Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko plačujete ogrevanje v bloku za svoje stanovanje in kvadratura?Zanima me samo strošek ogrevanja

Koliko plačujete ogrevanje v bloku za svoje stanovanje in kvadratura?Zanima me samo strošek ogrevanja

Korekcijskih faktorjev ne najdeš, ampak se izračunajo za vsak blok posebej. No, nekateri uberejo kar bližnjico in jih določijo “čez palec”, ker je tudi to dovoljeno.

nimamo še delilnikov na radiatorjih, več kot 70 kvadratov, 5 odprtih radiatorjev, 2 zaprta radiatorja, 25 stopinj v stanovanju, ta mesec 65, prejšnji mesec 60 eurov…………..toplarna!

Dvosobno 45 m2, Obala, ogrevanje cca 35€ (električno)

Mene pa zanima, kje najdem korekcijske faktorje.

Hvala za odgovor.[/quote]

Pozdravljeni,

korekcijske faktorje in razmerje fiksnega in variabilnega dela ste sprejeli na zboru etažnih lastnikov takrat, ko vam je vaš upravnik predstavil tudi ponudbo enega izmed ponudnikov montaže in odčitavanja delilnikov toplote. Ponudnik je na sestanku predstavil tudi korekcijske faktorje, predložil barvno energetsko “sliko” in obrazložil zakaj so predlagani faktorji takšni, kot so.

Članom NO objektov, ki jih imam v upravljanju redno pošiljam kopije vseh aktivnosti, ki imajo zvezo z objektom. Tako imajo tudi kopije pogodb z izvajalcem odčitavanja delilnikov, dobaviteljem toplotne energije in kopije vseh grafov, faktorjev in potrjenih dogovorov, ki sem jih kot njihov upravnik sklenil v njihovem imenu in za njihov račun.

Zaradi nejasnosti v zvezi z odčitavanjem in prejetimi računi, sem zainteresiranim pridobil tudi odčitke delilnikov toplote za vsak radiator posebej.

Če je tudi pri vas sodelovanje z upravnikom na isti kvalitativni ravni vam torej ne bo težko priti do željenih podatkov.

Lep pozdrav,
Mag dom,
Gorazd

Če je tudi pri vas tako

prednisone over the counter cost prednisone 50 mg prices prednisone online india
https://prednisonet.online order prednisone with mastercard debit
buy prednisone from india prednisone 10 mg tablet prednisone 5 mg

Odgovor na objavo uporabnika
fsrasw, 24.01.2012 ob 15:29

vam bom hvaležen

70 eur za 19 kvadratov, Energija Maribor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close