koliko moških
še enkrat rečem ali pa stokrat, če bo treba: NAROD S TAKIMI RAZVRATNEŽI, RAZVRATNICAMI IN NADUTIMI BAHAČICAMI NIMA BODOČNOSTI IN JE TUDI NE ZASLUŽI. ČE SE NE MORETE HVALITI S KOM DRUGIM, SE TUDI S FUKAŠKIMI DEJANJI NI TREBA !!!
VAŠE FUKANJE JE VAŠA PRIVATNA STVAR IN ZATO NI TREBA IZRABLJATI “MED OVER NET”.
Vem za eno, ko se je včasih devala dol za denar, pa je en precej uspešen tip pustil ženo in otroke, in se je poročil z njo. Na vprašanje, kolk tipov je mela, je odgovoril: pri 1000 sem nehala štet… To je za mene k… Pa še en tolk zarad tega, kar je počela, ampak da je šla uničit enmu zakon… Tip pa itak isti prasec. Al ap tiste, k se zanalaš igrajo s čustvi drugih.
Do 19 leta okol 15, sedaj sem pa 5 let z enmu. Pa prej nikoli nisem bla s tipom sam zarad sexa. Pri vsakem so bla drugačna čustva (zaljubljenost, neskončna privlačnost…) Veliko jih je bilo iz tujine.
Številka je res velika, samo jaz vem, kako je bilo pri vsakem, zato mi ne bo noben govoril, da sem kurba. Zame so kurbe tiste, ki dajo za denar, prasice pa tiste, ki ločijo družine, speljejo tipa prijateljici…
lp
Forum je zaprt za komentiranje.