Koliko plače v avstriji?
Koliko imam kaj plače (no bi bi imela) z peto stopnjo izobrazbe v avstriji? Da bi delala v kakšni pisarni ali kakšni tovarni kot vodja skladišča, vodja izmene ali vodja tistega oddelka ali kaj podobnega. Če poznate koga takšnega ki dela v avstriji in ima podobno službo in podobno izobrazbo koliko kaj ima plače?
In kaj vse znaš – bi bila v pisarni, pa vodja skladišča, pa vodja izmene (pa ni važno, če šivajo ali pa ulivajo jeklo), pa trgovino bo vodila?! Veš, kaj vse mora znat poslovodja? Pa kako se vodi materialno poslovanje? In kaj je Mwst, kaka je stopnja?
Veš, treba je tudi kaj znati in ne samo sanjati..!
ja, filterfabrik
pa še nekaj podobnih (finančno) zadev je v okolici.
tule si pa lahko skodrana suzi pogleda dela, ki se ponujajo
http://www.karriere.at/
Vizo??? V Avstriji za slovenskega državljana. Mi smo v EU, posledično državljani EU in za nas velja prosti pretok delavcev. Preberi si Pogodbo o ustanovitvi evropske skupnosti.[/quote]
Seveda jo potrebuješ in to za večino držav EU (zahodnih) za vzhodne države pa ni potrebna.[/quote]
Joj glej, ne bom o tem sploh debatirala, ker to je isto kot bi ti dopovedovala, da je 1+1=2. Res se mi ne da.
Včasih je res bolje, da če nekaj ne veš, da molčiš. Drži se tega pravila. Še dobro, da ste anonimne.
Daj naredi si vsaj uslugo in si preberi Pogodbo o ustanovitvi evropske skupnosti ali krajše PES. Imaš jo v slovenskem jeziku. Čisto razumljivo je napisano.
Vizo??? V Avstriji za slovenskega državljana. Mi smo v EU, posledično državljani EU in za nas velja prosti pretok delavcev. Preberi si Pogodbo o ustanovitvi evropske skupnosti.[/quote]
Seveda jo potrebuješ in to za večino držav EU (zahodnih) za vzhodne države pa ni potrebna.[/quote]
Joj glej, ne bom o tem sploh debatirala, ker to je isto kot bi ti dopovedovala, da je 1+1=2. Res se mi ne da.
Včasih je res bolje, da če nekaj ne veš, da molčiš. Drži se tega pravila. Še dobro, da ste anonimne.
Daj naredi si vsaj uslugo in si preberi Pogodbo o ustanovitvi evropske skupnosti ali krajše PES. Imaš jo v slovenskem jeziku. Čisto razumljivo je napisano.[/quote]
naredi si uslugo in preberi tole
je v slovenščini
http://ec.europa.eu/employment_social/free_movement/docs/transition_sl.pdf
za avstrijo konkretno velja tole
je pa res, da je pravilni izraz delovno dovoljenje in ne delovna viza, zanj zaprosi delodajalec
Forum je zaprt za komentiranje.