Koliko otrok bo v sredo ostalo doma?
Da ne bom zacela imensko nastevat mamice iz oš Moste Komenda. Samo njihov ksiht pogledas pa ti je vse jasno…njihovi otroci pa ti je jasno da ce bodo spacali 9 letko bo cudez.
Gumijasti bonboni imajo tudi polno ejev, pa jih futrajo z njimi, pomije iz mcdonaldsa so bolj nevarne od teh palck.. Pa kontracepcija, ki jo te butare zrejo je 1000x bolj nevarna…samo fookat je treba, kajne.
Niustavno, 13.11.2021 ob 21:16
ajde no, 13.11.2021 ob 21:13
Niustavno, 13.11.2021 ob 21:11
Naš bo šel v šolo, ne dovolim samotestiranja. Če bo v to prisiljen, sledi tožba.
Zakaj bi bil prisiljen? Nikogar ne bodo prisilili v testiranje. Samo tebe bodo poklicali, da prideš ponj. Ali pa gre sam domov, če je dovolj star. Pol pa toži vlado, šola samo izpolnjuje navodila ministrstva.
Ja, seveda, če si ovca, potem ubogaš. Moj otrok ni ovca. ?
-
Ni ovca. Kaj pa ti? Delaš v službi kar ti reče šef. Pa če ti je prav ali ne. P.S. Hodiš redno na volitve?
Strahec262, 13.11.2021 ob 20:46
V sredo se zdaj začne famozno samotestiranje v šolah. Koliko vas je takih, ki otrok ne boste poslali v šolo? Moji trije bodo doma. Sem se pa zmenila z eno učiteljico, ki se je tudi uprla temu fašističnemu sistemu in je trenutno na bolniški, da jim bo razložila snov, ki jo bodo objavili njihovi učitelji.
Spoštovani,
kdo vam otroke ogroža? Kdo vas izloča? Sistem ali vi? A si predstavljate, da posegate v otrokovo dostojanstvo in ga zadramujete, ko na ta način izpostavljate svoje nestrinjanje s sistemom? Mislite, da vaših otrok ni sram pred drugimi, da imajo starše, ki se neargumentirano preko otroka (zloraba) kregajo s sistemom. Pa vprašajte se, kdo oz.kaj Vas zares ogroža? Kdi Vas tares ne sliši, ne upošteva? Alj je to sistem, ali je to nekje pri vas doma, v drižini?
Mama ena, 16.11.2021 ob 15:06
Mama ena, 16.11.2021 ob 15:05
Saj res, 13.11.2021 ob 21:30
Niustavno, 13.11.2021 ob 21:23
Ojhvnm, 13.11.2021 ob 21:21
In kaj bos tozila? Krsitev ustave? Zakona? Katerega? Smesna si in brez osnovnega pojma o pravnem sistemu. Kaksne neumnosti vam grejo po glavi, meni se res ze bruha, ko berem te idotizme. Najbolj butasti se najbolj glasni.
No ja, glede na to, da imam diplomo s pravne fakultete…
Ha ha ha, in to ti je garant za kaj? Da si omejeno razgledan? Ja, zelo verjetno. Pa že tako velja – dva pravnika, tri mnenja. A niso izvolili še enega desnega US sedaj? ?
Boš pisal take nebuloze kot ta Teršek? Da ima IP prav, ampak da ima tudi on prav. Če pa nima prav, ima pa IP prav. ? Saj je pravzaprav patetično to. Tvoje ne bo nič boljše. Do takrat pa imej svoje sonce doma! Kakorkoli – škodo boš naredilo veliko svojemu otroku, drugim ne.
Ker zavedno sprejemajo in izvršujejo nezakonite odloke ministrstva so soodgovorni za kazniva dejanja in posledično za odškodninske tožbe
Šola In ravnatelj mislim, so odgovorni
O sancta simplicita! Dajte se pozanimat o 4 predpostavkah, ki morajo biti izpolnjene za plačilo odškodnine.
