Koliko otrok bo v sredo ostalo doma?
Dor, 14.11.2021 ob 08:48
bravo Kranjčani, 14.11.2021 ob 08:42
V Kranju so se starši organizirali in večina je proti fašističnim ukrepom na njihovih otrocih. Bravo Kranj.
-
V Kranju? Siptarski prestolnici? ?
V covid diskusije se ne mislim vmešavat, lahko pa povem, da so Kranjčani že od nekdaj znani kot najbolj glasni za šankom (zadnje čase pa še na FB), tako da ne bit preveč presenečeni, ko bo v sredo 98 % otrok v šoli.
Zato ker ste debili, 13.11.2021 ob 21:27
Ojhvnm, 13.11.2021 ob 20:58
Moji bodo seveda v soli. Upam da bo vas zboljenih glupih starsev cim vec, da bodo oddelki manjsi in tako pouk kvalitetnejsi.
Mimgrede mi z resnimi sluzbami si solanja od doma ne moremo privosciti. To lahko delate le tisti, ki vas mi futramo, vi si pa na socialni praskate riti cele dneve.
Ne, mi smo odgovorni starši z odgovornimi službami, zato smo si že organizirali varstvo med seboj. Če si pameten, organiziran, ti delajo logične povezave, se vse da. Vse, samo da je v prid otrokom.
Lenobe lene ste pa raje v službah in pustite otroke da z njimi delajo kar hočejo. Če bo treba bom tudi pustila službo imamo prihranke, mož ima super plačo, tako da hudega nam ne bo.
Pol mi pa nekateri starsi jokajo, joj ne ne, spet bo šola na daljavo pustite vse na miru, mi ne bomo spet z otroki doma. Mi se hodimo v službo spočit od otrok. In taki starši so ZA maske in za testiranje otrok v šoli. Taki, ki jih briga kaj bodo v šoli delali z otrokom, samo da njim ne bo treba karkoli narest ali se ukvarjat z otroci.
Neodgovorni ste do svojih otrok in ko bo prišel čas cepljenja otrok boste prvi , ki boste otroku zarinili nož v hrbet.
bravo
Niustavno, 13.11.2021 ob 21:16
ajde no, 13.11.2021 ob 21:13
Niustavno, 13.11.2021 ob 21:11
Naš bo šel v šolo, ne dovolim samotestiranja. Če bo v to prisiljen, sledi tožba.
Zakaj bi bil prisiljen? Nikogar ne bodo prisilili v testiranje. Samo tebe bodo poklicali, da prideš ponj. Ali pa gre sam domov, če je dovolj star. Pol pa toži vlado, šola samo izpolnjuje navodila ministrstva.
Ja, seveda, če si ovca, potem ubogaš. Moj otrok ni ovca. ?
= tvoj otrok ne uboga.
Starši krivi.
Brez, 13.11.2021 ob 20:55
čakam, 13.11.2021 ob 20:50
teoetično:
Otrok pride v šolo brez testa. Ok, šola ponudi svojo rezervo. Otrok noče narediti testa. Šola pokliče starša, da ga pride iskat oz. pošlje otroka domov. Otrok noče domov. Šola? Pokliče policijo? Varnostnika? NIJZ?
Če ni dovoljenja staršev prej, ni rezervnega testa. Če noče testa, gre domov oz čaka starše. Če nočejo priti, se kliče CSD. Simple. Enako z mulcem, ki noče domov. Plus policijo.
Enim se vam je od te umetno sprozene histerije ze cisto zmesalo.
Naučite se nekega osnovnega spoštovanja eden do drugega in bodite strpni. Prav vsak starš ima svojo pravico, da odloča o svojem otroku ali se bo testiral, cepil itd… Moja dva otroka bosta šla v šolo, kljub temu, da ne dam nobenega podpisa za nič. IN SE NE bosta samotestirala. OSNOVNA ŠOLA JE OBVEZNA, katero tudi DRAGO PLAČAMO.
