Koliko mi pripada
Sem iskala na netu in najdla, da če oseba dela 5 dni na teden ji pripada 20 dni dopusta, če pa dela 6 dni tedensko ji pripada pa 24 dni dopusta. Mene pa zanima, sem za določen čas – zaposlena 5 mesecev, delam mesec in pol delodajalec mi dopusta predčasno ne dovoli koristiti. Glede na to, da delam 6 dni v tednu po manj ur, dosegla bi več, kot 40 ur na teden – koliko dopusta mi bi pripadalo 20, ali 24?
Ko delodjalec odmeri dopust ga odmeri glede na vse znane okoliščine v trenutko izdaje obvetila o odmeri. Če imate 6 dnevni delovnik vam pripada najmanj 24 dni dopusta, plus za otroka, plus za delovno dobo, če delodajalec te kriterije in še kakšne druge upošteva. Odmeri vam torej dopust za čas ko boste pri njem, koristite pa ga lahko vsak mesec sorazmerno, če vam noče it toliko na roke, da bi ga lahko že prej v kosu.
Hvala za vaše odgovore only me. Rada bi tudi vedela:
A nebi mogla jaz dobiti odločbo o dopustu, koliko mi bo pripadal, namreč že delam 3 teden in nič še nisem dobila, samo v pogodbi mi piše, da mi pripada letni dopust po določilih kolektivne pogodbe in to je tudi vse in jaz se na to žal ne razumem in ne vem pri čem sem.
Naj bi dobila na mesec 1,5 dan, kljub temu, da delam 6 dni v tednu.
Kdaj pa dobim dopust za otroka in delovno dobo, že na začetku dela oz prvi mesec, ga lahko že koristim ta mesec?
Kot sem jaz delodajalca razumela mi pripada tudi za otroka in za delovno dobo, nič konkretnega mi pa ni rekel, kdaj ga dobim na razpolago, le da ga lahko koristim po 6. mececih – sprejeta sem pa za manj – kako to poteka, prosim Vas za nasvete.
Kaj se zgodi, če ga res lahko koristim po 6. mesecih in pogodbo mi ne podaljšajo? Mi izplačajo dopust?
Delodajalec o odmeri dopusta delavce obvesti z obvestilom, najkasneje do konec marca v tekočem letu. Če se zaposli kasneje, pa se delavcu da obvestilo ob nastopu službe. Včasih so kadrovske službe malce bolj počasne, pa jih je treba 5x prositi…..kar dajte, obvestilo morate dobiti, da boste vedela koliko dopusta imate in koliko ga lahko koristite.
Kot sem že zgoraj rekla, dopust za otroka in delovno dobo “dobite” na začetku, takrat ko se vam odmerijo tisti 4 zakonski tedni (na letni ravni). Dopust pa lahko prvih 6 mesecev koristite sorazmerno. Torej, če imate 4 tedne, torej 24 dni, plus 1 dan za otroka , plus 2 dni za delovno dobo je to skupaj 27 dni, koristite pa lahko prvih 6 mesecev vsak mesec eno dvanajstino, potem pa po želji ob odobritvi delodajalca. To je primer na letni ravni.
Če po 6 mesecih ne boste pokoristili dopusta vam propade. “Odškodnina” gre le ob odpovedi delovnega razmerja.
Katera kolektivna pogodba pa za vas velja?
Jaz ne vem, kaj mislite s to kolektivno pogodbo. Jaz sem sprejeta, kot sem omenila za določen čas ”začasno povečan obseg dela”…
Kolektivna pogodba mi piše noter: za dejavnost zdravstva in socialnega varstva.
Če dobim dopust za otroka in delovno dobo na začetku, zakaj mi potem delodajalec ne dovoli ga koristiti? Ali mi res to lahko prepove?
Vem, da mi lahko prepove koristiti dopust, ki ga dobivam vsak mesec okoli 2 dni in ga lahko le po zaključku meseca koristim tisti 2 dni, ki jih dobim sproti.
Jaz sem tudi si plačevala delovno dobo noter, nisem pa bila prijavljena na zavodu za zaposlovanje, ali za to delovno dobo, ki je plačana cca več kot 5 let, ali dobim tudi 1 dan dopusta, se to šteje, ali ne?
Žal mi je, ker sem tečna z vprašanji, ampak zanima me vse to, ker mi delodajalec prepoveduje iti na dopust, zdaj če bi dobila že na začetku za delovno in otroka + 2 dni na mesec bi ga imela dovolj.
