Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko otrok bo v sredo ostalo doma?

Koliko otrok bo v sredo ostalo doma?

Odgovor na objavo uporabnika
bravo Kranjčani, 14.11.2021 ob 08:42

V Kranju so se starši organizirali in večina je proti fašističnim ukrepom na njihovih otrocih. Bravo Kranj.

V Kranju? Siptarski prestolnici? ?

Sole bi morali itak zapret, ampak ker ni denarja (so ga pognali v lastne zepe in druge neumnosti) sole ostajajo odprte. Samo tukaj je problem- v denarju. Ce bi imeli kes bi bile sole ze zaprte.

yram, 14.11.2021 ob 08:48

Sole bi morali itak zapret, ampak ker ni denarja (so ga pognali v lastne zepe in druge neumnosti) sole ostajajo odprte. Samo tukaj je problem- v denarju. Ce bi imeli kes bi bile sole ze zaprte.

Kaj pa, če bi zaprli koronske zločince in kriminalce ter koronske morilce ?

Ne razumem, da ljudje zagovarjate zapiranje zdravih, poštenih ljudi in zapiranje otrok.

Čemu ? Da lahko kriminalci še naprej kradejo ?

in itak, 14.11.2021 ob 08:25

Brezveze578, 14.11.2021 ob 00:15

Ali pa, 14.11.2021 ob 00:08

Brezveze559, 13.11.2021 ob 23:35

Arden, 13.11.2021 ob 23:07

Torej, 13.11.2021 ob 23:00

Moj prcosolec je decembrski. Torej star 5 let. Zjutraj je v soli ze ob 6ih, da jaz pridem v sluzbo pravocasno. Do sluzbe imam slabo uro voznje. Se pravi bo do 8ih ze 2 uri s sosolci.

Potem bo + in ga bodo odpeljali v osamitev vsaj za uro in pol kako dolgo rabim da pridem ponj?

A če zboli in začne bruhat, ga pustiš tam al kako?

Če je en pozitive se ga osami in tam počaka starša.  Ostali otroci imajo pouk normalno do potrditve na PCR testu.

Ni čudno, da imajo otroci take probleme, če ste pa sami polposmeni zgleda. Piše, samo prebrat je treba.

Namesto, da bi otroka v miru testirali v ned. starši in bi pozitivni ostali doma v pon., karantena pa bi začela teči s petkom, bo zdaj ta okužen prišel v šolo, se družil z oroki v jutranjem varstvu, si potem skupinsko delal test, kjer aerosoli letijo okoli in potem še čakal starše, da ga pridejo iskat. Razred pa bo v karanteni šele od torka, ker so bili v pon. še v stiku. Bravo, res pametna poteza, ki bo ustavila virus.

Namesto, da zdaj delate cirkus, bi prej otroke zares testirali doma, ne pa da ste samo gobcali kako da se samo vi antivaksarji stalno testirate in da vi pa že ne širite virusa. Itak, še dihalne stiske dobivate zaradi mask, zato jih ne nosite in celo pripovedujete vašim mulotom v šoli. Pa smrkave in kihajoče kašljajoče tudi pošiljate v šolo, ker so samo malo prehlajeni. Ma, zginite iz šol skupaj z vašim potomstvom, če se niste sposobni držati minimuma. Res se vaše otročje veličanstvo ne more družiti z navadnimi kmeti in ovcami. Bi se lahko  še  česa nalezli. Poleg virusa še kakšnega znanja in bi jim začeli možgani delati. Tega pa ja nočemo- to je kolekticno znanje, ki temelji na kolektivni psihozi, ki jo je začrtal NWO. Ne, odpade. V šolah samo perejo možgane. To ni za vaše izbrance. Zato jih kar obdržite doma.

Kaj pa če smo jih testirali? Kako pa vlada ve, da jih nismo? Moji so se, mi2 z možev sva cepljena, vsa širša družina. Tiste mame, ki jih poznam, so vse testirale, vsaj tisti 1 teden, ko so nam blagovolili dati brezplačne teste. Ker prej 1.r do tega niso imeli pravice. Po enem tednu so pa že kar ugotovili, da se ne testirajo? So koga kaj vprašali? Ali so samo sklepali po fb objavah, ki jih sproducira glasna manjšina?

