Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko plačujete?

Koliko plačujete?

Sem malo blond, pa ne razumem, kako TV vpliva na porabo vode 😉

Ta problem pri sosedih rešujejo tako, v družini jih je 6, da hodijo en za drugim na WC, ta zadnji pa potegne vodo.

Če pa gresta vmes 2 kakat, je pa verjetno gužva v školjki, se pač prekršijo hišna pravila:-))

Tudi mene je udarila položnica v petek namesto običajnih 20 EUR, 80 EUR – sem klical upravnika pa so mi sporočili, da naj bi v 2010 celoten blok preveč porabil in da so na Vodovod-kanalizaciji naredili poračun za 2010. Ker imamo števce v vsakem stanovanju naj bi bili upravičeni do 150 l vode na prijavljenega stanovalca na dan.

Se mi zdi vse skupaj prekleto neumno – vsako stanovanje ima svoj števec že nekaj let, mesečno poročamo upravniku porabo vode, sedaj pa taka štala. Točno se ve koliko je kdo porabil na mesec, sedaj pa naj bi vsi plačevali poračun, ker je blok preveč porabil na letnem nivoju?!

Hmmm, to je 4,5 kubika na osebo na mesec. Mnoogooo preveeeeeč!

Računaj, da na človeka v enem mesecu pride cca 3 kubike povprečje, pa še to je, milo rečeno, tooo mač. Jaz tega ne bi požrla kar tako, še manj pa popila:-))

purchase prednisone where to buy prednisone in australia prednisone 20mg price in india
https://prednisonet.online generic prednisone otc
prednisone 10 mg tablet cost online order prednisone 10mg prednisone 5 50mg tablet price

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close