Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko se jih je cepilo

Koliko se jih je cepilo

Kje se da pogledat koliko Slovencev se je cepilo proti Covid? Še nekaj mesecev nazaj je bilo to javno na spletu, zdaj pa nikjer ne najdem. Mediji verjetno povedo drugačne št. kot so resnične?

Na sledilniku.

Mislim, katero vprašanje. V iskalnik vtipkaj cepimo se. Ne bom pisal strani, da kdo ne bo rekel, da kaj namigujem.

Covid sledilnik, ja pa še NIJZ sledilnik. Če imaš čas in dlje slediš vidiš, da si občasno kaj prilagodijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Kamal, 10.09.2021 ob 19:35

Mislim, katero vprašanje. V iskalnik vtipkaj cepimo se. Ne bom pisal strani, da kdo ne bo rekel, da kaj namigujem.

Sem pa ni nič številk. Samo o Covidu piše in kako zajezit. Na eni strani sem zasledila številko milijon, ampak to je že nekaj časa nazaj bilo. Zdaj pa niti tega ne najdem, mislim točne št.

Odgovor na objavo uporabnika
Kje se vidi, 10.09.2021 ob 19:52

Sem pa ni nič številk. Samo o Covidu piše in kako zajezit. Na eni strani sem zasledila številko milijon, ampak to je že nekaj časa nazaj bilo. Zdaj pa niti tega ne najdem, mislim točne št.

Na tej strani, na začetni strani klikni na interaktivni prikaz o cepivih in cepljenju o covidu 19. Klikni na dostop in odprli še bodo grafi in podatki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close