Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Koliko km od Barbarige do Slovenije

Koliko km od Barbarige do Slovenije

Koliko je približno km od Barbarige do Slovenije oziroma do prvega večjega kraja. Oziroma, da bolje postavim vprašanje, koliko časa traja vožnja, če NI gužve (septembra) in kakšna je nasplošno cesta?

Od Barbarige do Murske Sobota je 605 km, do Ljubljane pa 429 km.

Čez Buzet imaš hitro kakšno urco do Barbarige. Odvisno iz katerega konca Slovenije si. Če si iz Lj imaš 2 urci, če se ne ustavljaš velikokrat. Hitro si v Puli oz. Barbarigi. Cesta je ok.

Grem iz Ljubljane, recimo čez Buzet, če je to najbližji mejni prehod. Zraven Buzeta je najbližje do Kopra?
To me zanima. Ker sem noseča, rok novembra, in se še odločamo, ali naj si sploh upamo na morje. V Barbarigi imamo eno ugodno varianto od kolega. Še nikoli nismo bili tako blizu, letos bi šli pa ravno zato, ker imamo še enega otroka in naj ima vsaj on malo od morja.
Hvala za odgovore.

viamichelin.com bo povedal vse

lp

Če še nikoli niste bili tako blizu je tudi Barbariga ok. Le streljaj od Pule, do tja imaš pa iz Ljubljane tri urce, pa skoraj ni važno, katero pot pihneš.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Če ni gužve, ste v dobri uri na meji.
Črni kal – Lupoglav je malo ovinkasta, ampak ni panike, se da brez problema vozit 90, Lupoglav – Vodnjan ali pa Bale pa imate Ipsilon. Potem pa še dobrih 10 km navadne ceste.
Po kilometrih je prek Kopra sicer malo bližje (baje), je pa vsaj v sezoni gužva na meji.

Drugače pa imaš v Puli bolnico, če bi slučajno kaj rabila. Ravno ta vikend je bila tam ena soseda, dober mesec pred rokom, ker je omedlela na plaži. Bila takoj na vrsti (kao nosečnice imajo prednost), naredili kompleten pregled, še priklopili, če je z plodom vse OK … zadostovala je konvencijska kartica.

Uživajte!

mi potrebujemo iz maribora 3,5 do 4 ure. Gremo vedno do kopra, nato pa preko meje v dragonji ali sečovlju. zaradi nosečnosti (sploh če slabše prenašaš vožnjo) predlagam vožnjo preko Lucije in sečovelj. Tadruga iz kopra je precej ovinkasta in veliko po hribu navzgor in navzdol. cesta pa je vredu.

kar se tiče plaže en predlog, ker imate malega otroka: peljite se z avtomobilom po cesti ki vodi k plaži (mimo marketa) pa kar dalje po tej cesti do konca enega zaliva. v tistem zalivu je voda zelo nizka, precej peska v vodi ter voda visoka nekje do 50 cm, tako da ste lahko kar varni kar se tiče otroka, pa tudi voda se veliko bolj zagreje kot drugje

pula pa je tudi zelo blizu, tam pa sta kar dve bolnici

Hvala. Mislim, da bomo kar šli:)

Kako je enaA nameril/a 429 km do Barbarige iz Ljubljane??
Meni pride vedno 236, pa naj grem čez Dragonjo ali Sočergo. V vsakem primeru pa predlagam, da proti koncu istrskega Ypsilona greste proti Kanfanarju (in ne proti Puli) in potem za Balami zavijete desno proti Barbarigi.
Lepe počitnice!

New Report

Close