Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko se kulturno udejstvujete?

Koliko se kulturno udejstvujete?

lol

Super tema, žal spet samo ženske prednjačijo, moški pa … no comment.

Jaz imam pa rada opere oz. bolj kot te operete. Žal bom tud jaz mogla izven naše kokoške, da slišim kak kvalitetnejši glas, ala Netrebkova. Gledališče redko, na baletu pa sem bila samo enkrat in mi majkemi ne potegne.

jebat ga, ča pa Robi briše povsem relevantne komentarje Moških!!

Kako pa ti veš, kakšno ima kdo obnašanje, koga tu poznaš slučajno..?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sem občasna obiskovalka kulturnih prireditev, vendar namesto klasičnih koncertov, opere in baleta raje izbiram koncerte bolj alternativne glasbe, sodobni ples, impro gledališče, cirkus in kabare. Na razstave hodim po priporočilih (ljudi, ki poznajo moj trip), včasih tudi samo zato, ker razstavljajo moji prijatelji.
Rada berem, pa vendarle precej manj, kot sem včasih.

S partnerjem imava na tem področju precej različne interese in strasti, kar pomeni, da veliko stvari pogledava ločeno. V tem, da bi nekoga silila v nekaj, kar ga ne zanima, ne vidim smisla. Tudi on mene ne sili, naj grem z njim v Tehnološki muzej ali ne-vem-kateri orkester poslušat…

Verjetno bi me najbolj motilo, če ne bi imel nobenih zanimanj in hobijev, to bi mi bilo verjetno kar odbijajoče, ja.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Redno hodim na parlamentarne volitve.

Kakšen koncert, bolj rock varianta, če ni kitare, potem nekaj manjka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close