koliko je vredna vaša nepremičnina?
Težko reči. Tista skromno stanovanje, ki je edino z moje strani pošteno kupljeno in pošteno preplačano, naj bi imelo trenutno vrednost čez 200 000 evrov. Po moje ni pol toliko, ampak trg blebeta svoje. Ena podedovana hiša na Krasu, kar luškana, ampak odročna, je ocenjena za pol manj od navadnega stanovanja, prej omenjenega. Prodaja se pod ceno – ni interesa. Ena podedovana podrtija na Štajerskem … Ne veš, kaj bi s tem. Dva podedovana razkošna apartmaja v Nici. Dedovala po telefonu sladkem očku, ki sem ga videla štirikrat v življenju. Ubi bože! Ko ti ljubljanski kmetavzarici odklenejo vrata in odprejo pogled v notranjost, si ne upaš vstopit. La style de la burgeoisie francaise! Vrednost se ne ocenjuje po naše, ker so taka stanovanja sproti ocenjevana po borznih nihanjih drugih naložbenih dobrin. Več milijonov … Francoska agencija mi ureja najeme, denar je dober, ni fantastičen, ker so drage obnove vsako leto, ampak kot posestnica živim – kje? V najetem stanovanju. Kakšna razlika, ko si najemnik s kupno močjo ali študent ali delavec v luknjah. Ko greš v drag najem, dobiš res tisto, kar plačaš, v usranih luknjah te oderejo.
CrazY FroG ?, 23.12.2021 ob 18:38
Ooo.. js obožujem sauno. Mava v planu uredit v spodnjem prostoru.. sam še ni prišlo na vrsto..
To je tako, na zacetku je to ful zanimivo, potem ces cas pa bolj ne kot ja, ker jo imas lahko skoz. :))
Moj moz se veliko vec savna od mene. V bistvu se vsi veliko bolj savnajo od mene, se tasca ampak ona sama :))
Pred davnimi leti smo imeli solarij haha , jaz kupila to (why not sem si rekla) kaj mislis koliko je bilo to v uporabi.? tolk da so zarnice skor zarjavele od neuporabe. Pa je sel v kos.
yram, 23.12.2021 ob 19:21
To je tako, na zacetku je to ful zanimivo, potem ces cas pa bolj ne kot ja, ker jo imas lahko skoz. :))
Moj moz se veliko vec savna od mene. V bistvu se vsi veliko bolj savnajo od mene, se tasca ampak ona sama :))
Pred davnimi leti smo imeli solarij haha , jaz kupila to (why not sem si rekla) kaj mislis koliko je bilo to v uporabi.? tolk da so zarnice skor zarjavele od neuporabe. Pa je sel v kos.
?Verjamem.. marsikaj kr misliš, da rabiš, se potem izkaže za nepotrebno. Sam js mislim, da sauna ne bo zanemarjena☺️ upam, da drugo leto uspemo projekt izpeljat. Mamo še kar veliko dela.. step by step?
CrazY FroG ?, 23.12.2021 ob 19:32
?Verjamem.. marsikaj kr misliš, da rabiš, se potem izkaže za nepotrebno. Sam js mislim, da sauna ne bo zanemarjena☺️ upam, da drugo leto uspemo projekt izpeljat. Mamo še kar veliko dela.. step by step?
Srecno in upam da bos bolj koristila kot jaz :)) Pri nas je najbolj izkoriscen prostor hcerkina umetniska soba, takoj za tem pa fitnes haha ampak spet ne od mene :))
Forum je zaprt za komentiranje.