Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko punc pomeni veliko…30,40?

Koliko punc pomeni veliko…30,40?

Haj,

moj fant, ki je star 35 let in sva skupaj 2,5 let mi je rekel da je pred menoj v življenju sexsal vsega skupaj s približno 30 do 40 puncami, z nekaterimi je hodil, z ostalimi ne.

Zanima me vaše mnenje ali se vam zdi to malo, ali veliko za 35 letnika ?

Kaja

Eh, pa se sekiraš? Moški si pač dost večkrat privoščijo občasne avanture… itak so pa nekatere takoj zato in je velik one-night standov.

Hi hi, izračunaj povprečje !

Če vzameš, da je na primer začel seksat med 15 in 18 letom, to pomeni, da zdaj seksa že 17 – 20 let. Torej prideta približno dve punci na leto…

dobra računica….

Po tem izračunu je res bolj malo seksal! :-)))))))

Zgleda sem res edina, ki bi ob besedah tipa, ki bi mi rekel, da jih je imel “samo 40”, doživela infarkt in razmislila o vsem skupaj. Konec koncev, število partnerjev govori o značaju osebe in meni št. 40 niti približno ni malo, tud če se to računa in ugotovi, da je to dve na leto in tud, če je to star tip 35 let. Mene pač ljudje, ki se ponašajo z velikim št. partnerjev, odbijajo.

Vama pa seveda vseeno želim veliko sreče in dobrega sexa!;-)

Kaja! S kolikim si pa ti hodila? Kaj pa če se je hotel pred tabo samo malo postaviti? Sicer je pa tako, da če tudi jaz seštejem po 3 do 4 / leto, potem praviloma dobim malo čudno številko…

Bljek

sami prenašalci bolezni in brez vrednot, ki so pomembne !

No, tudi ce jih je res bilo 40, to samo po sebi se ne pove zelo veliko, pri ocenjevanju bi bilo pomembno vedeti tudi, kaksne so te zenske bile.

Men se zdi velik.

Ja men se tud zdi veliko ampak ce preracunas po letih potem ni take krize…recimo da je vsako leto z eno hodil pa ko ni hodil z nobeno je mel pac se en one night stand…to se mi ne zdi tako hudo no.
Je pa res da na to drgac gledas ce si custveno vpleten.

Ne bom rekla nic o stevilkah,ker jih je moj ex imel v postelji tudi nekam veliko-preracunano tudi nekje 2na leto,odkar je spolno aktiven-in je prisla zame kar impresivna stevilka,je pa v 2.polovici 20let..Kar vrglo me ja pravzaprav(on je bil pa moj prvi fant)…
Potem sem razmisljala,nazadnje sem rekla ok,v redu,me kao ne moti..ampak sem ga pa prosila,ce bi sel na test za spolne boljezni-pac z vecimi je bil,vecja je nevarnost… Ni hotel iti…in zveza je ze brez tega sla precej slabo…potem, je bilo konec.. Ampak ne zardi testa in zensk v njegovi postelji.

moj prijatelj je spal do 26. leta s 23 zenskami-z vecino potem, ko se je pred slabima dvema letoma razsel s svojo tretjo resno punco. rekel, je da si je zelel to sprobati-vcasih tudi dve na mesec ali dve naenkrat-poleg tega, da je v stalnem stiku z zneskami in da se mu te tudi same ponujajo. pravi, da je bilo sicer cisto fino, ko je bil s kaksno, vendar se je po koncu ˝dogodka˝ pocutil praznega. pravi, da se je zdaj zdivjal in ne cuti nobene potrebe po tem, da bi to se delal, da si zeli zensko s katero si bo ustvaril skupno zivljenje. kakorkoli obrnes, je verjetno vseeno bolje da se moski prej zdivjajo in ugotovijo, da jim to kljub vsemu ne prinese tistega zadovoljstva, kot da bi jih po nekajletni resni vezi zacelo moriti, kaj vse so ˝zamudili˝, da bi imeli obcutek, da se niso zdivjali in jih zacne mikati, kako bi spali se s kaksno drugo, poleg stalne partnerke. se mi zdi, da vecina moskih (pa tudi kar nekaj zensk) fantazira o tem, da bi sprobali vec spolnih partnerjev. tudi jaz sem bila kar malo sokirana nad njegovo stevilko, sploh ker jih je ˝nabral˝ v precej kratkem casu. vendar, kot sem rekla, ce je zdaj zadovoljil svojo potrebo po izkustvu z vec spolnimi partnerkami in je ugotovil, da ga to ne izpolnjuje ter je ugotovil, da si v resnici zeli stalno partnerko ob kateri po po seksu cutil se nekaj vec, se mi zdi to kvecjemu koristno oz. pozitivno. poleg tega je vedno uporabljal kondom, ker se zaveda nevarnosti spolnih bolezni in odgovornosti do bodoce stalne partnerke. ja, tudi taksni moski obstajajo. in ce imajo potem vse poslihtano v glavi je to sploh vredu.

khmm…zelo znano mi to zveni,kar pravis…. Ceprav povem ti,na to,da je vedno imel kondom,se ze ni za zanasati…pa na kaj drugega kar pravijo, zal tudi ne,oziroma vsaj ne vedno.

Jaz če bi bila punca, bi se pošteno zamislila nad tem in verjetno ne bi hotela imeti nič z njim, ker na takšnega ne moraš računati, da ti bo zvest.
Ima pač svoj način življenja oziroma svoje navade, iz katerih pa bo težko izšel.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Je velika.

Tašika da nisi ti zloglasna nimfa Daši?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close