Brez možganov, 14.11.2021 ob 13:38
Svoje k svojim, 14.11.2021 ob 13:18
Mislec111, 14.11.2021 ob 13:06
Se pravi je služba pred zdravjem vašega otroka. Upam, da ste srečni v takem svetu!
Točno to velja za ignorantske nasportnike testiranja. Ne sebe ne otrok ne testirate, pošiljate pa jih vse prehlajenem v šolo in še brez mask. Če vas ne bi prisilno testirali v službah (tisti, ki jih sploh imate), ne bi upoštevali nič. Naokoli pa bi hodili še naprej sm ponarejenimi potrdili. Še v bolnice. Ja, toliko vam je res pomembno zdravje!
Še enkrat, v šolah ni okužb, če kdo zboli so to polno cepljene učiteljice. Pri nas od 1-5 razreda še ni bilo karanten, nihče še ni bil +. In kaj smo zdaj starši krivi???? To, da so otroci zdravi??? Res vas ne razumem, kok morate biti zabiti v glavo, da nas obsojate, da pošiljamo bolane otroke v šole, okužb pa nobenih?????
Daj ne laži, karantene so povsod. Tamali naš je v OŠ, prisotnih je 5 oddelkov od 24. V srednji šoli starejšega jih je od preko 50 oddelkov na šoli danes 22. Tko da ne bluzi, da ni pozitivnih in ni karanten.
Niustavno, 13.11.2021 ob 21:23
Ojhvnm, 13.11.2021 ob 21:21
In kaj bos tozila? Krsitev ustave? Zakona? Katerega? Smesna si in brez osnovnega pojma o pravnem sistemu. Kaksne neumnosti vam grejo po glavi, meni se res ze bruha, ko berem te idotizme. Najbolj butasti se najbolj glasni.
No ja, glede na to, da imam diplomo s pravne fakultete…
Glede na to, da 90% slovenskih sodb pade na Evropskem sodišču, me ne čudi.
maska275, 15.11.2021 ob 11:45
Moj otrok ne bo nosil maske, tako je tudi prav. Maska zastruplja ….. preberite si malo, raziskave so že zunaj.. Kaj povzroči že 5 minut dihanja z masko pri otroku, se pravi izdihanega zraka, katerega ponovno vdihneš… Dajmo junaki
No, kaj povzroči daj nam razloži, hahahhaa
Spoštovanje, 15.11.2021 ob 11:05
Naučite se nekega osnovnega spoštovanja eden do drugega in bodite strpni. Prav vsak starš ima svojo pravico, da odloča o svojem otroku ali se bo testiral, cepil itd… Moja dva otroka bosta šla v šolo, kljub temu, da ne dam nobenega podpisa za nič. IN SE NE bosta samotestirala. OSNOVNA ŠOLA JE OBVEZNA, katero tudi DRAGO PLAČAMO.
Saj lahko hodita na Dolfko Boštjančič, kamor itak spada vsa vaša retardirana družina.
resje746, 13.11.2021 ob 21:34
kje pa caka starse… sam zunaj brez varstva saj v solo ne sme? resno? sploh za manjse, katere so ucitelji dolzni vatovati… vstop v solo je tem otrokom po odloku namrec prepovedan… me res zanima kako bo to in kdo bo odgovatjal za ev. opusceno dolznost varstva
V tem primeru gre za jasno zlorabo otroka ali vsaj za neizvajanje starševske skrbi.
Starš, ki ne podpiše soglasja o testiranju in NAMENOMA odpelje otroka v šolo, vedoč da otrok ne bo testiran in bo posledično zanj odrejen odhod domov, ki ga starš NAMENOMA ne bo želel izvesti in za otroka NAMENOMA ne bo želel poskrbeti, da se varno vrne domov, bi moral vedeti, da lahko s strani šole sledi prijava na CSD.
Torej, 13.11.2021 ob 23:00
Moj prcosolec je decembrski. Torej star 5 let. Zjutraj je v soli ze ob 6ih, da jaz pridem v sluzbo pravocasno. Do sluzbe imam slabo uro voznje. Se pravi bo do 8ih ze 2 uri s sosolci.
