koliko imate trenutno prihrankov
Anonimno 3252, 17.08.2021 ob 13:42
290.000 v gotovini,300.000 na racunu. 31 let.
Od mamice in atija? Ali dedija? Za to starost si pričel z delom pri 15ih? Prejemaš plačilo neto prb. 3000€ x 192 mescu izplačil si na prb. toliko, da res vse samo varčuješ. pa še študirati nisi rablo. Od kje ti hrana, dom, prevoz, ostalo? Kako ste otročji. Realno bi bilo za starost 31 luksuz že lastna manjša hiša s pomočjo kredita, recimo da je minimalen, avto do 5k, solidna služba, 8let delovne dobe.
Z vsakim komentarjem se veča premoženje uporabnikov. SLOVENCI RADI VZNEMIRIJO SODRŽAVLJANE
Jaz na kratko: 32 let, visok, lep, družina
– avto vreden cca. 45.000
– dve stanovanji v Ljubljani v vrednosti 1.000.000€
– Vila na obali v vrednosti 600.000€
– Vikend na Krvavcu 400.000€
– Jahta v vrednosti 2 MIO
– Delnice, naložbe, podjetja,… cca 47 MIO FUNTOV
– Vila v St. Tropezu za cca. 1 MIO EVROV
– ….
28let vsako leto imam leto manj. Pri 23 bom stagnirala. Imam milion v delnicah, milion v cunjicah, milion v nepremicninah, letalo z lastno pristajalno stezo. Služabnike. 500 ha zemlje. Pet verig hotelov. Zunanji in notranji bazen. Hišni kino. 13m avtodom z zunanjo prho in kuhinjo. Solato jem z zlatim priborom. Govorim 20jezikov. Z diamantnim papirjem si brišem rit. Serjem zlato. Vse to od manj kot lani, ko sem doktorirala iz kurjefizike. Nič dedovano. Našli so me jutri na cesti. Za oddih grem na mars. V prostem času po safariju lovim okove. Delam zelo veliko razen kadar nič ne. Nazadnje sem si za dobro jutro kupila nov jacuzzi, v katerim imam zlatoobarvano vodo, ker kot sem že omenila res rada serjem. Tesla je zame pajac. Tlesknem s prsti pa secmi pokori. Zemljo kupim celo,če samo kihnem.
te teme so najboljše na monu, 17.08.2021 ob 14:02
Z vsakim komentarjem se veča premoženje uporabnikov. SLOVENCI RADI VZNEMIRIJO SODRŽAVLJANE
Jaz na kratko: 32 let, visok, lep, družina
– avto vreden cca. 45.000
– dve stanovanji v Ljubljani v vrednosti 1.000.000€
– Vila na obali v vrednosti 600.000€
– Vikend na Krvavcu 400.000€
– Jahta v vrednosti 2 MIO
– Delnice, naložbe, podjetja,… cca 47 MIO FUNTOV
– Vila v St. Tropezu za cca. 1 MIO EVROV
– ….
Phhhh revež. Fuj
Anonimno 6882, 17.08.2021 ob 13:54
Od mamice in atija? Ali dedija? Za to starost si pričel z delom pri 15ih? Prejemaš plačilo neto prb. 3000€ x 192 mescu izplačil si na prb. toliko, da res vse samo varčuješ. pa še študirati nisi rablo. Od kje ti hrana, dom, prevoz, ostalo? Kako ste otročji. Realno bi bilo za starost 31 luksuz že lastna manjša hiša s pomočjo kredita, recimo da je minimalen, avto do 5k, solidna služba, 8let delovne dobe.
Vbistvu jaz plačujem določene stvari staršem. Imam dobro vpeljam biznis, na katerem delam že 5 let. Tisti ki cel lajf delajo navaden job ne bodo verjeli. No za vas kaj takega itak ni mogoče niti pri 70ih. Je pa treba žrtvovati ogromno in imeti mal drugačen mindset kot večina, to je dejstvo. Kljub temu kar imam še ne moram ravno sanjati o ferrarijih in vilah za par milionov Tko da se nimam za nekega bogataša. Uživaj še naprej v delu za minimalca 😉
Anonimno 6882, 17.08.2021 ob 13:18
Vsaj polovica vas laže. Sploh mladi. Od kje vam pri 38 70k, dedovano? Ste direktorji, živite v mama hotelu? Črni trg? Nabijate.
To ni noben znesek. Jaz sem lansko leto pri 36 letih vrgel podoben znesek v nepremičnino. Trenutno sem bolj kot ne revež. Če bi vse kar imam vrgel na kup ne vem, če imam 100.000 evrov premoženja. V to štejem vse. Gotovine pa sploh ni. V trenutni situaciji je potrebno zapravljati, da lažje nadomestimo natisjen denar.
Anonimno 3252, 17.08.2021 ob 15:34
Vbistvu jaz plačujem določene stvari staršem. Imam dobro vpeljam biznis, na katerem delam že 5 let. Tisti ki cel lajf delajo navaden job ne bodo verjeli. No za vas kaj takega itak ni mogoče niti pri 70ih. Je pa treba žrtvovati ogromno in imeti mal drugačen mindset kot večina, to je dejstvo. Kljub temu kar imam še ne moram ravno sanjati o ferrarijih in vilah za par milionov Tko da se nimam za nekega bogataša. Uživaj še naprej v delu za minimalca 😉
Saj tisti, ki uživa v delu za minimalca mu nič ne manjka. Ne boš verjel tudi taki so. Se pa iz tvojega, vsaj zadnjega stavka razbere, da nisi ravno razgledan in da se imaš še kako za bogataša, ali pa pač ne ločiš pojmov. Ne pravjo zastonj, da denar ne more kupiti vsega.
Forum je zaprt za komentiranje.