Kaj pa če smo jih testirali? Kako pa vlada ve, da jih nismo? Moji so se, mi2 z možev sva cepljena, vsa širša družina

No, torej, v čem je potem problem? Zdaj se pač samo ne bo testiral doma, ampak v šoli. Do srede ga naučiš, kako in kaj.

Glede tega, kako vlada ve, pa ima tudi podatek o tem, koliko jih je sploh dvignilo teste za svoje otroke. Zelo verjetno jih niso dvignili vsi. Niti približno.

Mogoče so bili to prebolevniki in cepljeni?

Brezveze956, 14.11.2021 ob 08:19

Manjšina, 14.11.2021 ob 07:58

Glasna manjšina so antivakserji. Ti niti mask ne dovolijo nositi svojim otrokom, kaj šele da so jih testirali. Sicer pa če ste pri vas testirali, kaj je sedaj problem, če bo to otrok naredil v šoli? A ni sposoben al kako? Glej, do srede imaš čas, pa ga nauči. Mi imamo teste doma od mulcev in še dodatne, tudi zase. Menda te ne bo pobralo zaradi enega ekstra testa?

Lahko pa še vedno izbereš, da otroka obdržiš doma. Ne bo nihče žalosten.

Ne, ni sposoben, ker je star 6 let. Zakaj misliš, da v navodilih piše, da morajo mlajšim od 14 let pomagati odrasel? Ne nadzirati, pomagati! To pomeni, da tega 6-letnik ni sposoben pravilno opraviti sam. Tudi zato se mi zdi veliko bolj smiselno, da se to dela doma. Poleg ostalega glede stikov, logistike itd.

In ne, ne bom ga učila in porabljala teste, ki jih rabi za v šolo. Naj mi financirajo 5 testov za učenje, pa mogoče bom. Najbolj proti smo ravno mame, ki smo testirale doma in vemo kako to zgleda. Tiste, ki niso, itak nimajo pojma.

Toliko o tem ja. Vsi, ki smo poskrbeli, da so se otroci redno testirali doma, nimamo nič proti testiranju v šoli.  Drugi pa samo nakladate. Da ni sposoben, da bo popil vsebino? Pa palčke ai bodo menjali? Daj te no, prodajajte bučke  drugim. Pa še za en ušiv test vam je pretežko reskirat? Enega itak ima za jutri že vračunanega. Ne, vi ste samo proti in pika, a ne?

Pa, mimogrede, na Siemensovih testih piše  12, ne 14 let. Pa niti ni pomembno to, vi ste samo proti. Prav, pa ga imejte doma. Bo končno mir pred takimi, ki imajo zmanjšane sposobnosti.

Brezveze192, 14.11.2021 ob 08:59

Mogoče so bili to prebolevniki in cepljeni?

Tudi za prebolevnike in cepljene so testi v lekarnah. Moj 16-letnik se je cepil, pa smo vseeno dvignili teste v lekarni in se redno testira. Po nekaterih številkah ni dvignilo testov okoli polovice vseh otrok. Kako potem pričakujete, da bo karkoli delovalo?

In? A potem pa niso dobili testa? Ga ne potrebujejo sploh? Če ga ne, se jim tudi testirati ni treba. Pa, mimogrede, dobiji enako število testov in se, če so odgovorni, vseeno samotestirajo. Ampak vi tega ne bi vedeli…

Ti brezveznica, res si brezvezna. Imej svojo nesposobno potomstvo doma, če ti je tako prekleto težko. Ali pa ga vpiši v šolo s prilagojenim programom, pa ga boš lahko (ne)testirala doma. Kot si to delala do sedaj.

Robi917, 14.11.2021 ob 08:55

Kaj pa, če bi zaprli koronske zločince in kriminalce ter koronske morilce ?

Ne razumem, da ljudje zagovarjate zapiranje zdravih, poštenih ljudi in zapiranje otrok.

Čemu ? Da lahko kriminalci še naprej kradejo ?

