Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko moških

koliko moških

Pozdravljena, prijateljica..:)))

Jap, dobro si napisala.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

o srce, pa di si ti meni 😉

Pa tu, bil sem dva tedna na morju vmes, od prejsnjega ponedeljka pa spet doma..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

jaz pa mislim da si ti moški :)) in če pri let letih nisi nič še probal oooooooooooooooo majka božja…….

se poznava?

Poljub je kralj dotikov

Razlika med njimi in tabo je samo v tem, da tebe noben pravi dedec ne bo resno jemal.

PS
Govorim iz lastne prakse!

me bo pa nepravi

mislim, da nič ne zamujam, če so vsi “pravi dedci” tebi podobni

Očitno sem med bolj svobodomiselnimi puncami…ampak se strinjam, da je bistvo v kvaliteti in ne v kvantiteti, pa seveda s kondomom. Tiste pa, ki z velikimi črkami kričite o usodi slovenskega naroda katerega poguba so razne lahkožive kurbe, verjetno ste precej seksualno zavrte ženske…po logiki če jaz ne uživam v seksu zakaj bi kdo drug. Zdaj mi je jasno zakaj se na tem forumu non stop ponavljajo ena in ista vprašanja o seksu, ker nekateri premorejo (pa še to s težavo in ultra anonimno) pogum le za čvekanje o posteljnih aktivnostih.

bravo , bravo…..
pa še nick zamenjajo…………..

Tako je. Zato je nesmiselno razgljabljati, ali so ženske izkoristile priložnosti, ali ne. Povprečna ženska, si brez najmanjšega problema, sama ustvari priložnost vsak dan. Vedno se najde nekdo, ki jo bo…

Teorija, ki se podre kot hišica iz kart.

Lepota (čeprav je relativna) nima nič s št. spolnih partnerjev. Poglej okoli sebe, ko greš ven. Lahko je ženska kakršnakoli, če se bo zrihtala in malo lepše gledala okoli sebe, bo dobila f.u.k in se ji ne bo treba kaj posebej potrudit.

jaz pri 29-tih, sem jih že prenehala šteti, pa se tega niti slučajno ne sramujem, le zakaj bi se………………..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close