Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice koliko kg prtljage lahko vzamem na letalo?

koliko kg prtljage lahko vzamem na letalo?

V sredo gremo na morje na Djerbo in danes smo začeli pakirati. Vem, da je na odraslega potnika lahko 20kg, koliko pa na otroka (4 in 6 let)?

hvala

najmanj kar bi morala povedat je s kom letite

Če prav vem je tako, da če imata svoje sedež imata lahko tudi onadva vsak po 20kg prtljage. Najbolje, da pokličeš na letališče in povprašaš.

mi gremo danes ob 19h na rodos in še nisem začela pakirat. mal mam nabranega in spisek, se mi pa res ne da še pakirat.

za poletje ni problem, nikoli ni bilo pretežkih kovčkov. vzemi vse kar misliš. jaz nikoli ne tehtam.

Če letite z Adrio:

Prtljaga

Na letalo lahko vzamete en kos prtljage, ki se mora prilegati omarici v potniški kabini. Ostala prtljaga se prevaža v prtljažniku letala. Omejitve se nanašajo na število kosov prtljage, njihovo težo in dimenzije.
Odrasli in otroci, starejši od dveh let, imajo običajno lahko na rednih letih v ekonomskem razredu do 20 kg in v poslovnem do 30 kg prtljage.
Če vaša prtljaga presega katero od naštetih omejitev, so običajno potrebna doplačila.
Za podrobne informacije glede količine in dimenzije prtljage povprašajte svojega prevoznika ali pooblaščenega agenta.

Midva sva letela z Adrio – čarter na Lefkas. Tja grede sva imela 42 kg + ročna, nazaj pa 44. Pa nisva rabila doplačat, niti ni noben kompliciral…

lp,
G

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close