Vem za kar nekaj ljudi, ki so bolni. Hb bolezen otrokom ne povzroca tezav, odrasli so pa druga zgodba. Nekatere fejst zdela. To da bi bili doma(pouk od doma) npr 1 mesec dokler se stanje vsaj malo umiri, ne bi bilo slabo. Sedet ucilnici vec ur z masko, odpirajo okna in jim piha tud ni nic dobrega. Zracit je pa treba, kljub testu npr v ponedeljek zjutraj je v torek lahko ze nekdo okuzen, vprasanje ce v sredo ze pokaze, lahko pokaze sele v petek. Kaj si naredil.? Nic

Ooo upam da vas bo res veliko mel vase frocovje doma, da bodo razredi napol  prazni..od mene bo delo na daljavo sestavljeno samo iz strani ucb, 5-15 . Ostalo si razlozte sami… ce bi bla vlada pogumma bi rekla da taki starsi prevzamete izobrazevanje v svoje roke, na konc pa izpiti. Ker na daljavo ne bomo ocenjeval sonckov. En kokreten celoletni  izpit iz vsakega predmeta.

Jaz bi pa šole kr zaprla. Moji otroci so se lani dejansko več naučili. Ko so v šoli vcinoma napisjo v zvezek malo pogledata učbenik in je.

Na daljavo par stvari niso dobro razumeli in so pobrskali še kje drugje v kaki encikolpediji, slovarju, netu, tv, vprasli… Bom olj so se naucili uporabljat razlicne vire in povezovat  (npr. Zg.obdobja na vseh ravneh umetnost, klasicna zgodovina, književnost,…).

Celo matematika se je izboljsala ful, kr jih je skrbelo in so vec vadili. Pa so letos že 2 testa pisali brez problema super ocene pri matematiki sploh nadgrajevanje in ponavljanje od lani.

Bolj so dobili vpogled kako povezat informacije, kako jih umestiti v kontekst. Mislim, da od sedaj jim je jasno kako delat seminarske, raziskave. Kar je dobra podlaga tudi za študij. Ker ko gledš kakšne diplomske vidiš da je vecina študentov na ravni 7.r. os.

Če pa dremaš pred compjutrem pa res gre slabše.

yram, 14.11.2021 ob 09:17

Vem za kar nekaj ljudi, ki so bolni. Hb bolezen otrokom ne povzroca tezav, odrasli so pa druga zgodba. Nekatere fejst zdela. To da bi bili doma(pouk od doma) npr 1 mesec dokler se stanje vsaj malo umiri, ne bi bilo slabo. Sedet ucilnici vec ur z masko, odpirajo okna in jim piha tud ni nic dobrega. Zracit je pa treba, kljub testu npr v ponedeljek zjutraj je v torek lahko ze nekdo okuzen, vprasanje ce v sredo ze pokaze, lahko pokaze sele v petek. Kaj si naredil.? Nic

Daj ti paranoik izpiši svojo hčerko iz šole, pa jo imej zaprto doma. Aja ne, ne moreš. Noče.  Sine ti je tudi zbezljal stran? Hmmm, le zakaj?… Težka si ko cent, presrana zaradi covida, še bolj pa zaradi cepljenja. Pa daj no, pa ja nisi taka cagavka? A so to leta prostovoljne izolacije v gospodinjstvu naredile? A si že tak karakter, da si malo hipohonder? Ok, covid ni hec, daleč od tega. Samo spet ne moreš nehat živet in vse ustavit. Ne gre več.  Tudi šolanje na domu je samo zasilno in začasno. Trajno ne gre, za večino ne. Je cena previsoka. Torej gremo v smer čim varnejšega okolja v šoli. Tudi tako, da se odstranijo vsi, ki se nočejo testirati in nositi mask. Tako malo je pravzaprav treba, pa eni niti tega nočejo  narediti. Egoisticne riti so.

Pa v bistvu tudi ti gledaš samo na svojo rit. Ker nimaš moči nad hčero, naj oblast to naredi zate? Srečna ti zdaj, ko jo boš lahko imela pod svojim krilom. Druge pa le pusti na miru, ok?

Jaooo skeri presrana rit, zdrava si kot riba, nič ti ni, vse te moti. ??‍♀️

Zakaj maske ? Moj otrok in še marsikateri ne bo nosil maske.

V primeru prisiljevanja, kličem policijo in podam kazensko ovadbo.

Kaj ste ljudje takšni hlapci, da se pustite jebat dobesedno. Že zdavnaj je šlo vse predaleč.

Bilo za Mary.

