Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko moških

koliko moških

…km so kilometri,res sm glupo napisala…sorry

3 stara 26

BRAVO! KURBE SO NAJVEČJI HEROJI. DEDCI, KI PA JIM PLAČUJEJO PA SO NAJVEČJE BUDALE. NAROD S TAKIMI RAZVRATNEŽI, RAZVRATNICAMI IN NADUTIMI BAHAČICAMI NIMA BODOČNOSTI IN JE TUDI NE ZASLUŽI. ČE SE NE MORETE HVALITI S KOM DRUGIM, SE TUDI S FUKAŠKIMI DEJANJI NI TREBA !!!

ti pa, hahacica prvo vse poste preber pol pa pluvej………..

Dragi linko!

Kurba je tista, ki se ji plača, če tega še nisi vedel. Zahojenc!!!!!!!

Dejansko se človek (moški) lahko ob vsem tem zamisli ko si naslednjič umisli žensko. Kaj bi počel z žensko za katero si številka 38 in samo prehod na 39?

Večina jih je zrelih za Rugla. Če katero zanima imam njegov naslov.

še enkrat rečem ali pa stokrat, če bo treba: NAROD S TAKIMI RAZVRATNEŽI, RAZVRATNICAMI IN NADUTIMI BAHAČICAMI NIMA BODOČNOSTI IN JE TUDI NE ZASLUŽI. ČE SE NE MORETE HVALITI S KOM DRUGIM, SE TUDI S FUKAŠKIMI DEJANJI NI TREBA !!!
VAŠE FUKANJE JE VAŠA PRIVATNA STVAR IN ZATO NI TREBA IZRABLJATI “MED OVER NET”.

Potem pa dedcem nastavi ti in nič ne računaj,pa bo zastonj.Te bodo obdelali,uff.

Vem za eno, ko se je včasih devala dol za denar, pa je en precej uspešen tip pustil ženo in otroke, in se je poročil z njo. Na vprašanje, kolk tipov je mela, je odgovoril: pri 1000 sem nehala štet… To je za mene k… Pa še en tolk zarad tega, kar je počela, ampak da je šla uničit enmu zakon… Tip pa itak isti prasec. Al ap tiste, k se zanalaš igrajo s čustvi drugih.

K spovedi bo treba ali pa bo v spričevalu neprimerno vedenje.Jaz bi te kar…po…

Do 19 leta okol 15, sedaj sem pa 5 let z enmu. Pa prej nikoli nisem bla s tipom sam zarad sexa. Pri vsakem so bla drugačna čustva (zaljubljenost, neskončna privlačnost…) Veliko jih je bilo iz tujine.
Številka je res velika, samo jaz vem, kako je bilo pri vsakem, zato mi ne bo noben govoril, da sem kurba. Zame so kurbe tiste, ki dajo za denar, prasice pa tiste, ki ločijo družine, speljejo tipa prijateljici…

lp

Muha gre na drek,človek je res zakompleksano bitje.

Ko berem tole, vas 3/4 ne upošteva bistva vprašanja: s kolikimi ste spale?? Res je veliko, če naštejete vse tipčke, a kar nekaj vas našteva, da z nekaterimi sploh spale niste…….

Inge

Bilo jih je veliko:Safet,Mehmed,Neđipi,Crni,Ljubiša,Željko,Mićo,Hamdija,pa Cane,Stanko,Alexa,Oliver,Andei,Rajko in še nekajjih je bilo sladkorčkov.Ni mi žal.

Stara sem 24 in ostajam že leto in pol pri dvajsetemu….Za nobenega mi ni žal, ker sem z vsemi sama hotela it in z vsakim sem se imela fajn….Bili so takšni in drugačni…..

Alma pust ti Željjjjkota pa Alexu pr mir :)))))

e alma,,ker ljubisa majke ti

Groza

človek se zamisli ,

visoka promiskuiteta , upam da uporabljate zaščito, če jo ne je 3/4 Slo okužene z bolj ali manj nevarnimi spolno, prenosljivimi boleznimi !

Bljek !!!!!!!

Zakaj pa ne bi bilo mogoče?
A zaradi 365-ih dni v letu?

Totalno bedasto vprašanje!

lep dan!

S 5, stara 27 let. Noben ni bil “čez noč”.

Če smo že pri številkah, jaz pa res ne vem ker sem nehala štet, ne zdi se mi smiselno delat tistih črtic.

ojej, ojej, ojej, kar groza me je.
Meni je 50 let, pa sta bila do sedaj samo dva……
Ali je z menoj kaj narobe?

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Pa zakaj,tako sta dobra in cotkana,kaj se buniš?

Pozdravljena stephanie
Nič ni narobe s teboj, kaj bi pa bilo,smo pač take kot smo,sem namreč v podobnem položaju kot ti,samo je moja št.5 ,imam podobne misli kot in ti
pozdrav

Ja res,sexs s kr enimi je pomembnejši od ljubezni.Dejmo se zdej fukarit naokrog začet,da boš ti zadovolna!Mogoče pa eni začutimo ker je pravi brez,da bi dale cel bataljon čez.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close