Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko denarja za dopust ?

Koliko denarja za dopust ?

Konec septembra z partnerico odhajava na dopust na ALL INC. za 7 dni.

Zanima me po vaših izkušnjah koliko denarja zapraviti ? koliko vzeti sabo ?

Ok vem da je odvisno od človeka, nisva zapravljiva sva racionalna oba ekonomista 🙂 Glede na to da imava ALL INC. imava luksus že v hotelu 🙂 Tako da zanima me iz izkušenj ?

Koliko ste vi porabili ? vzeli ?

Hvala in Lp.

Odvisno kam greš in kako zapravljiv si. Jaz brez vsaj 300-500 eur ne bi šel. Je pa res, da precej zapravljam.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

V tunizijo 🙂

No super za odg.
Čakam še kakšnega da vidim kje se zneski vrtijo 🙂

vzel bi vsaj jurja.

5.000 – 10.000 dolarjev

Aja Tunizija:). Ne rabiš nič jemati, morda se samo pozanimaj glede individualnih izletov, če se kaj organizira oz. če te to sploh zanima ali misliš cel čas čepeti znotraj hotelskega kompleksa.

Odvisno s kom greš, če z ljubico, potem si lahko brez slabe vesti bolj zapravljiv.
Če si ljubice ne moreš privoščiti, pa čimbolj varčujta z ženo, naj pije vodo…. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko za težave so druge ustanove 🙂 Ne forumi 🙂

Pa lep dan še naprej
Defekt 🙂

Hehe, kaj pa je to skrivanje za anonimnim nikom, saj nisem tako strašen, ne rabiš se me bati. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hehe, kaj pa je to skrivanje za anonimnim nikom, saj nisem tako strašen, ne rabiš se me bati. :D[/quote]

Saj ni anonimen – nisi videl, da se je podpisal? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A ALL INCLUSIVE spada pod racionalne počitnice? Ko sem jaz hodil na take počitnice, je bil to zame že kar luksuz. Danes si kaj takega več ne privoščim. Se dobi več tudi za manj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

All inclusive je ponavadi ena srednja žalost, ne pa luksuz…(pa četudi ima hotel ne vem koliko zvezdic). Šparajo pri pijačah (pivo, coca colo in ostale napitke točijo na kozarec, hrana je ponavadi enolična…). Ok lačen in žejen nisi, nekih posebnih gurmanskih užitkov pa tudi ne doživiš.

Hehe, kaj pa je to skrivanje za anonimnim nikom, saj nisem tako strašen, ne rabiš se me bati. :D[/quote]
in registriran nick je pa preverljiv na upravni enoti, davkariji … aja, pa če je nick registriran ni anonimen

iz dneva v dan napreduješ ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close