Ni variante, da gre to skozi…
Ko berem tu gor grožnje s tožbami, vidim da se je ljudem res odpeljalo.
Skoz sem mislila da ima večina nek zdrav razum. Da neko stvar premislijo in se odločijo za boljšo možnost, zdaj vidim da je tu kar precej ljudi ki vidijo samo sebe.
Pri večini staršev s katerimi se družim, je bilo tako da so pretehtali prednosti in slabosti in se nato odločili. Večina se nas ni odločila za cepljenje otrok, smo se pa odločili za testiranje. Otroci so se že prej doma testirali. Zakaj se ne bi zdaj v šoli?
Imate možnosti da je otrok v šoli in se testira, da je doma ter da ga pustite pred šolo brez soglasja in testov. A mi lahko en razloži kako je ta zadnja možnost najboljša za otroka? Ne za vas, za otroka.
Zato ker ste debili, 13.11.2021 ob 21:27
Ojhvnm, 13.11.2021 ob 20:58
Moji bodo seveda v soli. Upam da bo vas zboljenih glupih starsev cim vec, da bodo oddelki manjsi in tako pouk kvalitetnejsi.
Mimgrede mi z resnimi sluzbami si solanja od doma ne moremo privosciti. To lahko delate le tisti, ki vas mi futramo, vi si pa na socialni praskate riti cele dneve.
Ne, mi smo odgovorni starši z odgovornimi službami, zato smo si že organizirali varstvo med seboj. Če si pameten, organiziran, ti delajo logične povezave, se vse da. Vse, samo da je v prid otrokom.
Lenobe lene ste pa raje v službah in pustite otroke da z njimi delajo kar hočejo. Če bo treba bom tudi pustila službo imamo prihranke, mož ima super plačo, tako da hudega nam ne bo.
Pol mi pa nekateri starsi jokajo, joj ne ne, spet bo šola na daljavo pustite vse na miru, mi ne bomo spet z otroki doma. Mi se hodimo v službo spočit od otrok. In taki starši so ZA maske in za testiranje otrok v šoli. Taki, ki jih briga kaj bodo v šoli delali z otrokom, samo da njim ne bo treba karkoli narest ali se ukvarjat z otroci.
Neodgovorni ste do svojih otrok in ko bo prišel čas cepljenja otrok boste prvi , ki boste otroku zarinili nož v hrbet.
Ne, nismo taki neodgovorni do svojih otrok AMPAK SMO ODGOVORNI TUDI DO OSTALIH. Kar pa zadeva samo testiranje ni to nek poseg. Nekateri smo bili priča in osebno doživetim res hudim zdravstvenimi posegi na otrocih. Pejte mal v otroške bolnice, npr. na Vrazovem trgu je v sosednji sobi za tumorjem umrla deklica, v Valdoltri so ortopedski posegi kar boleči, bila sem priča kako s šraufi, ki jih imajo vstavljene v nogo vsak dan malo obračajo le-te in tako podaljšujejo noge in še in še takšnih zgodb. Zato mi ne morete prodajat da je palčka v nos nekaj groznega. Razvajeni ste do konca in nič drugega. Kar se pa zadeva cepljenja otrok sem tudi jaz proti ampak nismo še tam.
Ne čakat na kakšne hujše stvari, ki bodo doletele vaše otroke, če mislite, da je tole samotestiranje cela travma. Ubogi otroci s takimi starši, res. A ste otroka vprašali, če se hoče samotestirati? Ne, odločili ste se v njegovem imenu. In tako boste delali še tja do konca srednje šole ali še dlje, potem pa boste kar naenkrat pričakovali, da bo odgovorna in samostojna oseba. No, ne bo. Bo pa sebičnež, egoist in najpametnejši na svetu. Kot mama. Če je to cilj, ste na pravi poti.
sam res, 17.11.2021 ob 11:38
Anticepilci so se potuhnili v mišje luknje, nikjer jih ni bilo pred šolo. So pa v borbo hrabro poslali svoje otroke. Oni so morali edini v oddelku oditi iz razreda in čakati svoje starše, ker niso imeli ne soglasja ne testov. Ubogi otrok pri takih idiotih.
