koliko da firma na leto za enga, ki ma 770€ plače
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Delovno pravo in zaposlitev › koliko da firma na leto za enga, ki ma 770€ plače
prosim tiste, ki to znate, da mi na hitro in seveda približno izračunate, koliko letno stane delavec firmo, če ima neto plačo 770€? Dobil bo tudi cca 400€ malice in prevoza. Pa regres mu pripada, še kaj?
hvala
no, da ne bo zgledalo, da se mi ne da računat. Saj lahko mi samo poveste, koliko je bruto od 770€ neto in koliko bruto regresa pripada delavcu s takšno plačo!
hvala
ku kuc hvala za pomoč. Samo še to me zanima, koliko pa znaša regres v negospodarstvu in koliko v gospodarstvu. Ali je to kje določeno?
hvala
se opravičujem vendar ne vem… končujem študij, ki nima nobene veze s financami… tu pa si računam svojo mizerno plačo, ki jo bom dobila ko bom (upam da čim prej) dobila službo:))))
lp
ku kuc hvala vseeno. Že s tem si mi ful pomagala. Upam, da čimprej dobiš službo z ne mizerno plačo.
1.313,90€ je strošek mesečne plače brez regresa in stroškov prehrane in prevoza. Pomnoži z 12, pa dobiš letno.
Regres za leto 2008 še ni določen.
jana 11 hvala za plače sem že izračunala. Zdaj čakam samo še kakšen koristen podatek za regres, ker se mi tudi sanja ne, koliko naj bi to bilo. Ali imaš mordi kakšen okviren podatek, koliko je bil v letu 2007
800 eur bruto, cca 600 neto
Forum je zaprt za komentiranje.