Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko krat na teden…..sex

Koliko krat na teden…..sex

Mene pa zanima , kolikokrat pa vi na teden …….
Samo za ženske ………………..pa tud kakega moškega…..

Kaj pa te briga!
Sam povej!

tam na srednjih letih (x-forum)……poznam ninfomanko , pri 25 letih , nima dovolj ,tako da še dodatno uporablja krtačo za žlajfat . Zadnjič ,ko je bila v sex shoopu je mislila da je tisto na polici rdeč vibrator , daji je morala prodajalka na silo prodat GASILSKI APARAT.

Ja naj ma veselje..pa kaj..tud take obstajajo.Mas pa res dobro mrezo podatkov razpelano.

Vsak ,dan ,če je slika in ton v hiši !

Krasno potem ne bomo izumrli..

Ej, štrumpamntl, tebe pa res srbi, a?!?

Mica

Sej nč hudga, če te al pa ne. Brez zamere!

Mica

Jaz…….. hm ………… ne štejem, štejem, kolikokrat na dan!!!!! Ha, ha!
Šalo na stran! To je tema, kateri se je potrebno posvetiti z vsem svojim bitjem. To je opravilo, ki je hudo prijetno in ……… in ………. oh ……… Štrumpi, zdaj si pa naredil hudiča, ker bi se kar ta moment nekam zalezla ……… in ………… štela!!!!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

A skrbi….??
zelo , nisem več tisti mulc , ma …….sem kar brez besed ……se pa …rad nasmejem,ko pomislim kako me je bolelo ,kako sem ga moral previdno dajati v njegovo ležišče . ta moja baraba je bil tako delaven , da je znal včasih bit ves hrastav , in revež ni znal k seb priti tudi po več dni .
a danes , sem pa povedal na vrhu
ahhahaahah

Jej, Štumpi, kakšno časovno obdobje si si izbral…. Moral bi reči na dan… :)) Ej, ko bi…sedajle….jej, jej…..kar….. ma dej no, ko paše še pa še…ko se odprejo rajske duri…. ko se nakuri…. ups…. ko zapaše v glavnem :))

Jejhata ja…. lep dan… ufff bo vroče :))

Jani

Ne ,mal sem sem ukradel to idejo iz (X foruma), ker imajo taka vprašanja
ali pa : trarvca , ZDA- politiko ,itd….pa sem jim dodal še jaz primerno vprašanje z čevljem . Če bi se podpisal z drugim nikom , bi se to tako na veliko raspisalo , da……
Toliko so pametni , in ta jim zna tudi celo škodit …
Ogabno , brrgggggggggrrrrrrrrrrbb

Dragi moj Stumpi !
Ko konec tedna potegnem crto pod mojim seksualnim zivljenjem , najveckrat ugotovim , da so me kar nekajkrat nategnili cisto brez moje privolitve in sodelovanja !
To me navadno razjezi , ker sicer sem se kar dostopna gospa srednjih let , samo vedeti je treba , kako z mano ;))

lp a.

HAHAHAHAAHAHA….. kako praviš ,čisto brez tvoje privolitve …….
hahahaha ……. se je samo malo od zadaj pričvrstil hahaahahah

Tako , ja . Ampak ne z lepimi mislimi , tako , da bi bilo tudi meni fajn.
Na tak nacin mi pa res ni vsec !

lp a.

No , moraš pa priznati , da si ga potolažila da ni šel iskat pomoč k sosedi !!??
hahahaha

Ne vem , zakaj , ampak si res najveckrat izbere mene ?!

Ej , ma jaz tebi zelim drugacen seks – tak dober , obojestranski !
lp a.

A je to ponudba in povpraševanje – hahahhaahha……..??

caki a se ti ponujas..al povprasujes!
hihihi cmokec*+*

oboje………..hihihihiehheehehhahaahahOOOOOHHH

pOL PA NIKAR CAKAT..SE DONS..SRECKO KUP..MOGOC KEJ ZADANES!!!
hIHIHI EHH TI MOJ STRUMP!

a misliš ? v tem grmu tiči zajec- NASPIDIRAN ahahahaha

temo si mi ukradu:(

Kaj pa hoc….

tole ni forum mlada leta..kr tam bod..

Povprečje 7x na teden.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close