To so itak otroci s posebnimi potrebami, za njih veljajo pa drugi predpisi.
Neprijavljena, 17.11.2021 ob 06:34
Ko berem tu gor grožnje s tožbami, vidim da se je ljudem res odpeljalo.
Skoz sem mislila da ima večina nek zdrav razum. Da neko stvar premislijo in se odločijo za boljšo možnost, zdaj vidim da je tu kar precej ljudi ki vidijo samo sebe.
Pri večini staršev s katerimi se družim, je bilo tako da so pretehtali prednosti in slabosti in se nato odločili. Večina se nas ni odločila za cepljenje otrok, smo se pa odločili za testiranje. Otroci so se že prej doma testirali. Zakaj se ne bi zdaj v šoli?
Imate možnosti da je otrok v šoli in se testira, da je doma ter da ga pustite pred šolo brez soglasja in testov. A mi lahko en razloži kako je ta zadnja možnost najboljša za otroka? Ne za vas, za otroka.
Noben pri zdravi pameti ne bo podpiral fašističnega režima in izživljanja nad otroki.
Samo ustavo in zakone je treba spoštovati in bodo otroci lahko vsi šli normalno v šolo, kjer bo šola izvajala tsto, kar je namen šole. Šola pa ni fašistična institucija, kjer se izvaja medicinski poskus in kjer se diskriminira otroke, ki nočejo sodelovati pri tem koronskem zločinu. Starši, ki podpirate fašizem, podpirate zločin nad otroci ter hujše kršitve ustave in zakonov. Dejansko ste zločinci.
Moj otrok bo zato hodil v šolo normalno, kot bi moral vsak otrok. Brez nagobčnika in brez medicinskega eksperimentiranja ter uničevanja zdravja.
Kdor noče spoštovati ustave, pa naj bo doma.
mene zanima zakaj nihče ne zahteva dokaza o izolaciji tega cirusa ki ga omenjajo da baje obstaja, ko že tako pritiskate vsi naj otroke ne izpostavljamo. Kdo pa bo potem rešil to situacijo s posiljevanjem testiranja in nošenja mask zaradi NIČESAR. Italijani so včeraj priznali, da so imeli zaradi prehladov v 2 letih 3700 mrtvih, kar je mnaj kot vsakoletne respiratorne bolezni predstavljajo. Neuradno je za zdaj veljalo, da so v Italiji imeli v tem obdobju 140.000 mrtvih, in ta laž podobna tudi pri nas. Če so Italijani imeli 3700 mrtvih na 60 milijonov prebivalcev, to pomeni da so imeli na 1 milijon 60 mrtvih, kar je točno ta številka, ki se pojavi vsako leto že stoletje. zakaj milsite da bi bilo pri nas drugače. Tudi pri nas je bilo zares 60 na miljon mrtvih, vse ostalo je laž in kraja mrtvih iz kvote onkologije, pulmologije, kariologije itd. ODPRITE ŽE ENKRAT OČI IN NE DOVOLITE DA VAM LAŽEJO!
zasko, 17.11.2021 ob 13:35
O, antivaksarji nazaj s protestov? :-))) Ali z obravnave na CSD?
JAP, menda so ene ravnatelji klicali, da pridejo po svoje mulce v šolo, ker so brez soglasja in brez testov, uni pa izklopljen telefon. Je ravnatelj klical CSD in staršem na mail sporočil, da je obvestil CSD. V par minutah je bila mamica po otroka v šoli, nekaj jezikala ravnatelju, vprašala koliko otrok je šlo domov. Ravnatelj je rekel, da samo za vzorec. Baba je podpisala soglasje in prosila, če lahko šola posodi test. Jutri ga menda prinese nazaj.:))))) Toliko o teh tulečih anticepilcih. Nič od nič.
Forum je zaprt za komentiranje.