Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice koliko denarja za dopust

koliko denarja za dopust

1. maj – Tenerife – 1 teden, 2 odrasla+ otrok, all inclusive cca 500.000 z žepnino in rentacar skupaj…

Ne smučamo, zato si namesto zimskih počitnic privoščimo dvojne poletne…

poleti – hrvaško morje – 14 dni – vse skupaj (namestitev -100.000, hrana in drobnarije, vožnja ostalo – 200.000) = cca 300.000 vse skupaj…

Ja, dragi so tile dopusti, ampak nam veliko pomenijo in jih KOMAJ čakamo!
Ni-me

2.270 € smo trije, tamal ima 90% popust na aranžma – Karibi 14 dni all inclusive. Preko nizozemske turistične agencije. Hotel je pa z ****.

Zelo ugodno, če koga zanima bom napopala link.

Se strinjam. Pri nas velja, da se da lepo imeti tudi malo bolj skromno.

Max. 100.000, 2 odrasla, 2 otroka, kampiranje; v ceno je všteto vse, razen kamp opreme, ki jo imamo že nekaj let.
Lani se je izšlo, upam, da se bo tudi letos.

PROSIM ZA LINK če pa nočeš delat reklame
katarinavelika1@email.si

http://www.qxxl.nl/

Sorry ne znam narediti aktivnega. Pol pa klikneš na last minute Isle Margarita in pogledaš kakšne so cene. So pa noro ugodne za takšno destinacijo.

če ni skrivnost, kam pa greste?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Jojjj, se popolnoma strinjam s tabo.
Za “med” sigurno ne gre en enotedenski all inclusive aranžma za okoli 200tisočakov. Ko pa je cena spuščena na 130, je pa že velka razlika. Logično pa je, da aranžmajev, ki se že v osnovni ceni prodajajo po nekaj nad 100tisoč, ne bo v last minute ponudbi!
Tudi mi že zadnjih nekaj let izbiramo samo last minute variante in še enkrat nismo bili razočaranih. Vedno pozitivno presenečeni in na koncu smo deležni enakih stavri, kot tisti, ki je plačal polno ceno.

Lp, Maja

Mi gremo v First minute varianti. Po primerjanju cen sem videla, da je res ugodneje. In to precej.

Glede na to, delam v turizmu je treba pojasniti nekaj stvari.
Tako majhni otroci plačajo pavšal v rangu od 50-80.000 za all inclusive.
Vama potem “ostane” po glavi dobrih 1000 EUR kar je v špici sezone z letalskimi kartami,hotelom 5 ***** dokaj normalna cena,posebej še če primerjamo npr. 1 teden aranžmana v kakšnem od hrvaških hotelov 3***, kjer znese HB za eb teden med 75.000- 130.000 sit.
Morda bi bilo bolje potovati v kasnejšem terminu, glede na starost otrok, seveda , če si lahko uredite dopust.

Uf, mate pa dost denarja!

Kolk ste dale pa za Darfurske otroke?

Mislim, da primerjava dopustov z darfurskimi otroci ni primerna. Vsak gre tja, kamor mu dopušča žep, vsak bi rad tiste proste dni izkoristil najbolje, kakor jih pač lahko.

Tako, da naj te naj ne boli, koliko kdo da za dopust in koliko za dobrodelnost. Dve popolnoma različni temi.

Dopust za tako ceno in darfurski otroci se res ne morejo primerjat.
Imaš prav.

Z možem sva zmeraj hodila kam dlje od Hrvaške, dokler nisem bila jaz noseča in letos tudi ne bova, ker imava majhnega doječka. Se strinjam, Hrvaška prodaja v glavnem morje, drugi pa še kaj več.

Torej: porabila sva okoli 250.000 na osebo, šla pa sva za 14 dni. No, pa še za zraven… kar gre denarja, ampak še sreča, da si lahko privoščiva. Sicer pa tudi midva ne smučava, tako da si poleti rada “ornk” privoščiva.

650 za 14 dni – 2+2, Pol, Tunizija.

Trinka, a veš da je to še koliko toliko ugodno, jaz sem namreč gledala kamp v Strašku tudi v adridomu pa je cena na dan 80 eur, to je pa kar veliko. Tvoja varianta je pa res ugodna, preko katere agencije pa greš?
N.

Joj, a veš, a so na Karibih pirati?? Saj si gledala film, a ne ?
Ha ha ha, saj se šalim…
N.

Nuša 1, kje si našla to varianto, kam točno grete, če lahko poveš, jaz ful iščem, pa ne najdem nič ugodnega.
Hvala .
N.

Globtour. Je posezona, ampak vseeno. In ne, Tamalamoja, če prišteješ hrano, še zmeraj nisi tam, ker gre tukaj le za 14 dni.

Lucka05 všeč mi je samo to, da si toliko samokritična da priznaš, da si veliko privoščita. 250.000/po osebi + še kar nekaj zraven ,to pa je standard!

Ki ji ga privoščimo, ne?

Kaj ti pa ni všeč, če ti je všeč samo to, da si veliko privoščiva? Ne vem, tukaj je vedno kaj narobe: če bi jamrala, bi me poslali delat, če pa povem tako, kot je (ne da se hvalim), je pa spet narobe. Pač si lahko privoščiva – hvala bogu, saj veliko delava. Sicer pa to tudi ni kakšna redkost. Sama poznam veliko parov, ki si vsako leto vsaj enkrat privoščijo še bolj bogate počitnice na eksotičnih otokih, pa niso kakšni bogatuni. Pač malo bolj premožni. Eni dajo za avte, drugi pa za kaj drugega, kar po moje prinaša več veselja.

Vidim danes zjutraj veliko postov na moj post o dopustu, res hvala vsem za odgovore…kar se tiče dopustov , smučamo en teden na enem od naših slovenskih smučiščih ker si tujine ne moremo privoščiti, za poletne počitnice pa bi radi res uživali, kot vsako poletje. Glede da imam doma 50 m do plaže, živim namreč tik ob morju, mi hrvaška ne sede, pa tudi slovensko morje ni bogvekaj, tako da na počitnice ne grem zarad morja, ker ga imam pred nosom, ampak zaradi počitka in uživancije, dovolj mi je poležavanje ob bazenu s koktelom v roki, da imajo otroci veliko animacije, da NE KUHAM, saj kuham čez celo leto, da me strežejo, pogledati kakšno zanimivost, v glavnem se tolal izklopiti

..in ja radi si privoščimo in na dopustu nikoli ne šparamo in gledamo na ceno.

-pozimi 1 teden snučanja cca 250.000 za 4 kom
-1 teden v maju potovanja za 2 kom cca 250.000
-poleti 2 tedna za 4 kom cca 800 eur za namestitev v hiški ob lastni plaži-hrvaška
-krompirjeve počitnice ali novo leto 1 teden tujine z letalom cca 500.000 za 4

a ti boš(si) šla preko te agencije.od kje pa letite.Si vse uredila preko interneta?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close