Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko prebolelih in mrtvih

Koliko prebolelih in mrtvih

Zdravo 🙂

Zanima me, koliko mrtvih imate v ožji družini od korone in koliko prebolelih?

Družina – (mati, oče, sorejenci, stari starši, bratranci, zet, snaha) torej ne sosedi in kolegice.

Moj primer:

Preboleli: Jaz, mož, cela moževa družina razen snahe, brat, setrična, babica. Vsi smo preboleli Nov-Dec

Mrtvi:0

5 ljudi

Preboleli: 0

Mrtvi: 0

Preboleli: 0

Mrtvi: 0

Cepljeni: 0

Odgovor na objavo uporabnika
tamala baba, 04.01.2022 ob 18:47

Zdravo 🙂

Zanima me, koliko mrtvih imate v ožji družini od korone in koliko prebolelih?

Družina – (mati, oče, sorejenci, stari starši, bratranci, zet, snaha) torej ne sosedi in kolegice.

Moj primer:

Preboleli: Jaz, mož, cela moževa družina razen snahe, brat, setrična, babica. Vsi smo preboleli Nov-Dec

Mrtvi:0

Od stirih trije nepreboleli, necepljeni, eden prebolel, cepljen, zdele pa caka, ce je spet pokasiral!

Sirsa druzina pa bolj ali manj cepljena, nekaj od njih tudi prebolelo po  cepljenju. Imamo tud fenomen: cepljena starsa, potem pa otroka privlekla iz sole. Zboleli vsi, dva hudo, da še po dveh mesecih nista ok, pa gre za enega starsa in enega otroka, druga dva pa če se nebi testirala, sploh nebi vedela, da imata korono! Res ne vem, kaj naj si mislim. Sama bila veckrat v stiku z okuzenimi, ker imam pac tako delo… pa gre zaenkrat, je pa res, da nikoli ne ves, kdaj bo prislo do prenosa…, sm ze sita vsega skupi!

V ozji druzini 0 in 0.

Med ostalimi jih je cca pol prebolelih, 70% je cepljenih, 1 v komi po cepljenju, 0 umrlih.

Umrli: 1 (okužba v DSO)

Preboleli: 5 (iz dveh različnih gospodinjstev, gospodinjstvi sta imeli različna vira okužbe)

Št. družinskih članov pred epidemijo: 16 (7 gospodinjstev)

Št. družinskih članov sedaj: 15

Družinski člani: moji stari starši, vsi njihovi potomci in partnerji le teh

Moževa ožja družina (starši, njegovi sorojenci, midva): 6 ljudi (3 gospodinjstva)

Preboleli: 3 (2 različni gospodinjstvi, 2 različna vira okužbe)

Preboleli trije, umrl en.

Preboleli ze vsi, razen mene. Tasca prva 2020, potem vsi ostali 2021. Tako cepljeni kot necepljeni.

Družina in ožji prijatelji v 80% preboleli.

V tem krogu ne poznam nikogar mrtvega.

Je pa bilo par smrti s korono v zelo oddaljenem in širšem krogu, ampak s težkimi pridruženimi boleznimi.

15 ljudi, 2 cepljena, 4 preboleli (ti so dobili virus od cepljenega in je zbolel tudi sam), ostali smo pa odpadniki anticepilski in še zbolet nočmo. Umrl noben v širši žlahti, niti noben od znanih.

Članov družine: 6

Preboleli: 6

(od teh 2 člana prebolela že 2x v razmahu 14 mesecev, prvič Alfa, drugič Delta, obakrat oba skoraj brez simptomov. Stara cca 50 let). Dva člana stara okoli 30, simptome kot en lažji prehlad, najmlajša dva pa popolnoma brez simptomov.

Cepljenih: 0

Mrtvih: 0

Širša družina: sestra z družino, brat z družino, oče, mati, tast, tašča, snaha…. (vsi odrasli cepljeni 2 x, 4 zboleli za covidom, 2 lažje, 2 težje – še vedno težave s pljuči (en star 30, drugi 49)

Člani 4

Cepljen 1 in neprebolel

Jaz cepljena samo s prvo dozo in prebolela.

Otroka nista še cepljena in nista še prebolela.

Jaz, dva otroka, mož, dve mami, en oče, ena sestra, trije brati.

Jaz, otroka in mož preboleli. Vsi hitro in brez težav.

Cepljen oče in sestra. Oba imata po cepljenju hude težave.

Umrl ni nihče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close