Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko je vredna MON_ka

Koliko je vredna MON_ka

kot potencial, da jo tip podre – koliko bi investiral?
lahko brez nickov

1/3 jih je, da jih niti z najdaljšo fižolovko nebi dregal
Margot- celo plačam, 0,99€, če bi slučajno v popolnoma odtrganem stanju pomislil, da bi morda nanjo pomislil
3 so tako – tako … bi morale priložiti priporočila vsaj 15 tipov, da znajo narediti dober faf
2 bi bile pa vredni, da plačam drugo kavo

Vsaj dve.

Prvo bi pa doma sam spil a ne? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Men pa se zdijo zanimive vsaj 3 pri monovcih pa pogojno 1.

Same šifre, kot da ni imen.

Kot da je Op govoril poimensko.

Se pa monovci zelo obremenjujete z monovkami zadnje čase. Saj mi je jasno zakaj 😛

Skela gazela Senza …. Spider

z pol objave si kiksnila temo — neuspešno na izpitu

Te pa povej s katero polovico se strinjaš cenilec? Mimogrede sprašuješ druge, sam pa nič ne poveš!

Nobena mi ni zanimiva. Določeno število mi jih je normalnih, to je pa tud to.

Kdaj se pa te volitve zaključijo, da ne bom prepozno prišel na volitve?

Eh zdaj morem pa vse njihove “volilne programe” prebrat, da se bom lahko kvalitetno odločil.
Mislim čist kontra kot na državnozborskih volitvah. Tam pa volimo kdo je bolj lep. 🙂

Hvala bogu, da se znaj vsaj en malo pohecat. Zadnje čase ste vsi tako zateeeeegli 🙂

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Meni pa pravijo, da sem preotročji. Lahko to vzamem kot kompliment? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni pa pravijo, da sem preotročji. Lahko to vzamem kot kompliment? :)[/quote]

Veš da. Tudi komplimenti niso nekaj, kar bi se tukaj velikodušno talalo…

Meni pa vsi pravijo, da nisem resna 🙁 [sup]razen tukaj na tem forumu[/sup] in da bi bil menda že cajt…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Meni pa pravijo, da sem preotročji. Lahko to vzamem kot kompliment? :)[/quote]

Veš da. Tudi komplimenti niso nekaj, kar bi se tukaj velikodušno talalo…

Meni pa vsi pravijo, da nisem resna 🙁 [sup]razen tukaj na tem forumu[/sup] in da bi bil menda že cajt…[/quote]
Potem sva pa na podobnem. Treba znati vzeti to, kar se ponuja. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close