Paranoik, 14.11.2021 ob 09:36

Daj ti paranoik izpiši svojo hčerko iz šole, pa jo imej zaprto doma. Aja ne, ne moreš. Noče.  Sine ti je tudi zbezljal stran? Hmmm, le zakaj?… Težka si ko cent, presrana zaradi covida, še bolj pa zaradi cepljenja. Pa daj no, pa ja nisi taka cagavka? A so to leta prostovoljne izolacije v gospodinjstvu naredile? A si že tak karakter, da si malo hipohonder? Ok, covid ni hec, daleč od tega. Samo spet ne moreš nehat živet in vse ustavit. Ne gre več.  Tudi šolanje na domu je samo zasilno in začasno. Trajno ne gre, za večino ne. Je cena previsoka. Torej gremo v smer čim varnejšega okolja v šoli. Tudi tako, da se odstranijo vsi, ki se nočejo testirati in nositi mask. Tako malo je pravzaprav treba, pa eni niti tega nočejo  narediti. Egoisticne riti so.

Pa v bistvu tudi ti gledaš samo na svojo rit. Ker nimaš moči nad hčero, naj oblast to naredi zate? Srečna ti zdaj, ko jo boš lahko imela pod svojim krilom. Druge pa le pusti na miru, ok?

Ves kaj jaz se ne grem vec s korono. Cepila se pa ne bom s poflmofl robo, ki drzi 3 mesce, tako slabo mi pa tud ne gre v zivljenju, da bi pristajala na shit zavit v roza masnico. Tako, da ne zaupam ne koroni in ne cepivom. Zaupam zdravi pameti, izogni se ce se le mores.

yram, 14.11.2021 ob 09:47

Ves kaj jaz se ne grem vec s korono. Cepila se pa ne bom s poflmofl robo, ki drzi 3 mesce, tako slabo mi pa tud ne gre v zivljenju, da bi pristajala na shit zavit v roza masnico. Tako, da ne zaupam ne koroni in ne cepivom. Zaupam zdravi pameti, izogni se ce se le mores.

Samo če se pa ne moreš. Hčerka godi vsak dan v šolo med sošolce, ki se ne testirajo. Saj to je bistvo problema. Ne moreš se čisto izolirati. Ti si sicer blizu hermita, samo ostalu člani pa ne. Torej kaj? Bolj malo je res v tvojih rokah, zato te pa tako panika daje. Ja, sux to be you, ker imaš čisto preveč časa za razmišljanje o tem in branje vseh mogočih bedarij. Odklopi se malo, beri knjige, pojdi v naravo in ne beri mona. To bo najboljše zdravilo.

Robi917, 14.11.2021 ob 09:41

Zakaj maske ? Moj otrok in še marsikateri ne bo nosil maske.

V primeru prisiljevanja, kličem policijo in podam kazensko ovadbo.

Kaj ste ljudje takšni hlapci, da se pustite jebat dobesedno. Že zdavnaj je šlo vse predaleč.

Maske morajo imeti, mi z maskami sicer nimamo tezav, samo cel pouk v maski pa tud ni zdravo, tud ce menjas masko…ze tako je suh, zatohel zrak po teh ucilnicah, pol pa se piha otrokom, da se bojo se prehladil, mi doma imamo cistilce in vlazilce zraka, smo samo trije na veliki kvadraturi. Tam v soli bog ve kdo je okuzen. Dost je samo eden.

Zato ker ste debili, 13.11.2021 ob 21:31

Ojhvnm, 13.11.2021 ob 21:26

Niustavno, 13.11.2021 ob 21:23

Ojhvnm, 13.11.2021 ob 21:21

Niustavno, 13.11.2021 ob 21:11

Naš bo šel v šolo, ne dovolim samotestiranja. Če bo v to prisiljen, sledi tožba.

In kaj bos tozila? Krsitev ustave? Zakona? Katerega? Smesna si in brez osnovnega pojma o pravnem sistemu. Kaksne neumnosti vam grejo po glavi, meni se res ze bruha, ko berem te idotizme. Najbolj butasti se najbolj glasni.

No ja, glede na to, da imam diplomo s pravne fakultete…

Vrni jo! Je ne zasluzis. Jo imam tudi jaz, pa se kaj drugega zraven. In veliko let prakse.

Tudi jaz, pa še kaj drugega zraven. In potem bodo debili, ki pustijo, da se izživljajo nad našimi ottoci govorili o neki pameti. Saj še osnove logičnega razmišljanja nimajo kaj šele kaj drugega.

