Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko naj bi jih dala skoz 26-letnica?

Koliko naj bi jih dala skoz 26-letnica?

No, povejte vsevedne mone, koliko je po vaše primerna/povprečna številka spolnih partnerjev, ki naj bi jih dala čez ena 26 let stara ženska?

Discuss.

Neumno vprašanje, kot, da leta karkol povejo!!!

Če je pametna, ne več kot 3.

0-4

…Če je tako neumna, da sprašuje druge, NIČ!

To je res ena neumna floskula.Saj ne moremo vsi vse vedeti. nekaterim vse šole sveta ne pomagajo k zdravi pameti, drugi pa so lahko navadni delavci in imajo več modrosti kot ostali. Ljudje smo si različni in tako tudi funkcioniramo različno. Pomembni ste samo vi, razumem, da bi se to vprašanje spraševala oseba, ki razlišlja o sebi, če pa mi sprašujemo za druge, koliko bi jih nekdo moral imeti, pa nima nobene koristi. Statistika pri življenju ne pomaga kaj dosti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

jst sem jih od 16-18 enih 6……0d 18-27 imam stalnega partnerja,nikoli varala:))

0

Statistika samo škoduje, ker je velika laž…

Po moje: VSEENO

od 19 do 26 – vse, kar je bilo potrebno za najti tapravega
od 27 do 52 enega, samo vmes čisto na hitro enkrat še enega, tako za šport.

Kaj ti misliš, da po 52-tem več ne seksamo?

Trola.

Čim več, tem boljše! Sex je nekaj čudovitega in treba je raziskovati!

Kaj ti misliš, da po 52-tem več ne seksamo?

Trola.[/quote]

Si me pa s svojo omejenostjo spravila v smeh!!! Kam seže neumnost povprečne mone!!!

Pomeni, da sem stara 52, da seksam vsa ta leta z enim – s svojim možem – in da mislim vsaj do nadaljnega seksati samo z njim.

Rabiš še kakšen prevod?

v tvojem sporočilu ni nikjer poudarjeno, da govoriš o sebi
konec koncev je tudi tema zastavljena na splošno, ne pa za razlaganje osebne evidence

A se to tud normira zdej? Drugač pa naj bi jih imela toliko, kolikor ustreza NJEJ SAMI in ne toliko kot ZANJO meni, da bi bilo prav njena “prijateljica”, stara teta, soseda …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close