Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko pijete?

Koliko pijete?

Ne vem, če se od enega sploh kaj še čuti. Eden čez čas postane že obvezen, potem pa je treba višat količino. Tiste ta najbolj hitre možganske celice pa tudi vedno bolj bežijo in jih je vedno težje ujeti. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hmmmmm, ne vem, če boš al ne boš, je pa nevarno da začneš……mukat…. :)))[/quote]

Morda bolje to kot da začnem klicat jelene, a ne:)).[/quote]

misliš resno al literarno? 🙂

Hmmmmm, ne vem, če boš al ne boš, je pa nevarno da začneš……mukat…. :)))[/quote]

Morda bolje to kot da začnem klicat jelene, a ne:)).[/quote]V vsakem primeru bi bilo potrebno preverit, če ti morda rogovci ne rastejo….. :)))

Občinstvo a kdo upa? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V vsakem primeru bi bilo potrebno preverit, če ti morda rogovci ne rastejo….. :)))

Občinstvo a kdo upa? :D[/quote]
Ne vem, če si upam, vem pa, kam jo lahko peljemo preizkusit, kako dobro jih kliče. 🙂 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Morda bolje to kot da začnem klicat jelene, a ne:)).[/quote]

misliš resno al literarno? :)[/quote]

Mislim dobesedno:).

Morda bolje to kot da začnem klicat jelene, a ne:)).[/quote]V vsakem primeru bi bilo potrebno preverit, če ti morda rogovci ne rastejo….. :)))

Mislil si najbrž na vime, a ne:))). Ne drzni si…:))).

kaj pa , si še upate voziti pijani ob vsej tej represiji ki jo zganja država? pred leti sem se še vozil, zdaj pa,…ni šans..raj v avtu odspim kako kitico

V vsakem primeru bi bilo potrebno preverit, če ti morda rogovci ne rastejo….. :)))

Ne vem, če si upam, vem pa, kam jo lahko peljemo preizkusit, kako dobro jih kliče. 🙂 ;)[/quote]

Marko, slabo bereš, zgubljaš rdečo nit…nkol nisem klicala jelenov:). Si jih ti?:)) Tistih 5% zna bit kar dosti, če je naenkrat:).

misliš resno al literarno? :)[/quote]

Mislim dobesedno:).[/quote]

Vse se vrti okrog “rogatih”.. najbrž enorogi te zanimajo?

Pa kaj je to, društvo pijancev, ki so obupali nad svojim življenjem?

Ne vem, kolk sem spil letos, malo, kot vsako leto. Vina ne pijem, piva ne pijem. Poleti paše mojito, sicer pa kakšen džin tonic, viski kola, ali kaj takega. Nikoli do patetičnega kozlanja, moje najhujše stanje pijanosti je glavobol, ki mi pove, da je bilo dovolj. Džin tonicov lahko ruknem tudi 15, pa sem normalen in sposoben razumnega debatiranja. To naredim mogoče parkrat na leto.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

noben taxi in noben cimer nista tako draga, kot potencialna nevarnost srečati “plave angele” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Količina alkohola, ko je nekdo še razumen in sposoben razumnega debatiranja se od človeka do človeka močno razlikuje. Na kar vplivajo starost, spol, teža, čustveno stanje…. bla bla
Zato “društvo pijancev” ravno ni primerno!

Še posebej, če je mleko zraven. :))

In predvsem je odvisno od tega, s kom (kakšnim človekom) debatiraš. :))

Še posebej, če je mleko zraven. :))[/quote]

Povabim te na mojito, da ne boš absorbiral preveč mleka:)).

Žganje ni alkohol, ampak zdravilo. Vino ni alkohol, ampak hrana. Pivo je prehranski dodatek. Ne delajte paranoje brez veze…

In predvsem je odvisno od tega, s kom (kakšnim človekom) debatiraš. :))[/quote]

no, to pa sploh … 🙂

smo le dočakali glas razuma….alkohol je zdravilo..zdaj pa razloži to blesavim policajem, da jemljem zdravila in da lahko vozim

smo le dočakali glas razuma….alkohol je zdravilo..zdaj pa razloži to blesavim policajem, da jemljem zdravila in da lahko vozim[/quote]
ne gre … še tega, da bi od mamil pobirali DDV (lahko tudi trošarino) ne razumejo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

še od prostitutk ne znajo pobrati pavšala….zto pa smo v kurcu

…je rekel alkoholik:).

Zakaj potem zjutraj ali pozno zvečer ne morem priti do zravila, hrane ali prehranskega dodatka?:)

Zakaj potem zjutraj ali pozno zvečer ne morem priti do zravila, hrane ali prehranskega dodatka?:)[/quote]
Ker si še/že v postelji, pol greš pa v vrtec 🙂

Mislil si najbrž na vime, a ne:))). Ne drzni si…:))).[/quote]Niti pod razno si ne bi drznil! :))

Sploh je pa treba rogate živali najprej čvrsto prijeti za roge, če želiš nepoškodovan pregledat še kake druge organe…. 🙂 Tako ,da najprej čvrsto za roge!
Kdor si upa, seveda….. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj potem zjutraj ali pozno zvečer ne morem priti do zravila, hrane ali prehranskega dodatka?:)[/quote]

Po moje, da zaradi malomeščanskih predsodkov.

Zakaj potem zjutraj ali pozno zvečer ne morem priti do zravila, hrane ali prehranskega dodatka?:)[/quote]Po moje, da zaradi malomeščanskih predsodkov.[/quote]Eh, nima gnarja….. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close