Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Koliko date za pramene v Ljubljani?

Koliko date za pramene v Ljubljani?

Me zanima,kolko so cene pramenov v Lj.,sploh v kakem znanem frizerskem salonu?

Kje ste bile najbolj zadovoljne?

Hvala.

Za dvobarvne pramene, drugje pa mi je ob glavi samo malo z barvo pomazala, da je zakrila ta sive. Postrigla samo 1 cm špičk. Dolžina las do ramen.
Plačala sem 73 eur. Sem mislila, da me bo kap. Lj-Sostro

No res da Ajdovščina jaz dam 36 prameni striženje na kratko.

Ja pa se postrihaj in postrizi sama!
Mater vse bi ble lepe ampak zastonj, a ve tud zarad lepsga na siht hodte al zato da dnar dobite???

za pramena ena barva in striženje dam 55-60 €, če dam dve barvi potem je okoli 65-70 €, lp

20 minut vožnje iz Lj. Striženje (dobrih 20 cm), pramena in barvanje – plačala 37€. Uradno z računom.

Barvanje, pramena, striženje, feniranje – 42 €; Kr. gora.

Pramena? Samo dva? Ker vprašanje je bilo, koliko date za pramenE… torej večje število.

Se opravičujem, ampak si ne morem pomagat. Tale pramena, ledvica in možgan mi grejo res na….

…živca?

Z ledvicami se ravno ne strinjam, kaj pa, če ti odpove ENA ledvica?

Sicer pa pri MIČU stanejo prameni in striženje cca. 80 evrov.

pramene, pramene, pramene!!

Imaš prav, šlamparija.

Hi hi. Še dobro, da ti ne gredo na jajco.

Pramena je drugače vrsta jabolk.

Prameni so pa zunaj LJ cirka še enkrat cenejši.

Pri moji frizerki potegnem iz denarnice 20 eurov. Za celo glavo, ne samo za dva pramena, da ne bo pomote.

“Hi hi. Še dobro, da ti ne gredo na jajco.

Pramena je drugače vrsta jabolk.”
Ni res. Jabolka so ZLATA PARMENA. Samo toliko v vednost.

barvanje, striženje, prameni – 60 evrov. konkretno samo prameni (po celi glavi) v eni barvi…prepisujem iz računa…15 evrov.

Apricot, Savsko naselje, Ljubljana

Kopirano iz SSKJ:

praména -e ž (ẹ) nestrok., v zvezi
zlata pramena jesensko jabolko rumene
barve z rdečimi progami, lisami, strok.
zlata parmena: jonatan in zlata pramena

(neoznačeno pa res parmena)

Barvam se na blond po pramenih, že nekaj časa hodim v salon CAT, kjer mi naredijo ful lepo barvo in res profesionalne pramene. Cena pa tudi ni pretirano visoka, kolikor je storitev zares profesionalna…no pa saj si lahko prebereš na njihovi spletni strani 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close