Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko moških

koliko moških

joj ženske noooo…..pri 37 letih pa res ne morete sexati samo z dvemi tipi…hako no ste nune al kaj?Ne rečem da jih mora biti 30 ampak nekaj je pa treba v življenju probati
🙂

Poljub je kralj dotikov

Moj sedajšnji je 3, stara pa sem 21.

Bravo, tarantela!!!!!

Stara 22, zdaj je na vrsti 9, in upam, da bo pri tem ostalo…

men se ne da štet…

no in kaj naj pol nardim? tle gor se sam hvalte, nasveta pa nobenga.

ČE SO ŠTEVILKE RESNIČNE, STE SKORAJ VSE BABE SAME VELIKE KURBE. Z ZAMERO ALI BREZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej linko!

danes pač ni več “v modi”, da se pri 18 poročiš. pa tudi, ko je bilo, dvomim, da so bili vsi zvesti eden drugemu. zdaj se o tem bolj javno govori. po drugi strani pa – kaj ste pa potem tipi, ki kao nabirate “trofeje”
mogoče seksualni heroji????

Ampak ene tukaj bi pa lahko bile proffesionalke :))

tiste k ste mele 5+ koliko bi računale danes?

*** Enega in z njim skupaj več kot pet let; stara 23 let.
Tudi jaz sem bila njegova prva in upam, da tudi zadnja.

Pa lep dan vsem!!!

tri, stara 30

Linko nene delat (kolk žensk si pa imel ti?), da si z drugega planeta, vsi smo krvavi pod kožo, vsi smo ljudje, sploh pa marsikateri se zgodi, da jo kak prasec izkositi ali pa pusti, in je že ena črtica več, pa po mojem, kolikor vidim dogajanje okrog sebe pa sploh mlajše punce, je ženksa, ki ima 5 tipov že prava nuna… Dej, niso več tisti časi, ko so se zgodaj poročali in so seksali šele po poroki, pa še to takrat ko so otroke delali. Pa po mojem so redke take, ki so jih imele pod 5, tiste si sploh en upajo napisat…

drage moje sodeč po odzivu na temu “koliko”,vidim da je to zelo,zelo aktualna tema,pa čeprav ne verjemem,da ste vse baš iskrene,morda malo pretiravate,morda pa ne,nisem mislila odgovoriti na to temo,toda,,da se ne upamo o tem (nekatere)pisati zato,ker smo pod 5,morda drži,saj jaz se počutim tako,nimam kaj dodati,se pravi sem pod številko oz.pri št.5

xtrm sodi samo po svojih neizživetih fantazijah !!!! samo hvališ se, v upanju, da boš doživela orgazem !!!

Ja kakor kateri paše, ni pa nobena čudna stvar da pri tridesetih ostaneš pri številki dve ali pet; morda še pohvalno. Nekateri moški pravijo “zakaj jo pa imaš”, vendar jaz pravim da ženska vedno “kratko” potegne, če velikim daš si kurba, če pa ne si pa prasica. Kakor keri paše. Stara sem 29 in magična številka je enajst vendar nikoli ne reci nikoli več ali pa v našem primeru nikoli ne reci “ta bo moj zadnji”!

Pošlji oblikovano (03-08-04 09:30)

Eno vprašanje. Kako je lahko imela lahko v povprečju ženska pri 30 letih povprečno 5 moških, moških pri enaki starosti pa v povprečju 7 žensk? Nekaj podobnega pravi tudi statistika. S kom so seksali ti moški?

S TURISTKAMI ?
S TISTIMI, KI NISO BLE ANKETIRANE…….

AkesKo odgovor na tvoje vprašanje je pa lahko po moje čist logičen! Saj tud ženske znamo poskrbet druga za drugo! A ne? Jap, tak je pač današnji svet, ko moški omagate, so pač na vrsti pripadnice nežnejšega spola!!

…na statistiko se pa res lahko zaneses AkesKo……..

Ne vem zakaj vedno začnete udrihati po drugače mislečih, drugače živečih, drugače…. Odgovorila sem na preprosto zastavljeno vprašanje koliko moških sem imela do sedaj. Kje je meja? Ne vem. Zakaj toliko? Ne vem. Res je, da sem bila le trikrat do sedaj v ‘resni’ zvezi se pravi leto ali več v razmerju. Drugače sem bila večinoma samska obdana s kupom prijateljev obeh spolov. Nikomur nisem nič dolžna edino sebi. ‘Dajati se dol’ ni noben bau bau, je pa res, da je meni merilo za ‘dol dat’ tudi orala in ne zgolj spolni odnos. Če je kriterij spolni odnos, sem pa pri številki 13. Evo.
Nimam se za k****, ker nisem nikogar prizadela. Če je bil kdaj kdo prizadet, sem bila jaz in še za to prevzamem polno odgovornost.
Konec debate, zunaj je sonček, moj lumpek se je zbudil in greva naokoli.
Čao!

Linko, moje fantazije niso neizživete, brez skrbi… pa tud hvalim se ne, ker se mi ni treba. Ti pa verjetno sam “rokomet” igraš a ne? :))))) Itak…

Jah se ne spomnim okrog 45, zdaj pa že 7 let eden in zadnji.

sem že obupala. nasveta očitno ne bom dobila.

sex brez ljubezni zame ne obstaja. ne sam v nogah, tudi v glavi mora kaj bit. na cesti se ne obrnem za nobenim, prav tako v kafičih in podobno, ker mi izgled sam po sebi ne pove nič o človeku.

meni je tudi važno kaj kdo dela, kako razmišlja, kako skrbi za osebno higieno, kaj bere, kaj ga veseli, splošna razgledanost,…

to o razgledanosti; evo en primer.
me povabi tip v opero. fino fajn. še nisem nikoli bila. enkrat bo treba it. zakaj pa ne, si mislim. tip je izobražen, simpatičen, ne kadi, ne preklinja. O.K.? kaj pa za eno opero, ga vprašam? VIATA, reče pametno on. hmm, te pa ne poznam. ja, saj je jaz tudi ne. ne, ne, mu odgovorim, jaz pač nekaj o klasični glasbi vem, in te res ne poznam. pa se dogovoriva in mi prinese pokazat reklamo, ki vabi na operni dogodek. in ugotovim, da gre za TRAVIATO, vendar je bil letak prepognjen in je prečital le viata, in se mu pri tem ni zdelo nič čudnega!!!

temu ni bilo več pomoči.

stara 23 let in z dvema sem se imela lepo…
Starejše gospe pa so mi dale izjave, da jim je žal da v mladosti niso malo več po svetu pogledale in še kaj preizkusile preden so s ta prvim v zakon skočile. Starejši gospodje pa so dali izjavo, zakaj se punce “šparamo” saj se nič ne “znuca”. No take pametne ideje delijo mladim puncam med počitniškim delom 🙂

pipa, a jih znaš naštet po imenu?

in kaj si sploh iskala? res me zanima kaj tistih 45 ni imelo, ima pa 46?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close