pa dobijo nekvalificirani delavci? ( po možnosti obe številki, bruto in neto :).)
Ker grem z novim letom na zavod me zanima. Pred leti mi je svetovalka že omenjala javna dela, pa sem potem dobila delo. In kakšna dela opravlja prek javnih del delavec?
Ker vem da je dela malo bi se potegovala pač za javna dela, glede na invalidnost imam mogoče kaj več šans.
Najlepša hvala za odgovor.[/quote]
I.stopnja = 587,32 €
II.stopnja = 624,03 €
III.stopnja = 660,74 €
Zneski so bruto, neto je odvisen tudi od tega, kake so olajšave..lahko pa si izračunaš npr.tule http://www.racunovodja.com/izracuni/place2010/
Ni nujno, da moraš biti določeno št. mesecev prijavljen na zavodu. Važno je, da imaš veze, na žalost. To pravim iz lastnih izkušenj, ker sem sama tako dobila delo preko javnih del. Me ni sram priznati, žal gre danes v Sloveniji večinoma vse po tem kopitu.
Moja kolegica je imela še boljše veze na zavodu in je preko javnih del delala cela tri leta. Pa drugače mlada, ravnokar končala šolanje, zdrava,…
Torej, vse se da, če poznaš prave ljudi, drugače si revež.
Forum je zaprt za komentiranje.