koliko moških
Pred mojim s katerim greva v 5 leto jih je bilo … hmmmm… sem nekoč že štela in sem se kar zgrozila. Se jih je nabralo tam okoli 25 pa sploh se mi ne zdi, da bi seksala vsepovprek. Je pa res, da jih imam malce čez trideset. Sem se tudi že spraševala, če bi s kom še ponovila in od vseh sta mi v dobrem spominu ostala dva. Vendar kot sem rekla sem srečna in zadovoljna s sedanjim partnerjem s katerim imam tudi prečudovito dete.
Uaaa vsak mesec drugega, pa v treh letih 36 da ni velik?????
To zame sploh ni hvaljenje, sicer pa katera jih je mela nad 20 (po mojem je takih žensk ful velik, okol 60%… pač živimo v taki dobi)) je tud sploh ne obtožujem, pač še ni naletetla na rpavega. Ene majo pač srečo, pa je že rvi tist ta pravi, pr men že ne… Sam vsekakor pod deset :))) Pa nad pet 🙂
Stara 26 let in mož je peti.
Naj jst takole vprašam. Koliko je “normalno” da jih ženska ima? Da nima slovesa “kurbice”?
Meni se zdi da če jih je bilo tam nekje do deset in niso bili to za eno noč da pol je to normalno. Ker mojemu možu se zdi da sem jih imela ful veliko če je on peti.
Zraven jih pa pozna malo morje, ki majo vsak vikend drugega ali pa kar več na vikend. Veljajo za žene ena merila za vse ostale pa spet druga?
Merila so, kot si jih postaviš. Pri meni je številka med 5 in 10 (stara sem pa 38). Ampak pomembneje od številke se mi zdijo okoliščine, v kakšnih sem bila s kom. Če se z nekom (dalj časa) družiš, sta si naklonjena, sta si privlačna, ti dosti pomeni, ja za takega mi ni žal – pa tudi če je potem iz nekega razloga šlo razmerje (ali pa samo njegovi začetki) narazen. Pač poskušaš najti pravega. Če bi jaz v prvo našla pravega, bi pri tistem tudi ostala in se ne bi sekirala, ker bi bila moja številka 1.
Sicer pa po nedavno objavljenih rezultatih neke slovenske raziskave (če se bom spomnila, kje sem to prebrala, bom napisala) sem jaz s svojo številko v zgornji manjšini. Po tisti anketi je velika večina žensk imela manj kot 4 partnerje.
Stara sem 33, moj mož je tapeti moški v mojem življenju in si upam trditi, da zadnji….Zakaj? Zato, ker sva drug drugemu izziv, ker znava poskrbeti za tisti preskok iskric tudi sedaj, ko je tista slepa in nora zaljubljenost že “odrasla” in so tu otroci in vse, kar spada zraven…..In ko najdeš sorodno dušo na mnogih področjih, je to to, in si preprosto lahko rečeš “….in našel se je, ki mi je kos!”
Pa še nekaj: v samskem stanu bi jih lahko imela kolikor bi hotela, jih menjala, kolikor bi hotela, pa jih nisem iz preprostega razloga – ker se cenim in ker se imam rada in ker nikoli nisem želela moškega prizadeti, tudi zato ker oni mene niso!
In nisem tak tip ženske, ki bi si s tem, ko bi spala z več kot npr. 5-timi moškimi, nekaj potrjevala..In kot vidim, št. 5 danes sploh ni magična meja…..Včasih pa se mi je to zdelo ogrooomno…..:-))))
lp,
Vena
Forum je zaprt za komentiranje.