Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev koliko casa ste pisali diplomo?

koliko casa ste pisali diplomo?

zanima me bolj za druzboslovne smeri.

torej koliko casa je preteklo od trenutka, ko ste se usedli za racunalnik in zaceli in trenutka, ko ste oddali diplomo? priblizno?
ste dolgo cakali na popravke mentorja? lektoriranje, tiskanje?
na predstavitev?

Ne morem ti prav dosti pomagati,je pa takole-23. novembra sem zapisala prve stavke. Danes imam 4 strani besedila 🙂

Približno 9. mesecev. Bi pa v sedanjem času s prenosnikom to opravila hitreje.

Uh, skoraj celo leto. Ampak sem delala vse ostalo v tem času, pisala pa bolj malo…

1.1.2011 bo eno leto, kar pripravljam mag. nalogo…vmes sem jo že trikrat oddala……in jo je mentorica imela vsakič po dva meseca….še vedno ji ni všeč…..je sedanja oblika daaaleeeeč od potrjene dispozicije…..že obupavam počasi…..

packam jo že eno leto, pa sem nekje na sredini. več ko imam časa, slabše je ;)))

Mentorica mi je običajno poslala popravke oz.pripombe v roku dneva, dveh, pri njej sem bila 2x v roku dveh tednov.
Lektoriranje – prinesla v petek, dvignila v ponedeljek (+ prevod povzetka v angleščino).
Tehnični pregled – sva pogledali in popravili skupaj; sem imela na ključku.
Printala sem doma, v vezavo prinesla dopoldan, odnesla popoldan.

Po končni odobritvi mentorice je trajalo cca en teden za vse ostalo in da sem oddala na faksu, dober teden kasneje sem imela zagovor (vnaprej določeni roki).

torej koliko casa je preteklo od trenutka, ko ste se usedli za racunalnik in zaceli in trenutka, ko ste oddali diplomo? priblizno? 5 mesecev
ste dolgo cakali na popravke mentorja? ne. Mentorici sem poslala 2 ali 3x in je trajalo kakšen dan, dva vsakič
lektoriranje, 1 dan, v bistvu sem ful sitnarla, da mi je na hitro popravla, ker me je lovil rok, in če mi nebi uspelo bi mogla spet 1 mesec počakat, pa da sem določenim osebam dokazala, da se vse da le se če
tiskanje? 2 dni, zaradi tiska platnice
na predstavitev? 2 meseca

Ko se mi ni mudilo, celo leto nisem napisala nič. Ko pa se mi je mudilo, sem jo ob 8-urni redni službi napisala v 40 dneh v popoldnevih do polnoči in cele vikende. Je pa res, da sem literaturo že imela zbrano (večina v angleščini), tudi temo sem tudi iz prakse kar nekaj poznala. Potem mi je mentorica še enkrat al dvakrat pogledala (se ne spomnim), lektoriranje cca 2-3 dni, tehnični pregled, tiskanje, vezava, skratka diplomo sem oddala v enem mesecu po prvi oddaji v branje mentorici. Zagovor 40 dni kasneje (kao ni bil čas gužve). Diploma družboslovne smeri, brez kakšne raziskave/ankete.

Dodiplomska – naravoslovna, delal sem jo (sicer pred 18 leti) – 3 mesece – noč in dan, mentor mi jo je le 1x pregledal in odobril, saj sva pred začetkom izredno natančno zastavila nalogo in ni bilo sploh dilem

Podiplomska – družboslovna – delala sem jo ravno tako zelo zelo intenzivno, ne sicer noč in dan, bolj samo – noč, skupaj slabe 2 leti če štejem od prvega dne ko sem pisala dispozicijo in zbirala literaturo do zagovora. Vmes skorajda ni bilo nikakršnega čakanja. Mentorica je zelo natančno sproti pregledovala nalogo, imela precej pripomb, pregledovala pa maksimalno 1 teden, ta čas sem pa sama kaj še popravljala in delala naprej. Sva bile dogovorjene, da mi bo ona povedala sama, kdaj ji ustreza da ji oddam v pregled, tako, da ne bi čakala….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close