Najdi forum

Koliko je vreden

Živjo!
Zanima me koliko je vreden 5 let star 15′ LCD Monitor Proview? Vem, da ima vgrajene zvočnike in dela brez problema, nimam pa podatkov o ločljivosti ipd. Če mi lahko kdo napiše približno vrednost bom hvaležna, če potrebujete ostale podatke bom jih posredovala naknadno, ker računalnik ni moj. Hvala

Vreden je toliko, da boš imela boljši občutek, če ga komu podariš, na primer vrtcu, kot če bi ga skušala prodati in zanj iztržiti največ 30 – 40 EUR.

Hvala za informacijo, sej kej več niti nisem pričakovala 😉

Zate je nedvomno vreden več. Če pa pogledaš cene in v trenutni akciji v Sparu dobiš novega Samsunga (wide), 21 col za 120 eur, potem vidiš – da je vrednost tvojega 0 eur. Sorry, tako pač je. Že 17″ so čisto out in si pred njimi samo oči kvariš. Dejansko bo vesel zamenjave edino tisti, ki ima trenutno še kakšen prastari mali klasični zaslon.

Zdravo!

Se opravičujem ker vem da ta stran ni najbolj primerna za takšne stvari vendar “probat ni greh”. Sam prosil bi kakšno ceni bi mi dali za tale računalnik:
Intel Corei5-3450
CPU 3.10 Ghz
8Gb RAM
Geforce GT 640 1024MB
Kišta: HAF 912 Plus
1TB trdega diska
Monitor Samsung S22B4420BW LED 22 colski

Računalnik je star dve leti; garancija mu poteče 4. 9. 2014
Ali bi bilo bolje prodati računalnik po delih ali v celoti, če kdo ve za koga oz. kakšno stran naj mi sporoči.
Nameravam ga prodati ker mi bo prenosnik v študiju bolj priročen, poleg tega pa še rabim denar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close