Koliko pijete?
par dni nazaj sem delal malo inventure pri sebi pravzaprav v kleti ter v pripročnem baru v sobi in so moje ugotovitve naslednje: v letu dni je stanje sledeče-cca 15 litrov žganja ( nekaj litrov v obliki orehovca ter drugih želiščnih zvarkov), 6 steklenic martinija, dve steklenici gina, cca 30 buteljk vina (prevsem rumenega muškata ter refoška in nekaj frankinje), pa ene 10 litrov šmarnice, pivo pa….ene 6 platojev…..to je kar se tiče alkohola..zdaj nekje sam sem spil približno 60%, mogoče 65% omenjene količine…veliko? malo? srednje? povprečno?….kaj pa ostali? koliko spijete alkohola čez leto?….no kadim ne, cigaret, kdaj pa kdaj kaj za sprostitev…pa jem zdravo hrano, večinoma…
Beg od žensk:).[/quote]
eh… zakaj bi moški bežal od babe? Ampak zdaj se boš spet pametno delala in nakladala nekaj o risanju ane?[/quote]
Ti si moški, ti meni povej:). No, moje skromne ugotovitve: ker se ni sposoben soočiti, se pogovarjati z žensko, se odločati, sklepati kompromise…skratka moški nočete odrasti, zato bežite nazaj v brezskrbno otroštvo:). In to vam alkohol omogoča, trenutke sreče:)).
eh… zakaj bi moški bežal od babe? Ampak zdaj se boš spet pametno delala in nakladala nekaj o risanju ane?[/quote]
Ti si moški, ti meni povej:). No, moje skromne ugotovitve: ker se ni sposoben soočiti, se pogovarjati z žensko, se odločati, sklepati kompromise…skratka moški nočete odrasti, zato bežite nazaj v brezskrbno otroštvo:). In to vam alkohol omogoča, trenutke sreče:)).[/quote]
a to zdaj mene prištevaš zraven? Aja ker sem moški, pač…
Men trenutke sreče povzroča vse kaj drugega kot alkohol, sam tolk v vednost
Ti si moški, ti meni povej:). No, moje skromne ugotovitve: ker se ni sposoben soočiti, se pogovarjati z žensko, se odločati, sklepati kompromise…skratka moški nočete odrasti, zato bežite nazaj v brezskrbno otroštvo:). In to vam alkohol omogoča, trenutke sreče:)).[/quote]
a to zdaj mene prištevaš zraven? Aja ker sem moški, pač…
Men trenutke sreče povzroča vse kaj drugega kot alkohol, sam tolk v vednost[/quote]Neeeee ker si moški, ker si človek vendar! 😉 (kaj ljudje vidite v pijači? :)
Tako da obstajajo ljudje ki bežijo od žensk……. :))))
Bravo Ribica! 😀
Ej, poet, si še samski :)?
Končno en tip, ki ni pijanec.[/quote]
Danes je 239. dan v letu.
Odrasel človek bi naj na dan spil 1,5-2 litra tekočine, torej 478 litrov
če je človek v tem času spil 50 litrov piva, še vedno ostane 428 litrov vode. Zaradi tega naj bi bil pijanec?
Če je tako, sem raje pijanec kot pa mož/partner eni tako zoprni in tečni babi 🙂
Ej, poet, si še samski :)?
Končno en tip, ki ni pijanec.[/quote]
poročen nisem..pa tudi samski ne…našla se je ena, ki se je žrtvovala za vse ženske na svetu:)[/quote]
Točno, ti si tisti, ki imaš žensko, ki si želi veliko samote in sta narazen in srečno fruata vsak svoj lajf:). No, zame to ni zveza:).
Škoda poet :). Zgleda, da si edin nepijanec na monu, od moških mislim :).
Malo heca. Drugače pa resno: čim več takih moških, ki pijejo tako kot ti.
Tisti, ki ga na veliko pijejo, se ve kaj je z njihovo moškostjo. Alkohol povzroča impotentnost. Tako, da tile pijančki tule gor, pri ženskah niso ravno iskani.
Forum je zaprt za komentiranje.