Delodajalec na začetku zgolj odmeri višino dopusta (glede na del. dobo, št. otrok, posebne socialne razmere, glede na….) po vseh kriterijih, za koriščenje pa se morata vedno dogovoriti oziroma vam mora odobriti. Če delovni proces ne omogoča izostanka vam ga pač ne bo odobril Vsekakor pa vam mora omogočit kosiščenje dopusta v času trajanja delovnega razmerja.
Kot delovna doba se šteje samo doba, ko ste zaposleni na podlagi pogodbe o zaposlitvi.
Problem je ta, da je meni rekel delodajalec, da ga ne bom imela dopusta dovolj, ampak po vseh pravilih bi ga imela, še 1 dan čez, če takoj oz ta mesec dobim dopust za delovno dobo pa otroka in ga lahko takoj koristim. Rekel mi je, da mi pripada 2 dni na dan in,da dopust za otroka in delovno dobo lahko koristim šele po 6 mesecih, takrat mi pa pogodba že zdavnaj poteče, ali pa želi, da mi propade dopust.
1 dan dobim za otroka, 2 dni za delovno dobo, 2 dni mi pripada konec meseca in še 3 dni mi pripada iz prejšnje službe – prenos.
Jaz ga rabim pa 7 dni, torej 1 dan več. Mogoče mi tudi zato ni dal odločbe, da ne bom na jasnem pri čem sem…,da bi bila kakšna sila z delom jo pa ni, saj hodijo vsi zdaj na dopuste tudi po 3 tedne, izgleda, da se samo norca dela z menoj. Če ne dobim ta teden odločbe o dopustu pač bom sitnarila na kadrovsko.
Sem poklicala na kadrovsko in so mi rekli:
Dobim 12 dni dopusta + 2 dni za delovno dobo, en dan za otroka in 3 dni iz prejšnje službe, vsega skupaj 18 dni in na mesec dobim 1/12 oz 3 dni.
Zanima me, kdaj dobim te 3 dni na začetku meseca, ali konec meseca, torej za mesec julij, ga dobim šele 01.08?
Ker iz principa me delodajalec ne pusti na dopust, češ, da ga nimam dovolj, me zanima še nekaj:
Po preteku pogodbe, če mi ne podaljšajo, ali lahko zahtevam, da naj mi teh 18 dni izplačajo? Če jim ni nujno izplačat, ali mi dopust, kar propade, če ga ne porabim?
Kot sem razumela, da 1/12 dopusta dobim, ko mesec gre mimo, torej za mesec julij dobim tistih tri dni 01.08? Je to res?
Kaj se pa zgodi, če jim ni dolžnost izplačat dopusta, z dopustom, tistih tri dni, ki bi jih dobila po preteku pogodbe, če mi ne podaljšajo pogodbe?
Torej, še enkrat, VES dopust dobite na začetku, ko sklenete pogodbo o zaposlitvi, le KORISTITE ga lahko v sorazmernem delu po mesecih. Vsak mesec 3 dni. Julijski sorazmerni del v juliju, avgustovski v avgustu, v nasprotnem primeru bi dopsuta od zadnjega meseca ne uspeli pokoristiti, saj bi vam delovno razmerje prej izteklo.
Delodajalec vam mora vsakič sproti ODOBRITI izrabo dopusta, glede na potrebe delovnega procesa. Če delovni proces ne dopušča. da greste v avgustu za en teden na morje, vam pač ne bo odobril, tudi če imate 40 dni na razpolago za koristit. Delodajalec vam je DOLŽAN zagotoviti koriščenje ENEGA dne dopusta na dan ko si ga sami izberete, vse ostalo je po dogovoru.
Do izplačila neizkoriščenega dopusta lahko pride le v primeru odpovedi delovnega razmerja, vam pa po izteku pogodbe za določen čas delovno razmerje ne bo odpovedano, ampak bo prenehalo z datumom, ki ga imate v pogodbi.
Kar se tiče dela v podjetju – ni sile in se ne mudi, tu se gre le za njegov princip, saj sem slišala, da se rad dela norca z ljudmi in, če le more, človeka zaj…., torej potem ga jaz avgusta imam 6 dni, ne pa, da ga nimam, kot mi je rekel delodajalec. Najlepša hvala za nasvete, res lepo, da se lahko na nekoga tu obrnemo, ki se razume na ta pravila.
Forum je zaprt za komentiranje.