koliko imate trenutno prihrankov
Nika P, 17.08.2021 ob 11:05
38 let, 70.000 EUR. Imam problem, ker ne vem, v kaj vložiti. Kajti počasi nas kljuva inflacija.
Mal več, kot ti, pa glih temo sem odprl:-) Inflacija… sem zadnjič gledel par strojev, skoraj še enkrat dražji so, kot so bili.
Kot pravijo, ko sem se naučil mesece skup štukat, so jih pa podaljšali…
Pred 10 leti sem imel Lumar hišo, vikend v Kopru, prihrankov okoli 300.000e..Zbolela je resno žena, in imela operacije v tujini, tako sva zdaj v gansonjeri..Trenutno vozim star 206 od babice, ženina bolezen stagnira.. Starost.. 40..ona 36..Zapimnite si, čez noč lahko vse izgubiš. Ni me sram, tako je življenje.
Fižol, 17.08.2021 ob 12:47
Ko berem tukaj koliko denarja imate me je pošteno sram, saj sem proti vam navaden berač.
Imam semen za samooskrbo nekje 3- 5 let, svoj vodni vir, svoj vir brezplačne elektrike, drva za 5 let, šporget na drva, vložene in zmrznjene hrane za 2 leti, zalogo osnovnih surovin za 2 leti, speljano hidroponiko, rastlinjak, 3 ar zemlje, kopačico in veliko znanja na področju priprave divje hrane, zbiranja zelišč in začimb za zdravstvene namene, za prehrano, osnovno zdravstveno znanje za nujne primere, čebele, kokoši, ovce, koze, puško in veliko nabojev, snajpersko preciznost in znanje preživljanja v divjini. When shit hits the fan, bom jaz več vredna kot ves vaš keš na enem kupu 🙂
Sam povem.
En revez, 17.08.2021 ob 12:42
Pred 10 leti sem imel Lumar hišo, vikend v Kopru, prihrankov okoli 300.000e..Zbolela je resno žena, in imela operacije v tujini, tako sva zdaj v gansonjeri..Trenutno vozim star 206 od babice, ženina bolezen stagnira.. Starost.. 40..ona 36..Zapimnite si, čez noč lahko vse izgubiš. Ni me sram, tako je življenje.
Pri nas ni bila bolezen, je bilo drugace, a rezultat je bil enak tvojemu.
Cez cas se je spet vse obrnili, na bolje.
Ce znas 1x zasluzit in ustvarit, znas tudi 2x ali 3x ali 10x.
No, nas je luksuz minil, nam zdaj nekako bolj ustreza mirno in v izi, dobra druzba ljudi, ki jih imamo radi, za ostalo nam je pa vseeno.
Forum je zaprt za komentiranje.