Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice koliko je realna cena za apartma Hrvaška

koliko je realna cena za apartma Hrvaška

3x?
če je wi-fi zate 2x internet potem je 3x 🙂 in verjemi mi še kako je internet pomemben, tebi če dol visi je to tvoj problem :)sploh ne vem zakaj taka panika? sej ga ne ponujam tebi..ga. je vprašala mi smo dogovorili….. pa ni pol km do morja…raje napišem kak m več kot m manj …ker je gost potem pozitivno presenečen 🙂

Obregnila sem se zato, ker je posebej napisan internetni kotiček, posebej internet in posebej wi-fi. Kot da bi ponujala cyber kafič :))

Je pa 100 evrov na dan res ogromno za apartma, tako da bi moral skoraj imet pozlačeno pohištvo, glede na oddaljenost od plaže.

.

.ni kafič je pa cyber apartma :)))….poglej ti lahko nergaš…..si nastorjena… čisto tvoj problem….mi pa ga imamo za celo sezono oddanega ….ni vse v zlatu,veliko je v dobrem počutju in pozitivni energiji 🙂 in ljudje se vračajo….le zakaj?

Lepo bodi 🙂

Kot že v naslovu, koliko je letos realna cena dnevnega najema apartmaja, stanovanja, hiške na Hrvaškem? Smo štiričlanska družina, do sedaj smo kampirali, zdaj pa smo se tega naveličali in prodali prikolico, tako, da iščemo apartma. Hotel ravno tako odpade, ker ne želimo biti obremenjeni z njihovo rutino.

Za kiki0306

Pozdravljeni!

Mene pa malo zanima tale vaš apartma.
Smo petčlanska družina. Z malimi otroci (9, 7 in 2 leti).
A bi bil primeren za nas? Imate kje kakšen oglas, se da videti slike?
Imate mogoče prosto nekje v drugem oziroma tretjem tednu avgusta?

hvala in lp,
T

…neverjetno koliko “nepismenih” na enem mestu, sicer jih tudi sam poznam, gredo v agencijo in vplačajo !???… +/- 100 eur za app, lepo vas prosim !???… cena app je tam nekje od 40-60, seveda odvisna od lokacije itd itd…

Na Pašmanu, kjer mi kampiramo so apartmaji od 40 € naprej. Za 60€ se da dobit apartma s klimo za 2 družini, 100 m od morja. Pa Dalmacija je veliko lepša od Istre in Kvarnerja.

na zsebnem vse dobite

lp

no mi smo rezervirali apartma na pagu, 50 m od morja, srednji rang ampak čisto solidno opremljen, veliko dvorišče za otroke….letos gremo že drugič tja…cena 55 eur

na pašmanu pa smo bili za 45 eur, 30 m od peščene plaže in novi apartma

app9,
zanima me (če želiš povedati), kje na pagu in če je še kaj prostega. mi trenutno iščemo, za dve družini z majhnimi otroki. lani smo bili v Šimunih (enkratno!), letos pa smo bili prepozni za rezervacijo. hvala in lp

Po moje kot prvo je potrebno to začeti iskat že v začetku leta, tja do aprila enkrat. Jaz sem pregledala po moje tisoč slikc in opisov ter našla apartma v Pakoštanih 50 m do plaže, na novo prenovljen 2+2, res da ni nekega norega luksuza in velikih prostorov, ampak bo 57 eur na dan. Torej se da, samo res je potrebno pregledati veliiiiko apartmajev in različnih spletnih strani.

Pozdrav,

v primeru, da koga zanima oddajamo novo mobilno hišico v kamp Selce, do morja 200m.
Za dodatne informacije, slike,…smo dosegljivi na ines.mavric@gmail.com.

poglejte na http://www.croatiaforholiday.com, poklicala sam, majo proste apartmaje

Vedno gremo v top sezoni in nikoli nismo plačali več,kot 65€…Lansko leto smo dali 50€ na dan smo bili pa druga polovica avgusta,pa še prej smo šli domov nam je gospa vrnila denar za 2 dni(nisva mogla verjet)….Smo bili prva vrsta do morja 10m,senca,borovci,plaža za male otročke,super vse kar rabi družinica za dopust…APP urejeni,čisti,klima,vse kar more bit……
Letos gremo pa mal naprej od Šibenika cena 60€ in potem še avgusta prvi teden in Sukošani cena 60€….vse je 10m do morja,senca,klima vse primerno za male otročke…Je pa res,da sem že februarja-marca to rezervirala……….
Na agencijo se pa obrnem,če gremo v hotel

Imam lepe apartmaje na Hrvaškem v bližini morja s pogledom na morje vrh opremljeni.Imaju klimatsko napravo, TV, satelit, internet … sve.sve informacij o e-pošti; marija.simunic1@zd.t-com.hr

realno cena je 27,5 Eur na dan.

Za 27.5 e si ga lahka vlecem sam. Ne nateguj ljudi prasica

Še zmeraj iščete apartma za drugi ali tretji teden v Avgustu. App dve sobi, balkon 10 m. do urejene plaže, primerno za otroke, pokljičite 031 379 329 Božo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close