Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko imate trenutno prihrankov

koliko imate trenutno prihrankov

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3252, 17.08.2021 ob 13:42

290.000 v gotovini,300.000 na racunu. 31 let.

Od mamice in atija? Ali dedija?  Za to starost si pričel z delom pri 15ih? Prejemaš plačilo neto prb. 3000€ x 192 mescu izplačil si na prb. toliko, da res vse samo varčuješ. pa še študirati nisi rablo. Od kje ti hrana, dom, prevoz, ostalo? Kako ste otročji. Realno bi bilo za starost 31 luksuz že lastna manjša hiša s pomočjo kredita, recimo da je minimalen, avto do 5k, solidna služba, 8let delovne dobe.

Z vsakim komentarjem se veča premoženje uporabnikov. SLOVENCI RADI VZNEMIRIJO SODRŽAVLJANE

Jaz na kratko: 32 let, visok, lep, družina

– avto vreden cca. 45.000

– dve stanovanji v Ljubljani v vrednosti 1.000.000€

– Vila na obali v vrednosti 600.000€

– Vikend na Krvavcu 400.000€

– Jahta v vrednosti 2 MIO

– Delnice, naložbe, podjetja,… cca 47 MIO FUNTOV

– Vila v St. Tropezu za cca. 1 MIO EVROV

– ….

28let vsako leto imam leto manj. Pri 23 bom stagnirala. Imam milion v delnicah, milion v cunjicah, milion v nepremicninah, letalo z lastno pristajalno stezo. Služabnike. 500 ha zemlje. Pet verig hotelov. Zunanji in notranji bazen. Hišni kino. 13m avtodom z zunanjo prho in kuhinjo. Solato jem z zlatim priborom. Govorim 20jezikov. Z diamantnim papirjem si brišem rit. Serjem zlato. Vse to od manj kot lani, ko sem doktorirala iz kurjefizike. Nič dedovano. Našli so me jutri na cesti. Za oddih grem na mars. V prostem času po safariju lovim okove. Delam zelo veliko razen kadar nič ne. Nazadnje sem si za dobro jutro kupila nov jacuzzi, v katerim imam zlatoobarvano vodo, ker kot sem že omenila res rada serjem. Tesla je zame pajac. Tlesknem s prsti pa secmi pokori. Zemljo kupim celo,če samo kihnem.

prihranki, 17.08.2021 ob 10:50

na računu in koliko ste stari

tristo petinšestdeset tisoč milijard evrov

te teme so najboljše na monu, 17.08.2021 ob 14:02

Z vsakim komentarjem se veča premoženje uporabnikov. SLOVENCI RADI VZNEMIRIJO SODRŽAVLJANE

Jaz na kratko: 32 let, visok, lep, družina

– avto vreden cca. 45.000

– dve stanovanji v Ljubljani v vrednosti 1.000.000€

– Vila na obali v vrednosti 600.000€

– Vikend na Krvavcu 400.000€

– Jahta v vrednosti 2 MIO

– Delnice, naložbe, podjetja,… cca 47 MIO FUNTOV

– Vila v St. Tropezu za cca. 1 MIO EVROV

– ….

Phhhh revež. Fuj

Med milijardo in dvema eurov. Je težko preštet, pa se hitro veča, ker ljublanski podjetniki Jurčku kar na parkirišče Tivoli nosijo v vrečah. Čisto prostovoljno, de.

Anonimno 6882, 17.08.2021 ob 13:54

Od mamice in atija? Ali dedija?  Za to starost si pričel z delom pri 15ih? Prejemaš plačilo neto prb. 3000€ x 192 mescu izplačil si na prb. toliko, da res vse samo varčuješ. pa še študirati nisi rablo. Od kje ti hrana, dom, prevoz, ostalo? Kako ste otročji. Realno bi bilo za starost 31 luksuz že lastna manjša hiša s pomočjo kredita, recimo da je minimalen, avto do 5k, solidna služba, 8let delovne dobe.

Vbistvu jaz plačujem določene stvari staršem. Imam dobro vpeljam biznis, na katerem delam že 5 let. Tisti ki cel lajf delajo navaden job ne bodo verjeli. No za vas kaj takega itak ni mogoče niti pri 70ih. Je pa treba žrtvovati ogromno in imeti mal drugačen mindset kot večina, to je dejstvo. Kljub temu kar imam še ne moram ravno sanjati o ferrarijih in vilah za par milionov Tko da se nimam za nekega bogataša. Uživaj še naprej v delu za minimalca 😉

28 let

301.483 na racunu

Stanovanje in vikend na morju

Avto,motor,elektricni skiro in elektricno kolo (6.000 evrov).