Tipicen primer omejenega starse. Izzivljajo nad otroki? Kaj ste res tako prismojeni? S palcko ki gre v nos manj kot prst vasega soncka??!! Z masko za katero eni otroci niti ne vejo, da jo imajo? Problem ste samo in edino butasti starse, ki imajo ogromen ego in niti kancka druzbene zavesti in empatije. Vas bi streznilo samo to, da bi vam eden od bliznjih fajn zbolel in bi ostal brez respiratorja, ker ga zanj ne bo! Ce je za kaj ta epidemija dobra, je za to da pokaze inteligenco ljudi. Jaz sem ze mocno oklestila moj krog fb in drugih prijateljev in znancev. Enostavno ste se tisti, ki ste proti vsem ukrepom in proti cepljenju izkazali kot izjemno nerazgledani in sebicni ljudje, ne glede na izobrazbo.

poznam veliko ljudi, a niti enega pametnega anticepilca.

moji vsi. Pa jih ni malo.

Se pravi je služba pred zdravjem vašega otroka. Upam, da ste srečni v takem svetu!

Mislec111, 14.11.2021 ob 13:06

Se pravi je služba pred zdravjem vašega otroka. Upam, da ste srečni v takem svetu!

Točno to velja za ignorantske nasportnike testiranja. Ne sebe ne otrok ne testirate, pošiljate pa jih vse prehlajenem v šolo in še brez mask. Če vas ne bi prisilno testirali v službah (tisti, ki jih sploh imate), ne bi upoštevali nič. Naokoli pa bi hodili še naprej sm ponarejenimi potrdili. Še v bolnice. Ja, toliko vam je res pomembno zdravje!

Debil si, ti kar nekaj pišeš pa sploh ne veš kaj. V šolah sploh ni okužb, oz.so zelo najhne. Na naši šoli sta bila v karanteni do sedaj 2 razreda, pa še to sta kovid dobili polno cepljeni učiteljici, od otrok ni nihče zbolel. Kje vam ideja, da so otroci kužni in da smo starši krivi  da jih ne testiramo? Teste imamo in jih testiramo doma. Vsi zdravi. Nobenih povečanih okužb ni v šolah, zato so tudi ti ukrepi brrzvezni in idiotski. S tem nas starše samo pripravljajo na cepivo.

Svoje k svojim, 14.11.2021 ob 13:18

Točno to velja za ignorantske nasportnike testiranja. Ne sebe ne otrok ne testirate, pošiljate pa jih vse prehlajenem v šolo in še brez mask. Če vas ne bi prisilno testirali v službah (tisti, ki jih sploh imate), ne bi upoštevali nič. Naokoli pa bi hodili še naprej sm ponarejenimi potrdili. Še v bolnice. Ja, toliko vam je res pomembno zdravje!

Še enkrat, v šolah ni okužb, če kdo zboli so to polno cepljene učiteljice. Pri nas od 1-5 razreda še ni bilo karanten, nihče še ni bil +. In kaj smo zdaj starši krivi???? To, da so otroci zdravi??? Res vas ne razumem, kok morate biti zabiti v glavo, da nas obsojate, da pošiljamo bolane otroke v šole, okužb pa nobenih?????

Preklet debil, 14.11.2021 ob 13:33

Debil si, ti kar nekaj pišeš pa sploh ne veš kaj. V šolah sploh ni okužb, oz.so zelo najhne. Na naši šoli sta bila v karanteni do sedaj 2 razreda, pa še to sta kovid dobili polno cepljeni učiteljici, od otrok ni nihče zbolel. Kje vam ideja, da so otroci kužni in da smo starši krivi  da jih ne testiramo? Teste imamo in jih testiramo doma. Vsi zdravi. Nobenih povečanih okužb ni v šolah, zato so tudi ti ukrepi brrzvezni in idiotski. S tem nas starše samo pripravljajo na cepivo.

Da te ni sram, ko tako lažeš! Na naši šoli je bilo tik pred počitnicami 11 oddelkov hkrati v karanteni. Na šoli otrok sodelavke podobno – so po počitnicah odredili šolo na daljavo. V razredu mojega otroka je 14 otrok zbolelo, prinesla pa je virus sošolka. Seveda smo se tudi doma vsi nalezli. Pri ostalih je bilo podobno. Tako da ne s.erji! Ves ta čas se nismo okužili, zadnje časa pa vsi jemljejo ukrepe bolj tako za šalo. Kup otrok je brez mask, ker jim pacienti starši ne pustijo. Tudi učitelji so eni taki, zato pa je bila cela štala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close