Koliko se računa, da ti zrihta programe v računalniku?
Pozdrav!
Kot že v naslovu. Sem pa že tu spraševala kako in kaj naj sama naredim…pa vse speljem in pol nimam poguma tist usodni ENTER pritisnit ker se bojim, da se bo vse skup sesulo in bom še večjo štalo naredila kot je že. Lani oz. tudi prej mi je znanec zrihtal zdaj pa je že zamnejal cifro in če ne dobim njegove nove moram poskrbeti, da zadevo rešim drugače. Njemu sem ponavadi dala 20 eur. Je kdo kje k za tok denarja preždi pred računalnikom (imam prenosnik)? Ne vem kako je v teh računaliških firmah…sam cifre so sigurno precej visoke kar trenutno za mene ni variante. Beseda ni konj, moram vprašat. Sem pa iz Ljubljane. Lp in hvala
Težko verjetno, da boš računalnik tako uničila, da se ga ne bo dalo spet popravit. Tudi če narediš napako med instaliranjem windowsev, se da popravit tako, da daš noter spet cd. Če pa si prejšnjemu dala 20, ponudi tudi drugim.
Ali pa pojdi na kakšen drugi forum (od kakšne računalniške revije) in tam prosi za pomoč
Za 20 evrov se ga običajno ne lotim. Nameščanje programske opreme z vsemi popravki ti vzame najmanj 4 urce, tako da običajno računam ca. 50 evrov. Dela pa potem mašinca kot nova, če je notesnik starejši, seveda ni mogoče pričakovati čudežev.
Torej, če se ti cena sprejemljiva, mi lahko pišeš na izobrazevanje@gmail.com in ob priliki pripelješ prenosnik v Kranj. Pa tudi v Lj. boš lahko našla koga, ki ti bo pripravljen pomagati.
Piši mi na : adef410@gmail.com, pa se lahko dogovoriva.
lp
Kot novost v ponudbi servis računalnikov na dimu. Zelo solidne cene. Inštalacija OS samo 30EUR , menjava strojne opreme že od 10EUR. Inštalacija komplet softwera za delovanje računalnika 45EUR,…. Cene sicer po dogovoru, pač odvisno od želja ….
http://www.taskmedia.si task@siol.net 040 376565 , Kranj z okolico, možna tudi dostava na naš naslov.
LP,Sandi
Hvala za kontakte. Sem si jih kar prepisala ker vedno lahko prav pridejo. Vem, da se teh stvari ne more v eni uri rešiti. Hitro so minimum 2 debeli uri okol.
V pon. konšno prišel stručko in bom videla kako bo zdaj prenossnik delal. Še vedno mi meče ven nek antivirusni program oz. reklamo za nakup za 79$….hmm? Več se pa ne prižiga sam. Ostalo je za zdaj o.k.
Držim pesti.
Lp in srečno
Forum je zaprt za komentiranje.