Koliko prebolelih in mrtvih
Zdravo 🙂
Zanima me, koliko mrtvih imate v ožji družini od korone in koliko prebolelih?
Družina – (mati, oče, sorejenci, stari starši, bratranci, zet, snaha) torej ne sosedi in kolegice.
Moj primer:
Preboleli: Jaz, mož, cela moževa družina razen snahe, brat, setrična, babica. Vsi smo preboleli Nov-Dec
Mrtvi:0
tamala baba, 04.01.2022 ob 18:47
Zdravo 🙂
Zanima me, koliko mrtvih imate v ožji družini od korone in koliko prebolelih?
Družina – (mati, oče, sorejenci, stari starši, bratranci, zet, snaha) torej ne sosedi in kolegice.
Moj primer:
Preboleli: Jaz, mož, cela moževa družina razen snahe, brat, setrična, babica. Vsi smo preboleli Nov-Dec
Mrtvi:0
Od stirih trije nepreboleli, necepljeni, eden prebolel, cepljen, zdele pa caka, ce je spet pokasiral!
Sirsa druzina pa bolj ali manj cepljena, nekaj od njih tudi prebolelo po cepljenju. Imamo tud fenomen: cepljena starsa, potem pa otroka privlekla iz sole. Zboleli vsi, dva hudo, da še po dveh mesecih nista ok, pa gre za enega starsa in enega otroka, druga dva pa če se nebi testirala, sploh nebi vedela, da imata korono! Res ne vem, kaj naj si mislim. Sama bila veckrat v stiku z okuzenimi, ker imam pac tako delo… pa gre zaenkrat, je pa res, da nikoli ne ves, kdaj bo prislo do prenosa…, sm ze sita vsega skupi!
Umrli: 1 (okužba v DSO)
Preboleli: 5 (iz dveh različnih gospodinjstev, gospodinjstvi sta imeli različna vira okužbe)
Št. družinskih članov pred epidemijo: 16 (7 gospodinjstev)
Št. družinskih članov sedaj: 15
Družinski člani: moji stari starši, vsi njihovi potomci in partnerji le teh
Moževa ožja družina (starši, njegovi sorojenci, midva): 6 ljudi (3 gospodinjstva)
Preboleli: 3 (2 različni gospodinjstvi, 2 različna vira okužbe)
Članov družine: 6
Preboleli: 6
(od teh 2 člana prebolela že 2x v razmahu 14 mesecev, prvič Alfa, drugič Delta, obakrat oba skoraj brez simptomov. Stara cca 50 let). Dva člana stara okoli 30, simptome kot en lažji prehlad, najmlajša dva pa popolnoma brez simptomov.
Cepljenih: 0
Mrtvih: 0
Širša družina: sestra z družino, brat z družino, oče, mati, tast, tašča, snaha…. (vsi odrasli cepljeni 2 x, 4 zboleli za covidom, 2 lažje, 2 težje – še vedno težave s pljuči (en star 30, drugi 49)
Forum je zaprt za komentiranje.