Koliko na mesec za hrano
Koliko zapravite na mesec za hrano? Mislim na nabavo v trgovini (moka, kruh, riž in ostala špeza) ter razne malice v službi, kosila (s kolegi ali družino) in podobno. S fantom sva sama pa zapraviva od 40 do 60 jurjev samo za hrano (res pa da so vmes raznorazna kosila in v naprej pripravljeni obroki, ki so definitivno dražji, kot če si kosilo skuhaš sam). Se vam zdi to veliko? Koliko potem šele nanese, če gre za 4-člansko družino (najbrž se sicer bolj splača kuhati za več ljudi in na tak način tudi nekoliko prišparaš pri raznih kosilih v menzi …)?
Skor se bolj splača najet gospodinjo pa njej dat 30k na mesec, da ti v dveh urah pripravi zdravo kosilo, pa še kako malico 🙂 Kot pa da tistih 30k zapraviš za hitro hrano. Ideja se mi sploh ne zdi slaba… Glede na to, da ti pomivanje, priprava kosila itd. vzame dve uri ko bi lahk kej pametnega naredu… Se pa mogoč res sliš, da moreš met mal večjo plačo, da si lahk privoščiš to, sam po mojem se pa ravno izenači.
veš kaj zdej te bom pa okurcal-.
tvoj problem če maš najemnino!!! sej za to daš ziohr pol od tega, mislim če nobeden od vaju nima svoje hiše ali stanovanja dosti žalostno!kako pa to mislita živet? cel življenje v najemu al kaj? bosta tok dnarja zmetala stran da bi si dve novi bajti za to nardilač.
ja je že tako kdor ima denar lahko razmetava za najemnino če ga ne bi imela potem, tudi v najemnem stanovanju ne bi živela.ne jamraj za te stroške ki jih imaš raje se zamislita nad sabo !
svetilnikk napisal:
> veš kaj zdej te bom pa okurcal-.
> tvoj problem če maš najemnino!!! sej za to daš ziohr pol od
> tega, mislim če nobeden od vaju nima svoje hiše ali stanovanja
> dosti žalostno!kako pa to mislita živet? cel življenje v najemu
> al kaj? bosta tok dnarja zmetala stran da bi si dve novi bajti
> za to nardilač.
> ja je že tako kdor ima denar lahko razmetava za najemnino če ga
> ne bi imela potem, tudi v najemnem stanovanju ne bi živela.ne
> jamraj za te stroške ki jih imaš raje se zamislita nad sabo !
Ti sigurno še pri očiju in mamici živiš, baterijca (glede na tvoje zrele izjave).
imam svojo hišo z bazenom to sem že enkrat napisal sicer te pa nič ne briga in zaradi mene se lahko v rit pokavsaš .in ko boš ti drobček tega sam naredil pri hiši kot sem jaz potem se boš KLICAL CESAR ALI PAPEŽ ALI JOSIB BROZ kar ti boljše zveni.Do takrat pa si eno razvajeno otroče ki se mogoče še usrat ne more dokler ni koga zdraven da ti rit obriše.
Ja svetilnikk važno je da imaš ti hišo, bazen, ženo, otroka, mogoče še psa in mačko! Pa kaj k.u.r.a.c to tebe briga, kdo daje za najemnino in kdo ne!?! Pa kaj imajo tukaj veze spolni organi pri tej temi!? Si mogoče eden izmed tistih, ki so morali fino v rit lesti, da so dobili nekaj več denarja, da so si ustvarili mini imperij? Ali pa si jo fajn nastavil – ritko mislim! Če bi bil nek visoki člen, bi imel delo z veliko bolj pomembnimi stvarmi npr; kakšno urejanje papirjev in načrtov, kot da tukaj zaničuješ ljudi, ki se borijo za normalen vsakdan in se s tem otresaš svojih manjvrednostnih kompleksov! Žal, tudi tu smo ljudje z malo manj denarja, kot ga imaš (mogoče) ti! Lep pozdrav pa brez jezikanja!
Svetilnikk, če imaš ti kaj v glavi, potem sem jaz Josi¨B¨ Broz Tito. Tole tvoje komentiranje, ne vem…. Ali bi imel toliko v hlačah da bi vse te komentarje ljudem povedal na štiri oči?! Prepričana sem, da nisi star več kot 16 let. Pa ti povem zakaj? Zato ker se ti tudi ne sanja kaj pomeni dandanašnji čas kupiti stanovanje, ki ne stane 200 tolarjev, tako kot lizika ki jo ti kupiš v vaši vaški ¨štacuni¨.
Forum je zaprt za komentiranje.