Koliko pijete?
Ne vem, če se od enega sploh kaj še čuti. Eden čez čas postane že obvezen, potem pa je treba višat količino. Tiste ta najbolj hitre možganske celice pa tudi vedno bolj bežijo in jih je vedno težje ujeti. 😉
Hmmmmm, ne vem, če boš al ne boš, je pa nevarno da začneš……mukat…. :)))[/quote]
Morda bolje to kot da začnem klicat jelene, a ne:)).[/quote]V vsakem primeru bi bilo potrebno preverit, če ti morda rogovci ne rastejo….. :)))
Občinstvo a kdo upa? 😀
V vsakem primeru bi bilo potrebno preverit, če ti morda rogovci ne rastejo….. :)))
Občinstvo a kdo upa? :D[/quote]
Ne vem, če si upam, vem pa, kam jo lahko peljemo preizkusit, kako dobro jih kliče. 🙂 😉
V vsakem primeru bi bilo potrebno preverit, če ti morda rogovci ne rastejo….. :)))
Ne vem, če si upam, vem pa, kam jo lahko peljemo preizkusit, kako dobro jih kliče. 🙂 ;)[/quote]
Marko, slabo bereš, zgubljaš rdečo nit…nkol nisem klicala jelenov:). Si jih ti?:)) Tistih 5% zna bit kar dosti, če je naenkrat:).
Pa kaj je to, društvo pijancev, ki so obupali nad svojim življenjem?
Ne vem, kolk sem spil letos, malo, kot vsako leto. Vina ne pijem, piva ne pijem. Poleti paše mojito, sicer pa kakšen džin tonic, viski kola, ali kaj takega. Nikoli do patetičnega kozlanja, moje najhujše stanje pijanosti je glavobol, ki mi pove, da je bilo dovolj. Džin tonicov lahko ruknem tudi 15, pa sem normalen in sposoben razumnega debatiranja. To naredim mogoče parkrat na leto.
smo le dočakali glas razuma….alkohol je zdravilo..zdaj pa razloži to blesavim policajem, da jemljem zdravila in da lahko vozim[/quote]
ne gre … še tega, da bi od mamil pobirali DDV (lahko tudi trošarino) ne razumejo
Mislil si najbrž na vime, a ne:))). Ne drzni si…:))).[/quote]Niti pod razno si ne bi drznil! :))
Sploh je pa treba rogate živali najprej čvrsto prijeti za roge, če želiš nepoškodovan pregledat še kake druge organe…. 🙂 Tako ,da najprej čvrsto za roge!
Kdor si upa, seveda….. 😉 :)))
…je rekel alkoholik:).
Zakaj potem zjutraj ali pozno zvečer ne morem priti do zravila, hrane ali prehranskega dodatka?:)[/quote]Po moje, da zaradi malomeščanskih predsodkov.[/quote]Eh, nima gnarja….. :))
Forum je zaprt za komentiranje.