Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko je težka Danica Lovenjak?

Koliko je težka Danica Lovenjak?

Meni se zdi pa fejst baba – pa sem ženska! Malo je smotano namazana pa tudi oblekla bi se lahk boljš, to je res. Sicer se mi pa ne zdi debela in za moje pojme ima lepo, skladno postavo. Tako žensko. 🙂

Ene 6 milijonov €. Pa še težja bo, ker je delovna in ustvarjalna, pa še dobro se bo poročila, ker pozna same ‘težke’:)

Primož, nehaj drezat v osje gnezdo. .)))

Če bi se dobro počutila v svoji koži, se ne bi blamirala s takimi oblačili in make-upom, btw.
Oboje je odraz nizke samopodobe in nesamozavesti.

Če bi se dobro počutila v svoji koži, se ne bi blamirala s takimi oblačili in make-upom, btw.
Oboje je odraz nizke samopodobe in nesamozavesti.[/quote]

..pa tudi dvomim, da se dobro počuti, glede na to, kako bi kao rada shujšala, pa ful telovadi, pa nekaj časa vztraja, pa spet obupa. Ženska, ki se dobro počuti v svoji koži, ne bo želela shujšat, ali pač? Ne vem no, a za moje pojme je res precej zabuhla.In glede na to, da je ena načela to temo, valda da bomo odgovorile, kar si mislimo, če pa bo Danici prišlo do živega, pa je samo in izključno njen problem.

pajade, ponoše kajbojke pa razvlečena mikica so pa sinonim za samozavest? mogoče so ji plačali, da se to obleče in razkazuje? 😉
mimogrede, je čist lušna, prav lepo postavna in prijetna. vse to kar ti yo nisi 😉

ena je prav zapisala, sama navoščljivost vas je, pa če priznate ali pa ne 🙂

Primož se mi zdi tak simpatičen dečko, presenetil pa me je njegov okus. Razen če ni zadej marketinška poteza.

pajade, ponoše kajbojke pa razvlečena mikica so pa sinonim za samozavest? mogoče so ji plačali, da se to obleče in razkazuje? 😉
mimogrede, je čist lušna, prav lepo postavna in prijetna. vse to kar ti yo nisi 😉

ena je prav zapisala, sama navoščljivost vas je, pa če priznate ali pa ne :)[/quote]

Res je, nisem takšna. In tudi upam, da nikoli ne bom.

Ne drži. Nekateri moški tega raje sploh ne komentiramo. Da ti pa samo namignem… nobenih slin ni.

Danica je zelo lepa žena ,ki ima v redu postavo, kljub kakšni kg več. Jih zna nositi, meni je dosti bolj všeč kot neke pretegnjene suhice, ogromna glava pa tanko telo, kot da ne paše zraven. Danica je fejst baba .

mogoče mora pa stilistko zamenjat. ni vse o.k, kar ji maja gor dene. sploh pa ni dobra reklama, na podelitvi ( ni oskar, ampak neki podobnega ) je izgledala, kot da gre jadrat z obleko ;)) drugače pa ni napačna, vsaj rada je, ne samo salatke in vode.

Če je res visoka 170 cm, ima cca 85-90 kg. Za moj okus cca 25 kg preveč.

Sem ženska pa nekaj kolebam med tem ali mi je všeč ali ne… Problem je njena obleka, make up, ki pristojita izključno manekenkam in nekim ultra hudim ženskam kot so iryna osypenko ipd… Njej to ne paše, saj ni stilska, glamurozna ampak zgleda malce prisiljeno vse skupaj.

Če bi se recimo oblekla malenkost bolj postavi primerno in v primerne barvne tone bi mi bila pa čist OK ženska, osebno se mi zdi da ima kak KG preveč ampak ni tako kritično in je še vedno lepo.

fail!

[img]http://1.bp.blogspot.com/-Ao5DsSpRoXU/UdQ7mq9D0SI/AAAAAAAAB5g/S2ChcpHRqLY/s640/belorus3.JPG[/img]

kak je pa to grdo, ko se ti pol prstov iz čevlja vidi!

Ja ampak sandali so pa fensi. Pa kva je letos tolk te navlake po sandalih – kot eni okraski.

Zelo se je poredila od nastopanja pred kamerami. Še lansko leto sem jo srečala na ljubljanski troli, kjer je imela še kar nekaj kil manj. Joškata je bila res vedno, se je pa organizem odločil, da jošk ne bo več obremenjeval in se je preostalo začelo še kam drugam nalagati.
Preseneča me zato, ker je napisala takšne in drugačne knjige ali knjigo, pa nekako s tem ne soupada sedaj.
Vmesno pa, ko gre za kemijo, ki me zanima, me močnejši ne pritegnejo v smeri, kot je recimo tak stas, pa bi bil moški (odmislite joške in ostale ženske atribute), če je pa ženska kot človek ok, jo bom pa tudi takšno sprejela. Pa če bi imela tudi ona še kakšnih 10 kil zraven. Če nanese na možne prilike, pač poskušam zdravje osvestiti, kot pa kaj drugega.

Glede stila oblačenja je pa tako, kot če bi rekel lady gaga, da naj se obleče v kostim in zapeta do vratu. Ali pač najdite sami primerjavo. Zato imajo npr. v Ameriki tudi podeljevanje limon za oblačenje, ne samo oskarjev za dosežke.

Če bi svojo konstitucijo gledala, kjer imam 173 pri 58 kg, bi morala imeti za takšne obline vsaj 30 kg več. Nekdo z drugačno konstuticijo, pa morda le 10. Zato je čisto odvisno, ker vitka res nikdar ni bila.

Primož, briši, briši, stari poznavalec bab

Pust Primoža on je fajn dec.

Njen problem niso odvečni kg, ker lahko tudi ženska z močnejšo postavo izgleda lepo in privlačno, če se zna lepo urediti. Problem so njena oblačila, v katerih res izgleda kot ena poceni k….

Tako na moško oko, je v glavo predebela, posledično tudi v telo, ampak jebat ga, jst jo bi kresnil, če bi bila priložnost, trudil se pa nebi kej preveč, če ona nebi bila pri volji, obleka je res čist u qurcu za njeno postavo.

cca. 20 -30 kg preveč. Nezdrava zamaščenost. Sladkorna bolezen?

Veliko raje imam žensko, ki je lepo popolnjena, kot pa tako, ki ji vsi sklepi štrlijo ven. Roza Danica je povsod lepo zaokrožena in jo je lepo pogledat. Zapomnite si že enkrat, da je za večino moških okej, če je ženska malo bolj okrogla.

Mene ne zanima kako izgleda kdorkoli ko je oblečem mene zanima kako itgleda vsaj v kopalkah.Saj ni nujno če imaš mere 170-55 da si pa lep važna je oblika in definicija postave in obraza in oblika mišic, ker tudi ni nujno če imaš six pack da si lep vse je v genetiki ki ti določa kako bo nek del telesa izgledal ker tudi vsak triceps ali pa prsna mišica nista enako lepa tudi če sta natrenirana. Zares vizualno lepih ljudi je po mojem mnenju največ 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.To so tisti ki imajo genetiko,prehrano in trening v nulo urejeno.

Samozavestna. To jo dela privlačno.

A ti je ona povedala, da je samozavestna?

Mater, ste eni pametni za pop****…verjetno berejo en članek, kako so samozavestni ljudje privlačni, potem pa kar lepijo to na vsakega, ki se ravno ne skrije v jazbino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close