Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko pijete?

Koliko pijete?

a to zdaj mene prištevaš zraven? Aja ker sem moški, pač…
Men trenutke sreče povzroča vse kaj drugega kot alkohol, sam tolk v vednost[/quote]Neeeee ker si moški, ker si človek vendar! 😉 (kaj ljudje vidite v pijači? :)

Tako da obstajajo ljudje ki bežijo od žensk……. :))))
Bravo Ribica! :D[/quote]

tuše 🙂

poročen nisem..pa tudi samski ne…našla se je ena, ki se je žrtvovala za vse ženske na svetu:)[/quote]

Točno, ti si tisti, ki imaš žensko, ki si želi veliko samote in sta narazen in srečno fruata vsak svoj lajf:). No, zame to ni zveza:).[/quote]

No ja, nama trenutno tako paše…ne bo pa večno tako…

Čakaj, čakaj malo!To ne gre ravno tako.

V naravi volkovi polovijo iz črede vedno najpočasnejše živali. Posledično je čreda vse hitrejša.
Menda alkohol uničuje/pobija možganske celice a ker lahko “ulovi” le najpočasnejše lahko človek, ki pije alko vse hitreje in hitreje razmišlja….. 😉 :)))
Ne ven ali je hitro razmišljanje razlog za neseksanje? Dvomim. Ker kolikor pijančkov poznam imajo praviloma več otrok kot abstinenti….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mislim, da ni nič hudega, če človeku paše, da spije pir ali dva na dan, ter se ga sem ter tja naseka, seveda, če s tem ne ogroža sebe in okolico. Pri meni je bila stvar odločitve v mladosti, da ne bom šel po očetovi poti, ki ga je preveč rad dajal na zob…..če pa kaj sem…sem pa trmast:-)

Jaz ga znam kar spit nekaj, ko me prime. Po cele dneve imaš neke obveznosti, pa ibunge in roke za to in ono, ampak se je treba znati odklopit, ko ti začne vse presedat. En znanec ima zidanico v Beli Krajini in nam včasih odstopi ključe, da se ga gremo dol nažret in še kaj okoli bajte postorimo, če je že kaj takega. In če smo sploh sposobni, seveda. Ampak to so prave slovanske požrtije, ki trajajo po dva – tri dni. Kar orenk alkoholizem zganjamo. Ni to za razne Markote – samo za prave konje. Markoti se vedno nekaj napovedujejo cel teden vnaprej in tik pred odhodom odpovejo, ker je otrok zbolel, pa mati zbolela, pa foter slab… Nikdar ne omenjajo bolezni žen, čeprav vsi vemo, da jih babe ven ne pustijo.

Jaz bom pisal bolj relativnostno, da bo bolj razumljivo… 🙂
Enih 65% tekočine, ki je spijem, je voda, 20-35% razni sokovi (ki jih mešam z prej omenjeno vodo :), ostalih 5-10% so različne alkoholne pijače (pivo, radler, vino, mleko, borovničevec, …).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razsvetli me, mleko je…?

Če je dobra družba spijem mal več, če je pa monovsko zadržana pa pijem vodo in se delam še bolj fino ko sem.
Da bi pa štela in delala črtice, pa mislim da ni nobene potrebe.

Razsvetli me, mleko je…?[/quote]

Strup za telo…

Sploh to predelano, ki ga dobiš pod kao “trajno”

Najboljše je materino 🙂

On, pijanci so tiste otroke naredili v mladosti , potem pa z leti njihova potenca močno močno upada.
Saj pa vidiš kaj se dogaja v glavah enih mladih pijančkov na MONu. Če jim je že sedaj alkohol tako uničil možgane, kaj bo šele, ko bodo starejši.

Strup za telo…

Najboljše je materino :)[/quote]

Čaki, a ne govorimo o alkoholu?:)

Ti pogrešaš materino al si še vedno priklopljen?:)) Priznaj….:)))

pa lej no, leto ima 12 mesecev to je cca 1.2 litra žganja na mesec ali pa ca en štamprl na dan, je to veliko? kaj pa vem no, vse je relativno…pa tud pitje v zmernih količinah je zdravo za organizem, tako da nevm kaj se zavarovalnice grejo da kar ve po vrsti ki malo spijemo uvrščajo v rizične skupine…rizično smi itak vsi, zdarvi še najbolj, ker prej ali slej zbolijo

Razsvetli me, mleko je…?[/quote]…hrana 😉
Kravje je hrana za teličke, kozje za kozličke, kobilje za žrebičke, svinjsko za prašičke 😉

Ribica a spiješ veliko (kakšnega) mleka? 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Razsvetli me, mleko je…?[/quote]…hrana 😉
Kravje je hrana za teličke, kozje za kozličke, kobilje za žrebičke, svinjsko za prašičke 😉

Ribica a spiješ veliko (kakšnega) mleka? 😉 :D[/quote]

Mleka kar nekaj, ker pijem belo kavo:). Bom umrla?:)))

Ah inkvizitorji so mi bili vedno pri srcu… delajo se bolj papeške od papeža, sami pa grešijo.

tisti, ki pijejo mleko vsak dan so še najbolj rizični….mleko je za doječe živali in otroke, ne pa za odraslega človeka…

Sem še otrok…bo zdaj ok?:)) S čim naj si zmešam čokolino?:)

Strup za telo…

Najboljše je materino :)[/quote]

Čaki, a ne govorimo o alkoholu?:)

Ti pogrešaš materino al si še vedno priklopljen?:)) Priznaj….:)))[/quote]

Ne pogrešam materinega, niti nisem priklopljen na materine prsi. Rad pa se priklopim na ženske prsi… priznam 🙂

…hrana 😉

Mleka kar nekaj, ker pijem belo kavo:). Bom umrla?:)))[/quote]

napačno mleko baby…. ne piše se ti dobro 🙂

x6 torej si vedno pod gasom? Če vsak dan rabiš en štamprle žganega?

Mleko je padlo tja zaradi količine. 🙂 Kaj pa je, pa ti menda ja ne rabim govorit. Če se skisa, lahko povzroči tudi bruhanje, kot alkohol. :)) No vidiš, še en razlog, da je tam, kjer je.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

res nisem tolk spil, mislim tolk sem spil doma, sem pa nisem všetel še kar sem spil na dopustu ter na obiskih, pa ko grem v gore je tud teba imeti kaj zraven za razkužit pa za rane

…hrana 😉

Mleka kar nekaj, ker pijem belo kavo:). Bom umrla?:)))[/quote]Hmmmmm, ne vem, če boš al ne boš, je pa nevarno da začneš……mukat…. :)))

Mleka kar nekaj, ker pijem belo kavo:). Bom umrla?:)))[/quote]Hmmmmm, ne vem, če boš al ne boš, je pa nevarno da začneš……mukat…. :)))[/quote]

Morda bolje to kot da začnem klicat jelene, a ne:)).

lej, zštamprl zjutraj je za zdravilo, to je večinoma žganje z dodatki, od štamprla pač nisem zadet, sam mal mi je toplo pri srcu, bolj dobrosrčen sem bi rekel…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close