KOLIKO DNI STE ZDRŽALI BREZ HRANE???
Mesec in pol. “Padla” na drugem PMSju (čokolada – bemti hormoni). Strogi post samo z vodo sem imela en teden (v času dopusta), ker sem bila fizično čisto švoh, bolela glava, takrat res ni kaj veliko za početi. Ko je minil prvi teden pa čaj in sadni sokovi. Brez kave, brez mlečnih izdelkov… Se mi zdi, da je 5.-7. dan najhuje, če to zdržiš, si na konju:) Počutje fantastično.
Pravzaprav…je mogoče zdaj čas za kak tekoči teden:)
Res je. Do normalnega prehranjevanja traja vsaj nekaj dni. Začela sem s kakšnim smoothijem, kremno zelenjavno juho, jogurti, solatami ipd. in v majhnih količinah. Postopoma dodajaš tršo hrano, na začetku čimbolj lahka in dietna hrana in veliko sadja in zelenjave.
[/quote]
pa saj se ti želodec skrči in niti ne rabiš več toliko hrane.
je treba potem jesti tako,da poslušaš zeloved ne jesti z glavo pa ne grejo vse kile nazaj.
Še nikol. Vsaj solato moram pojest.
Ena južna neprijavljena, 10.02.2022 ob 19:39
Še nikol. Vsaj solato moram pojest.
Hmmm, kaj si naj mislim ob zadnjem stavku. -)))
Dobre ste, res. Eni smo žal odvisni od prehranjevanja…navada oz ritual, užitek, tolažba..vse to in še več in če ne bi imela tega, ne vem kako bi preživela dan. Meni že izpuščanje enega obroka v dnevu dela težave, sem poskusila neštetokrat, da ne bi imela večerje…ni šans, jem do odhoda v posteljo. Imam pa 5 do 7 kg v odvečni maščobi.
jaz svoje telo nisem nikoli stradala, ker je to mučenje. Ker tudi ne jem svinjarij, da bi se morala postit, sem bila redkokdaj na vodi čaju en dan in sicer po žuranju (brez alkohola, ker ga ne pijem, mi je totalno zanič) ki sem ga itak polovico prespala saj sem vso noč preplesala in se presmejala. ?
Mi pa je bilo ljubše ko sem bila po žuranju ves dan na enih ful dobrih kosmičih in vročem mleku! Škoda ker teh kosmičev žito že dolgo ne dela več.. zdej bi jih jedla.. mmmmm
kako zdržite, 11.02.2022 ob 18:50
Podobni letnik in kile kot zgornja gospodična. Zame je pravi post ko uživaš samo vodo, brez kakšnih juh, sokov itd – to je samo hujšanje potem ne čisto pravi post, ker še vedno se nasitiš z nečim. Zdržala sm 3 dni in zdelo se mi je kot umiranje. En dan pa še kar gre.
po naravi takoj zgubimo kg
pridobimo pa tezko
jem vse in glede na to kaj jem bi mogla imet 20kg vec
ljudje smo razlicni 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.