Potem bo + in ga bodo odpeljali v osamitev vsaj za uro in pol kako dolgo rabim da pridem ponj?
Tiste ki prihajajo v šolo prej, bodo prej tudi testirali. Ti pa počakaj pred šolo, da vidiš, če ga boš morala odpeljati domov.
Vzami si 20 min časa.
Maske in otroci: za 6 krat preveč vdihanega ogljikovega dioksida
dfghhhhhzuz
No, kaj povzroči daj nam razloži, hahahhaa
Jaz nisem cepljena in se testiram samoplačniško že odkar se to zahteva. Sedaj super da ni več plačljivo. Za službo se testiram na 48 ur – noben problem, preden skočim pod TUŠ zjutraj še test opravim in potem ostalo.
Sin – 8 razred, se testira 3 krat na teden zaradi športa in treningov in vodi evidenčni list enako kot jaz za službo.
Mož ne rabi nič – je cepljen. Pa se vseeno testira s samotestirnimi plačljivimi kompleti vsaj enkrat na teden.
In kje vidim problem. NIkjer. Možnosti so vsem dane – se cepi, se testiraj ali pa bodi doma. In to je to. Vsak ima svojo možnost. In ker se te možnosti niso jemale na tak enostaven način kot sem povedala imamo kar pač imamo – prisilooooo. In ker vam kljub dejstvu, da so poročali o povečanju okužb, ni uspelo zadnjih počitnic preživeti v varnem naročju družin ali narave imamo okužb na pretek. Izlet ne pomeni samo da se grem namakat po toplicah in svalkat po hotelih… aja je blo treba bone porabiti… tesla ste vsi, ki se ne držite ukrepov in tesla ste vsi, ki se ne držite ene od dane možnosti. In to je tudi vse, ni tukaj nobene fisoke fizike in kombinatorike… Vse je enostavno…
Doma, 13.11.2021 ob 21:15
Strahec262, 13.11.2021 ob 20:46
V sredo se zdaj začne famozno samotestiranje v šolah. Koliko vas je takih, ki otrok ne boste poslali v šolo? Moji trije bodo doma. Sem se pa zmenila z eno učiteljico, ki se je tudi uprla temu fašističnemu sistemu in je trenutno na bolniški, da jim bo razložila snov, ki jo bodo objavili njihovi učitelji.
Vsi trije bodo doma. S starši smo se že organizirali glede varstva.
vse se da ce se hoce
dobi se varusko na dom
osnovna sola in vrtec ga lahko snov naucite sami doma to je prvo
izgovor za socializacijo imajo samo tisti starsi ki starsi sploh niso in jih boli k za otroka ocitno
socializacija je na igriscu ne v soli kjer tako pobirajo same nekulturne kozlarije
Kam gre ta svet…delate z otroki kot da bi bili stekleni…jih zavijate v vato…ko pa odraste se pa razvije v en nesamostojen drek.
pa kaj pol ce se samotestira…nic mu ne bo hudega, nobenih posledic v zivljenju ne bo imel od tega…vsi vemo, da v zadnjem obdobju veliko otrok prinese ta covid iz sole/vrtcev…poznam kar nekaj oseb katere so v uadnjem obdobju zbolele preko svojih otrok.
starsi se cisto zabluzili s tem mejami kaj otrok lahko in kaj ne….
cisto prav bodo naredili, ce ne pustite testiranja…jih pa imejte doma in se z njimi solajte od doma….samo na koncu ne jokat po forumih kako ste brez sluzb ostal…
pa glejte, da ko se bo vas angelcek solal od doma…da ga ne boste pozabili v vato zavit…da se ne prehladi od sedenja.
pa dobro, 16.11.2021 ob 10:53
KAj te če se tesitra.
Pa kaj te če se cepi.
PA kaj te če se cepi vaske pol leta.
Pa kaj te če pridejo brez vednosti staršev in pocepijo cel razred.
Pa kaj te…
Če je rekla tako država bo že tako najboljše.
kaj pa raja ve
Ej, to je še iz prejšnjih časov. Takrat ste bili vsi pocepljeni in tudi muksnil ni noben. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.