Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko pijete?

Koliko pijete?

Mislil si najbrž na vime, a ne:))). Ne drzni si…:))).[/quote]Niti pod razno si ne bi drznil! :))

Sploh je pa treba rogate živali najprej čvrsto prijeti za roge, če želiš nepoškodovan pregledat še kake druge organe…. 🙂 Tako ,da najprej čvrsto za roge!
Kdor si upa, seveda….. 😉 :)))[/quote]

O kom ti to?:)) Za trenutek sem pomislila, da pišeš o sebi:))).

Imaš pa hitre možganske celice….. kolikor jih je še ostalo…. :))

Zakaj pa samo za trenutek? Aja potem si se spomnila, da razmišljaš o človeku…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj pa samo za trenutek? Aja potem si se spomnila, da razmišljaš o človeku…. 😉 :)))[/quote]

Ribica ima pač mokre sanje … 🙂

Zakaj pa samo za trenutek? Aja potem si se spomnila, da razmišljaš o človeku…. 😉 :)))[/quote]
Daj ti raje bolj počasi piši… 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj ti raje bolj počasi piši… ;)[/quote]

Iiiii kolk ste prijazni in uvidevni do mene:))….do šibkejših:)))).

Ribica ima pač mokre sanje … :)[/quote]
preh pomankanje “vode”, pa ji že seka od manjka kisika

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Daj ti raje bolj počasi piši… ;)[/quote]Hočeš povedat, da imam prepočasne celice in mi prsti prehitevajo misli? 🙂

A čist možno. Že dolgo nisem nič konkretnega spil.
A nimaš ti nekaj viška steklenic na polici? 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

haha… nevem no če sem glih alkoholik z ene pol litra spitega žganja in 40-50l piva (pa verjetno splho ni tolko)

ene 3-4x sem se ga alkoholiziral (ene 6-7 flaš) pa nekje 15x sem tak spil 1-2 piva… pa še to samo ob kakih ”posebnih priložnostih…

Moj rojstni dan
Ptujska poletna noč
Novo leto
Morda še martinovo/Halloween (ja jaz pijem Pivo na martinovo :P)
Praznik dela

To je 4-6 dni ko spijem več kot liter piva (ali 2,5 deci žganja max) pol pa sem itak za v postlo bolj ali manj 😀

je pa res da štamprle na dan pa mi je malo too much lol… to meji na alkoholizem 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Več kot očitno se tudi zate noben ne zanima, pa čeprav ne piješ alkohola. Take si potem na forumu iščejo partnerja, standarde imajo pa seveda precej visoke, dovolj jim je že samo to, da ne pije. Haha ! 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Več kot očitno se tudi zate noben ne zanima, pa čeprav ne piješ alkohola. Take si potem na forumu iščejo partnerja, standarde imajo pa seveda precej visoke, dovolj jim je že samo to, da ne pije. Haha ! :D[/quote]

Stare obupanke? 🙂

Koliko spijem? Dovolj, da ne dehidriram (česa in koliko pa se vas čisto nič ne tiče).

tečnoba

Po osmem kozarcu spiješ sedmega, po sedmem šestega in tako nadaljuješ naprej, dokler se ne strezniš…

Dobro vino ob ribji pojedini, sex-on-the-beach na plaži (kje pa drugje), blueberry vodka z red bullom, če želim “podaljšat” dan – vse to občasno, coca cola pa vsak dan 🙂

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

tečnoba[/quote]

Bojim se da ta oznaka ni na mestu. Tečnobe so osebe, ki tečnarijo (npr za seks) in ne tisti, ki jasno povedo, česa ne bodo delili s forumaši.

Slovar SSKJ stane le 33€, lahko bi si ga omislil namesto tistih par zanikrnih rund alkoholizirane brozge 😛

tečnoba[/quote]

Bojim se da ta oznaka ni na mestu. Tečnobe so osebe, ki tečnarijo (npr za seks) in ne tisti, ki jasno povedo, česa ne bodo delili s forumaši.

Slovar SSKJ stane le 33€, lahko bi si ga omislil namesto tistih par zanikrnih rund alkoholizirane brozge :P[/quote]

Kalipso, ti bi morala nekaj spit, da bi se malo sprostila. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Slovar SSKJ stane le 33€, lahko bi si ga omislil namesto tistih par zanikrnih rund alkoholizirane brozge :P[/quote]

Kalipso, ti bi morala nekaj spit, da bi se malo sprostila. :D[/quote]

Mene pijača z vsebnostjo opojnih substanc nič kaj ne sprošča, vseeno hvala za nasvetek 🙂

Mene pijača z vsebnostjo opojnih substanc nič kaj ne sprošča, vseeno hvala za nasvetek :)[/quote]

A ne, kaj pa te sprošča? Verjetno kakšna masaža ali topla kopel bolj zaleže, a ne?
Mene recimo sprošča dopisovanje na MON-u z dekleti, zato sem pa tako miren. 😀

Mene pijača z vsebnostjo opojnih substanc nič kaj ne sprošča, vseeno hvala za nasvetek :)[/quote]

A ne, kaj pa te sprošča? Verjetno kakšna masaža ali topla kopel bolj zaleže, a ne?
Mene recimo sprošča dopisovanje na MON-u z dekleti, zato sem pa tako miren. :D[/quote]

Kaj me sprošča? Hm, hm…ni za na forum 😀

Miren? Hočeš reči pohlevno vdan monovkam? Nekomu moraš biti 😛

Ne sprošča te ker spiješ premalo…. probaj ruknit liter vina na eks boš čez pol ure zlo mirna… al ap 2 litra vodke… pol boš pa čist mirna do konca 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mene recimo sprošča dopisovanje na MON-u z dekleti, zato sem pa tako miren. :D[/quote]

Kaj me sprošča? Hm, hm…ni za na forum 😀

Miren? Hočeš reči pohlevno vdan monovkam? Nekomu moraš biti :P[/quote]

Sprošča te to, kar ni za forum? Sem mislil, da te to še samo bolj razdraži… 😀

a koliko pijem … odvisno na čigav račun — na tuj račun toliko kot ga “nesem” … za svoje € sem pa škrt ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kaj ljudje vidite v pijači? :)[/quote]

Beg od žensk:).[/quote]
A zato imam tako rad ženske, ker ne pijem alkohola. 🙂

To je tudi res.

Vsak dan dva litra cvička najmanj…sm zdrov k riba!!!

Jaz sem ženska, pa spijem vsak dan povprečno 2 dl vina, kar znese kakih 6 l na mesec in posledično 72 l vina na leto. Zraven pa spijem občasno še kako travarico, če je dobra, če sem pa v družbi, pa spijem še kak deci vina več. In počutim se odlično.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close