Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko imate trenutno prihrankov

koliko imate trenutno prihrankov

na računu in koliko ste stari

Stanje je ustrezno zadovoljivo, starost pa primerna letom!

49 let,150 Evrov.

38 let, 70.000 EUR. Imam problem, ker ne vem, v kaj vložiti. Kajti počasi nas kljuva inflacija.

Okrog 3000 €, starost 55.

Vem, odločno premalo. Moram začeti malo bolj resno varčevati.

Stara sva 51 in 46, prihrankov imava skupaj trenutno nekaj prek 130.000€.

Odgovor na objavo uporabnika
odkrito povem, 17.08.2021 ob 11:15

Stara sva 51 in 46, prihrankov imava skupaj trenutno nekaj prek 130.000€.

skupaj z možem cca 200.000, stara sva 50 in 54 let.

Nika P, 17.08.2021 ob 11:05

38 let, 70.000 EUR. Imam problem, ker ne vem, v kaj vložiti. Kajti počasi nas kljuva inflacija.

Mal več, kot ti, pa glih temo sem odprl:-) Inflacija… sem zadnjič gledel par strojev, skoraj še enkrat dražji so, kot so bili.

Kot pravijo, ko sem se naučil mesece skup štukat, so jih pa podaljšali…

Kakih 10k, malo vec, predlani sva komplet obnavljala eno stanovanje, lani drugo, pa so prihranki skopneli.

Na računu? Na “varčevalnem” do katerega imam takoj dostop je za “hude čase” cca 10k. Varčujem (za starost) pa v index skladih. cca 35k je trenutno vrednost. Imam še dodatni račun na katerem varčujem za nov avto na katerem je trenutno cca 18k, in cca 4k za dopust jeseni.  Starost 40.

V delnicah imava še nekje 10.000€, v naložbenem zlatu okrog 25.000€, v umetninah med 30 in 40.000€. Ampak to ni v trenutku dostopen denar. Tako kot ne vikend na morju, 2 apartmaja po 68 m2.

Pred 10 leti sem imel Lumar hišo, vikend v Kopru, prihrankov okoli 300.000e..Zbolela je resno žena, in imela operacije v tujini, tako sva zdaj v gansonjeri..Trenutno vozim star 206 od babice, ženina bolezen stagnira.. Starost.. 40..ona 36..Zapimnite si, čez noč lahko vse izgubiš. Ni me sram, tako je življenje.

Ko berem tukaj koliko denarja imate me je pošteno sram, saj sem proti vam navaden berač.

okoli 450k casha in okoli 800k v nepremičninah, 50 let

6.000 eur prihrankov in avto vreden 6.000eur… starost 23 let (študentka)

CrazY FroG ?, 17.08.2021 ob 10:52

Stanje je ustrezno zadovoljivo, starost pa primerna letom!

Hehe. Podpis.

Stanovanjski kredit in 1000 eur limita 🙁

Vsaj polovica vas laže. Sploh mladi. Od kje vam pri 38 70k, dedovano? Ste direktorji, živite v mama hotelu? Črni trg? Nabijate.

Mona, priznaj da nimas vse poslihtan v glavi.

Dovolj imam za včasih bolj včasih manj udobno življenje. Fizično bogastvo – ne v denarju in ne v materialu – me pa ne fascinira.

Skupaj z možem imava privarčevanih cca 120k ojrov.

Stara sva 53 let.

290.000 v gotovini,300.000 na racunu. 31 let.

Fižol, 17.08.2021 ob 12:47

Ko berem tukaj koliko denarja imate me je pošteno sram, saj sem proti vam navaden berač.

Imam semen za samooskrbo nekje 3- 5 let, svoj vodni vir, svoj vir brezplačne elektrike, drva za 5 let, šporget na drva, vložene in zmrznjene hrane za 2 leti, zalogo osnovnih surovin za 2 leti, speljano hidroponiko, rastlinjak, 3 ar zemlje, kopačico in veliko znanja na področju priprave divje hrane, zbiranja zelišč in začimb za zdravstvene namene, za prehrano, osnovno zdravstveno znanje za nujne primere, čebele, kokoši, ovce, koze, puško in veliko nabojev, snajpersko preciznost in znanje preživljanja v divjini. When shit hits the fan, bom jaz več vredna kot ves vaš keš na enem kupu 🙂

Sam povem.

En revez, 17.08.2021 ob 12:42

Pred 10 leti sem imel Lumar hišo, vikend v Kopru, prihrankov okoli 300.000e..Zbolela je resno žena, in imela operacije v tujini, tako sva zdaj v gansonjeri..Trenutno vozim star 206 od babice, ženina bolezen stagnira.. Starost.. 40..ona 36..Zapimnite si, čez noč lahko vse izgubiš. Ni me sram, tako je življenje.

Pri nas ni bila bolezen, je bilo drugace, a rezultat je bil enak tvojemu.

Cez cas se je spet vse obrnili, na bolje.

Ce znas 1x zasluzit in ustvarit, znas tudi 2x ali 3x ali 10x.

No, nas je luksuz minil, nam zdaj nekako bolj ustreza mirno in v izi, dobra druzba ljudi, ki jih imamo radi, za ostalo nam je pa vseeno.

23 let. 340.000€ na računih, 20.000 gotovine, nepremičnina za 160.000 skoraj odplačana, 2 avta, eden za 50.000, eden za 16.000

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close