Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko se spodobi?

Koliko se spodobi?

Odgovor na objavo uporabnika
cudna miselnost, 01.12.2021 ob 11:35

Odgovor na objavo uporabnika
Ah, družinska reč ki je ne razumem, 01.12.2021 ob 10:59

Ne rečem, ko ti ni čisto jasno, kaj si slavljenec želi, pride kot možnost kak bon ali gotovina. Ampak, da bi človek preračunaval koliko, glede na pojedeno in popito…no, ja ??

Če jaz vabim koga na rojstnodnevno kosilo, ne pričakujem plačila računa od povabljenih. Tako ,kot delajo to tudi novi poročni pari.

Ja, madonca, če že vabiš, se ve, da si pripravljen to tudi sam plačati.

Od kod se je vzela ta bedarija, da morajo povabljenci kriti stroške praznovanja ,pa še kaj naj ostane za profit??:):):) Če zmoreš, praznuj, če čakaš,da odpreš kuverte in se treseš,če bo dovolj za čago, raje nehaj.

Eh, Slovenčki.

Pred nekaj leti smo praznovali in poanta praznovanja je bila mega zur, pac je bil razlog, zeleli smo si dobre zurke in jo organizirali. 100 ljudi. Na darila nismo gledali, vseeno nam je bilo,v bistvu ob taki priloznosti se raje vidim, da nihce nic ne prinese, kot pa da nosi neka neuporabna darila.

Ti povem, da smo bili najbolj veseli dveh kosar sladkarij!

Ampak, ko pa mene kdo povabi, da ne pokrijem svojega stola, bi se pogreznila v tla od sramu!

Ce tako razmisljas in cutis, nisi nikdar razocaran.

Tisti pa, ki gre na slavje zastonj jest in pit, v kuverto pa zbase zmeckanih 50€ za 5 clansko druzino, bo za svoje slavje od take druzine pricakoval najmanj 59€ po glavi, ce ne kar 100 in ves kaj, vedno bo razocaran, nesrecen in vsi drugi mu bodo vedno slabi, ker je sam pi.zda po dusi…

pri vas je bila poanta zabava, žur, druženje, zakaj potem denar mešaš vmes.

Če jaz nekoga povabim, ga povabim, ker želim biti z njim, dokaj normalno pa je tudi, da se pri prazni mizi ne sedi. Da bi pričakovala, da bo pri mojem vabilu, nekdo pokrival moje stroške, mi je čisto mimo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close