No, še je sposobnih ljudi, ki znajo kaj zaslužit, ne pa tista klošarija v sosednji temi, ki samo jamra, kako je revna.

480.000 v banki

Stanovanje
Hiso na morju.
Delnice
Zlato
Bitocoin

Star 39 let.

Da se, če se hoče. Lenuhi pa samo jamrajo.

lepo, pridni slovenci

naj še jaz dodam mojo malenkost:

– okrog 12 milijonov na računih

– 35 nepremičnin po sloveniji in tujini

– audi rs6 nov model

– paradižnikova mezga iz lidla

Kako spodbudno je brati sposobne, delovne in optimistične ljudi, ki znajo kaj ustvarit, ne pa tiste mračnjake, ki cel svet krivijo za svojo nesposobnost in revščino.

2 avtomobila: en za 15.000 v garaži (za izletke, kavice ipd.), drugi je Renault (1.500€) za vožnjo v službo, nepremičnina v vrednosti 70k pa 3.000 € na banki (zaenkrat še študentka, 26 let).

22, 6000€

Anonimno 6882, 17.08.2021 ob 13:18

Vsaj polovica vas laže. Sploh mladi. Od kje vam pri 38 70k, dedovano? Ste direktorji, živite v mama hotelu? Črni trg? Nabijate.

To ni noben znesek. Jaz sem lansko leto pri 36 letih vrgel podoben znesek v nepremičnino. Trenutno sem bolj kot ne revež. Če bi vse kar imam vrgel na kup ne vem, če imam 100.000 evrov premoženja. V to štejem vse. Gotovine pa sploh ni. V trenutni situaciji je potrebno zapravljati, da lažje nadomestimo natisjen denar.

Anonimno 3252, 17.08.2021 ob 15:34

Vbistvu jaz plačujem določene stvari staršem. Imam dobro vpeljam biznis, na katerem delam že 5 let. Tisti ki cel lajf delajo navaden job ne bodo verjeli. No za vas kaj takega itak ni mogoče niti pri 70ih. Je pa treba žrtvovati ogromno in imeti mal drugačen mindset kot večina, to je dejstvo. Kljub temu kar imam še ne moram ravno sanjati o ferrarijih in vilah za par milionov Tko da se nimam za nekega bogataša. Uživaj še naprej v delu za minimalca 😉

Saj tisti, ki uživa v delu za minimalca mu nič ne manjka. Ne boš verjel tudi taki so. Se pa iz tvojega, vsaj zadnjega stavka razbere, da nisi ravno razgledan in da se imaš še kako za bogataša, ali pa pač ne ločiš pojmov. Ne pravjo zastonj, da denar ne more kupiti vsega.

bravo bravo, 17.08.2021 ob 17:59

lepo, pridni slovenci

naj še jaz dodam mojo malenkost:

– okrog 12 milijonov na računih

– 35 nepremičnin po sloveniji in tujini

– audi rs6 nov model

– paradižnikova mezga iz lidla

hahahaha 😀  polepšal si mi dan

Jaz vse kar imam je ena koza.

Mal čez 50, prihranki v denarju, kaj je to ?

Imam sicer firmo katera mi prinaša cca 50 000e letno dobička, vikend na morju za cca250000, nekaj na računu, avto, kaj še rabim, denar pa itak ves zmečem za tehnikalije, danes se mi to še izplača imam dva naslednika katera bosta peljala podjetje naprej.

Jaz imam pet kamel, deset oslov in dvajset koz.

skupno ca. 22 milijonov evrov premozenja. Razpolozljivih sredstev vec kot milijon. Ni slabo za 46  let staro zensko.

p.s sem revez proti res bogatim slovencem :))

… da takole nakladate in se bahate? Jaz bom povedal po pravici, sem  2000 e v minusu. Evo.

Sem pa dobra duša, imam veliko srce in visoko sranje zavesti  … in to je največje bogastvo, ki ga ima lahko človek.

* tiskarski škrat

imam visoko STANJE zavesti

(črki R in T sta preveč skupaj?)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close